Засоби для прочистки труб

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: SF50779
 
Засіб у формі гранул застосовується для швидкої прочистки зливних отворів та труб у ванній кімнаті, на кухні та в санвузлі при заторах або слабкій прохідності. Розчиняє всі види органічних забруднень, зокрема залишки їжі, папір, жир, волосся тощо. Усуває неприємний запах, викликаний заторами. Має спеціальну кришку з захистом від відкривання дітьми, що запобігає легкому доступу до вмісту ємності. Безпечний для всіх видів пластикових стічних труб.

Спосіб застосування: приберіть всю воду зі зливного отвору. Зніміть кришку: натисніть на кришку зверху та прокрутіть її проти годинникової стрілки. Висипте 2-3 ковпачка засобу у зливний отвір. Обережно залийте 1-2 стаканами теплої води. Почекайте 10 хвилин та, уникаючи бризок, промийте водостік великою кількістю води. У разі необхідності повторіть очищення. Використовуйте засіб для профілактики 1 раз на 3-4 місяці. При застосуванні необхідно одягати гумові рукавиці, засоби захисту обличчя або очей!

Запобіжні заходи: не використовувати для виробів з алюмінію. Забороняється змішувати з кислотами та іншими засобами. Може викликати корозію металів. Не допускати попадання в очі, на шкіру та одяг. Може викликати хімічні опіки. При попаданні в очі: ретельно промити водою. При наявності контактних лінз зняти лінзи та продовжити промивання. При попаданні на шкіру: зняти забруднений одяг, шкіру ретельно промити водою. При ковтанні прополоскати рота, не викликати блювоту. Негайно звернутись до лікаря і показати етикетку з маркуванням. Зберігати якомога далі від дітей! Зберігати в сухому місці при температурі від +10⁰С до +25⁰С у вертикальному положенні щільно закритим. Шкідливий для водних організмів. Утилізувати згідно з нормами місцевого законодавства.

Склад: каустична сода, хлорид натрію.

Термін придатності: 3 роки з дати виробництва (див. на упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності тари.
201грн.