Автоусилители

Найдено: 1 - 0 из 1 товар
Артикул: M-4.65
 
Перед вами функціональний і надійний підсилювач автомобільний M-4.65 від виробника Swat. Устаткування даного бренду користується величезною популярністю серед споживачів у всьому світі. Воно добре зарекомендувало себе при експлуатації в різних умовах. Механічна і електрична частини підсилювачів мають великий запас міцності. Це говорить про високий ступінь надійності обладнання при транспортуванні і експлуатації. Автоусилитель M-4.65 має велику потужність, надійністю, дарує чистий звук і безвідмовно працює при будь-яких умовах. Дана модель безсумнівно порадує вас і ваших пасажирів приємним звучанням улюбленої музики в дорозі.

Як і інші автопідсилювачі бренду, цей варіант відрізняється ретельно продуманою схемотехнікою і блоком живлення, який забезпечує стабільну роботу пристрою. Широкий діапазон налаштувань фільтрів дає можливість варіювати конфігурації аудіосистем. Крім цього, автомобільний підсилювач M-4.65 має входи високого рівня і масу корисних функцій. Пристрій поміщено в надміцний корпус і має компактні розміри. Виходячи з характеристик і можливостей даної моделі, її по праву можна вважати універсальною. Даний авто підсилювач безсумнівно знайде масу шанувальників серед любителів якісного і потужного звуку. Його ціна є досить демократичною, а тому абсолютно не вдарить по вашому бюджету.

Даний підсилювач авто працює з абсолютною точністю. Модель відрізняється досконалістю звуку і відмінною продуктивністю. До того ж, вона має тривалим терміном експлуатації, що важливо для автолюбителів. Вирішивши купити автопідсилювач M-4.65, ви зможете насолоджуватися чистим звучанням улюбленої музики під час поїздок.
3 280грн.