Безкаркасні щітки склоочисника

Знайдено: 0 товарів

На жаль, на сторінці немає елементів для відображення. Будь ласка, зайдіть пізніше!

Безкаркасні двірники – кращі моделі для вашого авто

Усі безкаркасні двірники сконструйовано під певні моделі автомобілів. За рахунок цього вони повністю повторюють форму лобового скла конкретного авто. Конструкція щільно прилягає до скла і добре очищає його від вологи, снігу, пилу, бруду, листя і дрібного сміття.

Вибір і особливості

Безкаркасні моделі складаються зі стальної пластини, гумки і системи пружин. На відміну від каркасних моделей, відсутні коромисла та шарніри, що швидко виходять з ладу.

За рахунок своєї особливої форми, безкаркасні двірники рівномірно прилягають до лобового скла по всій довжині і не заважають водієві під час руху на дорозі.

Безкаркасні щітки мають наступні переваги:

  • щільно прилягають до скла;
  • повторюють форму лобового скла;
  • мають низький опір повітрю;
  • не заважають водієві під час руху;
  • мають невелику вагу;
  • не замерзають в холодний період року.

За рахунок низького аеродинамічного опору, двірники повністю виконують свої функції під час їзди на високій швидкості і навіть при сильному вітрі. Обтічна форма і система пружин забезпечують щільне прилягання конструкції до скла і його ефективне очищення.

Безкаркасні двірники можна використовувати у будь-яку пору року – вони добре очищують лобове скло у теплий період року від пилу, вологи і сухого листя. Взимку щітки не замерзають і добре видаляють сніг та сміття, навіть якщо автомобіль декілька днів перебував на відкритому повітрі.

Єдиним відносним недоліком вважають більш високу ціну у порівнянні з каркасними моделями. Але при цьому варто враховувати тривалість роботи і термін зносу обладнання.

Безкаркасні двірники

Середній термін експлуатації безкаркасних двірників – 10-12 місяців. Це в 3 рази більше, аніж стандартних каркасних конструкцій. Сучасні моделі мають спеціальний індикатор зносу. Це стрічка, що змінює свій колір, коли необхідно замінити щітки склоочисника. Ціна таких моделей є дещо вищою, ніж у двірників без індикатору зносу.

Оформлення покупки

Купити безкаркасні щітки склоочисника ви можете в інтернет-магазині Lido.ua. Ми пропонуємо моделі для вантажних і легкових автомобілів. Обрати автомобільні двірники необхідного розміру ви можете за допомогою зручних фільтрів в лівій частині сторінки.

Безкаркасні двірники повторюють форму лобового скла авто, тому кожна модель створюється під певний автомобіль. Якщо ви не знаєте, яку модель краще купити, залиште заявку на зворотній дзвінок і повідомте нашому менеджеру вашу марку та рік випуску автомобіля. Ми підберемо для вас кращий варіант.

Провести оплату ви можете будь-яким зручним для себе способом:

  • післяплатою при отриманні;
  • готівкою при отриманні у нашому пункті самовивозу у Львові;
  • банківським переказом.

Ми відправляємо товари по всій Україні. Оберіть найближче відділення «Нової Пошти» або іншу транспортну компанію і вкажіть їх при оформленні замовлення. Ми передамо ваше замовлення якомога швидше.

Обирайте безкаркасні двірники та насолоджуйтесь керуванням авто у будь-яку пору року!