Розморожувачі

Знайдено: 1 - 10 серед 11 товарів
Номер: 875124
 
Розморожувач скла і замків WINSO – засіб преміум класу для швидкого усунення льоду з зовнішньої сторони лобового скла, дзеркал, замків, дверних ручок і т.д. Безпечний для щіток склоочисника та гумових ущільнювачів.
128грн.
Номер: 810620
 
Розморожувач скла WINSO – засіб преміум класу для швидкого усунення льоду з зовнішньої сторони лобового скла, дзеркал, замків, дверних ручок і т.д. Безпечний для щіток склоочисника та гумових ущільнювачів.
102грн.
Номер: NX75015
 

Розморожувач скла та замків Nowax Windshield De-Icer 750 мл (NX75015) – призначений для швидкого усунення льоду з поверхні лобового та бічного скла, дзеркал та скляної оптики фар. льодом і розчиняє його, після чого полів легко видаляється водозгоном, щіткою або скребком. Не містить агресивних компонентів, які можуть пошкодити лакофарбове покриття, гумові або пластмасові елементи.

Має дуже низьку температуру замерзання і може використовуватися при температурах до -80 градусів Цельсія.

194грн.
Номер: NX25235
 

Розморожувач скла і замків - засіб для швидкої і якісної очищення лобового скла, фар і замків від снігу і льоду. Позбавляє від необхідності тривалого прогріву салону для відтавання скла. Сприяє гарному огляду і підвищенню безпеки руху. Забезпечує плавне ковзання склоочисників не полишаючи розводів і слідів на поверхні лобового скла. Після застосування знижується ймовірність повторної появи льоду при певних умовах. Не шкодить лакофарбовому покриттю автомобіля, щіткам склоочисника і іншим гумовим, пластиковим і металевим елементам автомобіля.

Застосування:
Перед використанням добре струсіть балон. Заведіть двигун і включите грубку на обдув лобового скла. Утримуючи балон у вертикальному положенні, рівномірно розпорошить продукт на обледенілу поверхню зверху в низ. Для видалення інею, розпилюйте разморожувач помірно, для снігу і льоду більш рясно. Увімкніть щітки склоочисника та очистіть лобове скло.

Попередження:
Зберігати в опалювальному приміщенні. Не застосовувати засіб поблизу відкритого вогню і джерел іскроутворення. Перед утилізацією повністю спорожнити банку. Берегти від дітей. У разі потрапляння в очі ретельно промивати водою протягом 15 хвилин.

Термін придатності:
5 років від дати виробництва (див. на упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки.

85грн.
Номер: K657
 

Розморожувач замків Gerwazy аерозоль - для всіх типів замків: автомобільні замки, дверні замки, паркувальні замки, навісні замки, петлі, поштові скриньки, ворота. В зручному флаконі, що полегшує застосування. Ефективно розморожує будь-які замки навіть при -60 С.

Завдяки спеціально розробленому аплікатору миттєво проникає в кожну найменшу щілину замкового механізму і проникає в циліндр. Технологія наночастинок створює покриття, яке захищає механіхм замка від повторного замерзання та захищає від несприятливих погодних умов. Інгібітор корозії зберігає металеві елементи замку, завдяки чому механіка замку працює плавно і трохи продовжує термін служби замка.

Застосування: помістіть аплікатор в замкову щілину. Стисніть пляшку, щоб випустити продукт у заморожений замок. Засіб починає діяти через кілька секунд після використання.

16грн.
Номер: K656
 

Взимку багато власників авто стикаються зі зледенінням скла або навіть тим, що не вдасться відкрити замок. Через це неможливо потрапити до машини. Але тепер вирішити проблему легко. Достатньо купити в Україні розморожувач замків K2 Gerwazy. Це просто і компактний засіб, який дозволить усунути неприємність. Воно демонструє свою ефективність навіть за температури -60°C.

Автохімія усуває замерзлу вологу, а також змащує систему. Це знижує можливість утворення іржі або повторного заморожування. При цьому використання засобу не буде негативно відбиватися на стані лаку.

Правила використання

Застосувати розморожувач нескладно. Потрібно:

  • ретельно збовтати балончик;
  • розпиляти автохімію всередину замку;
  • зачекати кілька хвилин.

Після цього система буде розблокована та власник зможе відкрити свій автомобіль. Розібратися з використанням автохімії зможе кожен.

Переваги використання

Засіб економний, тому витрачається поступово. Іншими його перевагами вважаються:
- легкість у плані використання;
- запобігання виникненню подібної проблеми надалі;
- ефективність навіть за умов холодів.

37грн.
Номер: K608
 
Розморожувач для вікон (аерозоль). Засіб для розморожування скла. Швидкий і ефективний навіть при дуже низьких температурах. При відповідному використанні попереджує повторне замерзання скла.
141грн.
Номер: K607
 
Розморожувач для вікон (рідина, з розпилювачем). Засіб для розморожування скла. Швидкий і ефективний навіть при дуже низьких температурах. При відповідному використанні попереджує повторне замерзання скла.
111грн.
Номер: K603
 
Розморожувач для вікон (аерозоль). Засіб для розморожування скла. Швидкий і ефективний навіть при дуже низьких температурах. При відповідному використанні попереджує повторне замерзання скла.
86грн.
Номер: AD0035
 
Призначений для швидкого видалення льоду із зовнішнього боку вітрового скла, дзеркал, замків тощо. Не ушкоджує двірники та інші гумові та пластикові деталі автомобіля. Температурний індекс -45 °С.
67грн.
Номер: AD0051
 

Призначений для швидкого видалення льоду з зовнішньої сторони вітрового скла, дзеркал, замків тощо. Не пошкоджує двірники та інші гумові та пластикові деталі автомобіля. Температурний індекс -45°С.

Застосування: Завести двигун, ввімкнути продув вітрового скла. Розпорошити засіб, тримаючи балон у вертикальному положенні. Почекати декілька хвилин, залежно від утвореної на склі льодової кірочки. Зчистити лід скребком або щіткою.

Термін придатності: 3 роки з дати виробництва (див. на упаковці). Зберігати герметично закритим при температурі до +35°С.

101грн.