Ароматизатори для дому

Знайдено: 1 - 11 серед 12 товарів
Номер: 83663
 
Ароматичні дифузори з освіжаючим запахом додадуть в ваш інтер'єр приємний фруктовий аромат. Ви можете дозувати інтенсивність в залежності від кількості використовуваних паличок.
222грн.
Номер: 83661
 
Ароматичні дифузори з освіжаючим запахом додадуть в ваш інтер'єр приємний фруктовий аромат. Ви можете дозувати інтенсивність в залежності від кількості використовуваних паличок.
222грн.
Номер: 92764
 
Ароматизатор Aroma Home Sticks призначений для створення неповторної атмосфери у вашому домі. Завдяки своєму вишуканому дизайну ароматизатор ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. Насолоджуйтеся приємним і довговічним ароматом протягом довгого часу. Завдяки своїй складній формі та вишуканому дизайну ароматизатор доповнює як сучасні, так і традиційні інтер'єри. Регулюйте ефективність і насиченість аромату за допомогою кількості бамбукових паличок.
217грн.
Номер: 92852
 
Ароматизатор Aroma Car Home Odour Neutralizer Spray належить серії Aroma Home Odour, який, завдяки унікальній технології, є не просто освіжувачем повітря, а справжніми інтер'єрними духами. Спеціальна парфумерна композиція і зручний розпилювач дозволять за секунди позбутися небажаних запахів і наповнити салон авто, офіс або будинок свіжим ароматом.
123грн.
Номер: EH550014
 
Ароматична композиція, створена в самому серці Провансу, наповнить Вашу оселю затишком та незабутніми емоціями. Завдяки унікальній формулі Edem не маскує, а нейтралізує неприємні запахи. Ефірні олії у складі ароматичної композиції дозволять тривалий час насолоджуватись улюбленим ароматом. Дозатор забезпечує зручне й економічне використання. Інтенсивність аромату дозволяє позбавитись від неприємного запаху одним натисанням. Має легкий і чистий аромат. Ароматизатори повітря Edem Home Natural Collection одним легким розпиленням перенесуть Вас у найдивовижніші куточки природи. Підходить для застосування не лише в ванній кімнаті, а по всьому дому, в офісі, в машині. Одного балона вистачає до 2 місяців. Ароматична композиція виготовлена у Франції на основі натуральних ефірних олій. Широкий вибір ароматів задовільнить смаки найвибагливіших покупців. Сухе розпилення не залишає плям і розводів.
55грн.
Номер: 10234
 

Манго недаремно називають королем фруктів! Воно збадьорює, надихає, дарує яскравий настрій. Свічка з лінійки Modern Fruits наповнить ваш простір теплом та екзотичною соковитістю. Оригінальний моно-аромат створює власну атмосферу радості та релаксу. Створіть власний діапазон фруктового релаксу та занурьтесь у приємний вайб разом із друзями та близькими.

Ароматична свічка з освіжаючим запахом манго в поєднанні з ананасом, персиком або динею привнесуть у ваш інтер'єр приємний фруктовий аромат. Верхні ноти: ананас, білий персик, чорна смородина. Серця: манго, диня, маракуйя. Базові ноти: кокос, яблуко, малина.

Особливості Aroma Home Modern Fruits Scented Candle:

  • свічка виготовлена із високоякісного своєвого воску;
  • час горіння – до 40 годин;
  • форма циліндру стильно доповнює будь-який дизайн;
  • підходить для ароматизації приміщень та спа-процедур;
  • містить натуральні ефірні масла;
  • має сертифікат RSPO, що підтверджує якість продукту;
  • не виділяє агресивних речовин.
378грн.
Номер: 83086
 
Створюйте неповторну атмосферу в вашому домі завдяки ароматизатору Aroma Home Dorota. Завдяки вишуканому дизайну даний ароматизатор ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. Насолоджуйтеся приємним і довговічним ароматом у вашому приміщенні протягом довгого часу. Пориньте в атмосферу м'якого і приємного аромату завдяки Aroma Home Dorota. Завдяки своїй складній формі та вишуканому дизайну даний ароматизатор доповнює як сучасні, так і традиційні інтер'єри. Регулюйте ефективність аромату за допомогою кількості бамбукових паличок.
370грн.
Номер: 92734
 
Абсолютно новий тип ароматизаторів для будинку. Завдяки органічному наповнювачу, просякнутих концентрованими ефірними маслами, ароматизатор наповнить ваш дім незабутнім ароматом. А ідеальна комбінація модерну і класики в дизайні ароматизатора доповнить інтер'єр будь-якого приміщення.
71грн.