Світлодіодні лампи для авто

Знайдено: 0 товарів

На жаль, на сторінці немає елементів для відображення. Будь ласка, зайдіть пізніше!

Світлодіодні лампи для авто – економне і практичне рішення

Якісні джерела зовнішнього і внутрішнього освітлення машини – це запорука зручності і безпекиСвітлодіодні лампи для авто – економічне і практичне рішення на дорозі. Останнім часом все більше водіїв замість звичайних лампочок вибирають діодні. Це зумовлено унікальними характеристиками та можливостями устаткування.

Світлодіодні лампи для авто встановлюються в габаритні вогні, фари головного освітлення, стоп-сигнали, поворотники. Їх можна використовувати у функціональних і естетичних цілях. Зокрема, ЛЕД-лампи для авто активно використовуються в тюнингові і для освітлення салону. За допомогою цих пристроїв підсвічують номерні знаки, панель приладів, багажник, кузов транспортного засобу. Якщо ви зважилися купити ЛЕД-лампи на авто, то можете бути впевнені в безпечному водінні. Ризик попасти в ДТП внаслідок поганого освітлення зводиться до мінімуму.

Переваги світлодіодних автоламп

Відповідальні водії вживають всіляких заходів, щоб убезпечити себе на дорозі. Встановлення LED-лампи для авто – одна з обов’язкових умов. Устаткування – це блоки потужних світлодіодів із паралельним підключенням. Така конструкція вельми практична – якщо не працює один світлодіод, інші лампочки все одно виконують свої обов’язки.

Під час роботи світлодіодних ламп для авто корпус не нагрівається, тому не шкодить дорогій оптиці. Також світлодіодна автолампа має такі переваги:

  • Швидке розжарювання, що дозволяє досягати найбільшої яскравості за надзвичайно короткий час. Якщо лампи розжарювання вмикаються за 200-300 мілісекунд, то для якісних світлодіодних пристроїв потрібно лише 50-70 наносекунд. У певних ситуаціях це вирішальна можливість для здійснення вдалого маневру на дорозі.
  • Ефективність. Світлодіодні автолампи характеризуються великою світловіддачею при меншому енергоспоживанні (всього лише 12 V). Навіть якщо ви забудете вимкнути габаритні вогні, за ніч акумулятор не розрядиться.
  • Довгий термін експлуатації. Купити автомобільні світлодіодні лампи вигідно, оскільки вони працюють набагато довше, ніж інші джерела освітлення. Якщо вам набридло міняти лампочки в протитуманних фарах або габаритних вогнях кілька разів в рік, встановіть діоди.
  • Стійкість до вібрацій, коливань температур. Зовнішні умови не вплинуть на роботу цих світлових елементів. Деякі моделі оснащені вологонепроникним корпусом, який захищає світлодіодні автолампочки від потрапляння води.
  • Яскравість освітлення. Класичний колір LED-ламп для авто – білий, завдяки чому вони дають чітку картинку і не спотворюють сприйняття. Це важливий критерій і для інших водіїв, яким потрібна хороша видимість на дорозі. Підсвічування салону можна оформити світлодіодними стрічками інших кольорів.

Якщо порівнювати вартість освітлювальних пристроїв, то ціна ЛЕД-лампи вища. Проте світлодіодні ліхтарі забезпечують високу яскравість на дорозі, а це безпосередньо впливає на безпеку пересування.

Світлодіодні лампи для авто – економічне і практичне рішення

ЛЕД-лампи для авто в інтернет-магазині Lido: великий асортимент і доступні ціни

Деякі водії надають перевагу звичайним лампам, не наважуючись платити високу ціну за світлодіоди. Проте ті, які бачать в ЛЕД-продукції перспективу, вибирають саме її. Якщо купити якісні світлодіодні лампи від перевіреного виробника, їх вартість повністю окупається. Підбирати вироби слід із врахуванням умов експлуатації. В інтернет-магазині Lido у продажу є ЛЕД-лампи з цоколем:

  • SV 8,5 – використовуються в якості підсвічування в салоні автомобіля, для освітлення бардачка, номерів, багажника;
  • BA9S – є джерелом освітлення для передніх габаритів (маркування від Т10);
  • BAY15D – ідеально підходять для задніх габаритів і стоп-сигналу;
  • BA15S або BAU15S – використовуються в якості покажчиків поворотів.

У якому б місті України ви не перебували – Київ, Харків, Львів або будь-яке інше – завжди зможете недорого замовити все необхідне оснащення для апгрейду свого автомобіля. Продукція визнаних брендів користується заслуженою довірою серед споживачів.

Окрім світлодіодних ламп і інших джерел освітлення, в нашому каталозі ви знайдете різноманітні аксесуари і автохімію для своїх транспортних засобів. Ціни на продукцію доступні, завдяки чому кожен може вибрати товар за потрібними характеристиками і призначенням, а потім купити необхідні комплектуючі для машини. Ми пропонуємо світлодіодні лампи для авто ТМ Philips і Solar.