Ремінь стяжний

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Номер: RD711
 
Призначений для фіксації багажу на будь-якому типі транспорту. Регульована довжина. Храповий механізм надійно фіксує багаж, а еластична стрічка його не пошкоджує.
202грн.
Номер: RD720
 

Стяжний ремінь CarLife RD720 призначений спеціально для закріплення вантажу в багажнику і фіксації його зверху на даху автомобіля. Крім того, стягнутий ремінь можна використовувати в побутових потребах для закріплення або утримування різних предметів - упаковок, ящиків, меблів та іншого.

Дана модель є стрічковою і складається з двох частин. Матеріалом виготовлення послужив високоякісний поліестер. Він відрізняється підвищеною міцністю і зносостійкість. Фіксується ремінь за допомогою затиску. Це дозволяє закріпити вантаж максимально надійно.

Довжина стяжного ременя становить 5 метрів, ширина - 25 мм. У комплектацію входить один стягнутий ремінь. Ремінь виконаний в чорному кольорі. У складеному вигляді стягнутий ремінь компактний і не забере багато місця. Його Ви зможете зберігати в багажнику або в гаражі і, в разі необхідності, він завжди буде під рукою. Особливо необхідний він стане під час транспортування великогабаритних речей.

Стягнутий ремінь незамінний при переїздах і поїздках на природу. З його допомогою Ви зможете бути впевнені, що весь багаж буде в безпеці. Установка і закріплення стяжного ременя на вантаж не відніме багато часу, так як монтаж є максимально простим. Стягнуті ремені CarLife відрізняються високою якістю, міцністю і надійністю.

Характеристики

Довжина ременів: 5 м
Ширина: 25 мм
Колір ременя: чорний
Фіксатор: затискач

62грн.
Номер: RD719
 

CarLife RD719 - Стяжний ремінь

Призначення: для закріплення (фіксації) вантажу в багажнику або зверху (на даху автомобіля). Стяжний ремінь може також використовуватися в будь-яких побутових цілях для утримування або закріплення предметів (ящиків, меблів, упаковок тощо).

Основні характеристики

  • Тип: стрічка (стрічковий);
  • Складається з двох частин;
  • Довжина ременя - 5 метрів;
  • Ширина - 25 мм;
  • Колір ременя - чорний;
  • Фіксатор - тріскачка (храповий механізм);
  • Гаки - 2 шт., Металеві, здвоєні;
  • Комплект: 1 стяжка багажна.
126грн.
Номер: RD718
 

Carlife RD718 - Стяжний ремінь

Багажна стяжка (стрічка) з тріскачкою RD718.
Призначення: для закріплення (фіксації) вантажу у багажнику або зверху (на даху автомобіля). Стяжний ремінь може також використовуватися в будь-яких побутових цілях для утримання або закріплення предметів (ящиків, меблів, упаковок тощо).

Характеристики

Тип: стрічка (стрічковий)
Складається з 1-ї частини
Довжина ременя: 5 метрів
Ширина стрічки: 25 мм
Колір ременя: чорний
Фіксатор: тріскачка (храповий механізм)
Гаків немає
Комплект: 1 стяжка багажна

104грн.

Як вибрати стяжні ремені для кріплення вантажу

Ремінь для фіксації вантажів є одним з оптимальних рішень у побутовій та комерційній сфері. Використовують ремені для вантажівок, для човна, для евакуатора, легкових авто, кріплення багажу різних габаритів і т.д. Вони не вимагають особливих зусиль при закріпленні й несуть мінімум шкоди багажу – можуть хіба що пом'яти упаковку.

Критерії вибору

На що орієнтуватися, щоб купити стрічку для стяжки вантажу і не розчаруватися? Згідно Євростандарту EN 12195-2 на бирках стрічки повинні вказуватися параметри, які зорієнтують вас в правильності вибору:

  • LS – максимальне робоче навантаження
  • SHF – показує, яке зусилля необхідно докласти для натягу
  • STF – сила натягу (не повинна перевищувати 50% від робочої сили)
  • критичне розривне навантаження (ширина стрічки тоннажем до 10 т повинна бути рівною 25-100 мм)
  • довжина – індивідуальна одиниця, але необхідно знати, що надійні стрічки при максимальних навантаженнях розтягуються максимум до 4% від початкової довжини
  • матеріал – на нашому сайті представлені текстильні стрічки з поліестеру. Це найпоширеніший матеріал, що дає тросу необхідну еластичність і діапазон робіт при температурі від + 40⁰С до -80⁰С
  • кріплення з гаками для зручної фіксації за багажник або кузов.

Стяжний ремінь із храповим механізмом

Стяжка вантажу з храповиком має істотний плюс – для натягу не потрібно застосовувати фізичні сили.

Стяжка для кріплення вантажу з фіксатором проста в обігу: стрічка натягується переміщенням положення держака.

Ремені з тріщоткою

Стяжка автомобільна з тріщоткою по типу дії нагадує ремінь багажний з храповим механізмом. Вони так само не вимагають докладання великих фізичних зусиль, щоб натягнути стрічку для кріплення. Лента для стяжки вантажу поміщається в трещітку, а обертанням ручки дається необхідне натягнення.

Інструкція: як користуватися стяжками з храповиком і тріскачкою

Пам'ятайте, що вантаж повинен бути в стійкому положенні, забороняється перевищувати максимальне навантаження, забороняється використовувати багажний трос для підйому вантажів і буксирування.

Якщо всі ці правила дотримані:

  1. Візьміть вільний кінець стрічки та помістіть його в зазор механізму;
  2. Натягніть стрічку максимально можливо і закрийте храповий механізм для фіксації полотна;
  3. Обертанням ручки дотягніть стяжку, щоб забезпечити щільну фіксацію багажу.

Щоб вивільнити багаж, досить розкрити замок фіксації на 180⁰ і витягнути стрічку з зазору.

Такелажний ремінь із пружинним замком

Ремені кріпильні з пружинним замком ще один різновид надійних і простих у зверненні тросів для фіксації. Вантаж кріпиться таким чином:

  • відкривається пружинний замок;
  • вільний кінець стрічки пропускається в зазор замку і виставляється потрібне положення;
  • замок закривається, надійно фіксуючи автовозні ремені двома рельєфними площинами конструкції.

Єдиний мінус – така стяжка для вантажу не витримує велику вагу і підходить, наприклад, для перевезення побутової техніки. До того ж ремені для кріплення вантажів з натяжним пристроєм не вимагають докладання великих фізичних зусиль, а ось ремінь з пружинним замком вимагає фізичного зусилля для натягу.

Де купити ремені для перевезення вантажу в Україні

Інтернет-магазин LIDO.ua пропонує вам продукцію відомих і перевірених брендів: Белавто, CarLife, Winso, Vitol. У нас ви знайдете стяжні ремені тоннажем від 1 до 5 тонн і довжиною від 0,6 м.

Вся продукція сертифікована за Європейськими стандартами й має гарантію виробника. Можна замовити навіть стяжні ремені оптом.

Наші кваліфіковані консультанти завжди готові допомогти вам у виборі оптимально відповідного варіанту продукції, що вас цікавить.