Трансмісійні масла для АКПП

Знайдено: 1 - 7 серед 8 товарів
Номер: 082009008DW1
 
Honda ATF DW-1 - трансмісійне масло, спеціально розроблене для застосування в АКПП автомобілів Honda, що випускалися з 2011 року і попередніх моделей. Повністю сумісний зі знятим з виробництва маслом Honda ATF-Z1 і рекомендується застосовувати у всіх випадках, де потрібна рідина класу ATF-Z1. Особливості та переваги масла Honda ATF DW-1: Відповідає стандартам якості Honda; Плавне перемикання при низьких і високих температурах; Захист сальників і кільцевих ущільнень; Відмінні антиокислювальні властивості, що дозволяють збільшити інтервали заміни.
621грн.
Номер: 08200-9006
 
Honda СVT Fluid оригінальна рідина для автоматичних трансмісій варіаторного типу, має поліпшену формулою, яка відповідає стандартам якості Honda забезпечує кращу якість перемикання, і мінімальне тертя вузлів трансмісії підвищуючи економію палива. Спеціально розроблений для автомобілів Honda і Acura. CV передача працює по-іншому, ніж звичайні передачі. Honda рекомендує використовувати CVT Fluid у всіх трансмісіях CVT для зменшення зносу і підвищення терміну служби варіатора. Розроблено спеціально для автомобілів Honda оснащених передачею CVT. Зроблено за новітніми технологіями виробництва базових масел і присадок. Збільшена стійкість до окислення, менше відкладень, і більший інтервал заміни. Краща плинність при низьких температурах для легкого запуску, захист від зносу і збільшений термін служби.
582грн.
Номер: MZ320200
 
Масло для трансмісій з автоматичною коробкою передач Diamond ATF SP-III ідеально підходить для автомобілів Mitsubishi і Hyundai. MITSUBISHI Diamond ATF SP III - про високу якість продукту і чудових експлуатаційних характеристиках свідчить його застосування в якості першої заливки двигунів на заводах Mitsubishi. Використання якісного трансмісійного масла гарантує плавну роботу, легке перемикання передач і бездоганне реагування в широкому температурному діапазоні. Завдяки низькій температурі застигання (-40 ° С) мінеральне трансмісійне масло можна використовувати всесезонно в умовах середньої кліматичної смуги. Автомасло червоного кольору гарантує безшумну роботу трансмісії системи Step-tronic, Tip-tronic і автоматичних коробок передач. Оригінальний номер: ACH1ZC1X05 Допуски: Mitsubishi SP III; Hyundai SP III;
353грн.