Очисники та поліролі для меблів

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: PE50397
 
Спеціальний засіб для чищення дерев’яних та лакованих поверхонь і збереження їх первинного вигляду. Призначений для видалення пилу, розводів, плям від їжі та напоїв, відбитків пальців. Має антистатичну дію. Не містить компонентів, які можуть пошкодити дерев’яну поверхню або лакофарбове покриття.

Спосіб застосування: Розпилити на оброблювану поверхню, зачекати декілька секунд для активації діючої речовини та протерти сухою мікрофіброю. При застосуванні рекомендується одягати гумові рукавиці.

Запобіжні заходи: Зберігати в місцях, недоступних для дітей! Зберігати в темному сухому місці при температурі від +10⁰С до +35⁰С щільно закритим. Не допускати потрапляння в очі! При попаданні в очі або на шкіру ретельно промити водою. У разі потреби звернутись до лікаря.

Склад: вода демінералізована, катіонні ПАР <5%, неіоногенні ПАР <5%, органічний розчинник, консервант, барвник, запашка.

Термін придатності: 3 роки з дати виробництва (див. на упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності тари.
60грн.