Акції

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Артикул: 250200
 

Автомобільний пилосос від прикурювача Winso

Технічні характеристики

  • Напруга: 12В
  • Потужність: 110Вт
  • Максимальний вакуумний тиск: 5,2кПа
  • Запобіжник: 15А
  • Фільтр: HEPA
  • Довжина кабелю живлення: 3м
  • Об'єм пилозбірника: 500мл
  • Колір: чорний
  • Маса: 0,82кг
  • Розмір упаковки: 395х110х140мм
  • Гарантія: 12 місяців
  • Комплектація:
    1) насадка щілина для важкодоступних місць;
    2) щітка для очищення текстильних елементів;
    3) подовжувач для зручності використання інших насадок;
    4) високоякісна сумка для зберігання і транспортування.
706грн.
671грн.
Артикул: BA55B
 
З LED ліхтарем
Тип: Сухе та вологе прибирання
Потужність, Вт: 110
Об’єм пилозбірника, мл: 300
Швидкість мотору, об/хв: 32000
Тип підключення: Штекер прикурювача
Довжина кабелю живлення, м: 5
Макс. вакуумний тиск, кПа: 3,2
Фільтр: НЕРА
Напруга, V: 12
Колір: Чорний
Гарантія: 24 місяці

Купити порохотяг автомобільний БЕЛАВТО ТАЙФУН можна легко та дешево саме в нашому Інтернет-магазині. А легендарна польська якість перевершить усі сподівання.

Технологія фільтрації "Циклон": пилососи для машини БЕЛАВТО не потребують чистки фільтру і не втрачають силу втягування.
706грн.
671грн.
Артикул: BA53W
 
Тип: Сухе та вологе прибирання
Потужність, Вт: 110
Об’єм пилозбірника, мл: 300
Швидкість мотору, об/хв: 32000
Тип підключення: Штекер прикурювача
Довжина кабелю живлення, м: 5
Макс. вакуумний тиск, кПа: 3,5
Фільтр: НЕРА
Напруга, V: 12
Колір: Білий
Гарантія: 24 місяці

Купити порохотяг автомобільний БЕЛАВТО ТОРНАДО можна легко та дешево саме в нашому Інтернет-магазині. А легендарна польська якість перевершить усі сподівання.

Технологія фільтрації "Циклон": пилососи для машини БЕЛАВТО не потребують чистки фільтру і не втрачають силу втягування.
У цієї моделі пилососа підвищена вакуумна потужність втягування до 3500 Па (зазвичай у пилососів 3200 Па). Ефективне рішення для складних випадків забруднень і просто, задля швидшого прибирання.
735грн.
698грн.
Артикул: XCQZB10801
 

Usams US-ZB108-1 Mini Handheld Vacuum Cleaner Black ─ мініатюрний автомобільний пилосос. Інтерфейс зарядки - USB Type C, кабель додається в комплекті з аксессуаром.Також разом з пилососом є дві насадки, які розширюють можливості пристрою.

Пристрій виконаний з сучасного полікарбонату і термопластика ABS, що, в свою чергу, забезпечує надійність і довговічність пилососа. Підтримує високу потужність, завдяки чому допоможе очистити всі забруднені важкодоступні зазори автомобіля: якісно очищає дрібні елементи, пил в зазорах кнопок, кутах.

Компактний пилосос створений, щоб усувати невеликі за об’ємом забруднення Пилозбірник має невеликий обсяг - 120 мл, тому ідеально підходить, щоб зібрати розсипані крихти, сигаретний попіл, шерсть тварин, легко очищає як гладкі, так і пористі поверхні.

Мініатюрний розмір ─ 32 см в довжину ─ дозволяє возити пристрій в автомобілі, він поміщається в кишені дверей салону або в бардачок Зарядка пристрою відбувається за 2.5 год, час безперервної роботи становить 15 хв, завдяки чому є можливість подбати про чистоту салону авто в будь-який час тримаючи його в одній руці.

1 117грн.
1 061грн.
Артикул: C30450100111-00
 

Ця модель пилососа від Baseus має зручні розміри, що дає змогу легко транспортувати його і зберігати практично в будь-якому зручному місці. Будь то ваш автомобіль або будинок — його завжди просто взяти з собою.

СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН І ПОТУЖНЕ ВСМОКТУВАННЯ

Пилосос поєднує в собі стильний зовнішній вигляд і відмінну функціональність. Його дизайн оптимізований для максимальної ефективності прибирання. Baseus AP01 Handy Vacuum Cleaner оснащений потужним двигуном у 85W, який забезпечує ефективну смугу всмоктування, з тиском 5000 Pa, і швидке прибирання. П'ятнадцять змінних мішечків у комплекті добре утримує пил і алергени, що забезпечує чисте повітря як у машині, так і в квартирі. Baseus AP01 Handy Vacuum Cleaner має зручний і практичний дизайн, що допомагає прибирати. Пилосос обладнаний спеціальною насадкою, змінними мішечками та ручкою. Перша допомагає ефективно прибирати у вузьких місцях або м'яких поверхнях. Друге — досить легко встановлюється на місце та ефективно збирає бруд. Третє — ручка, яка дає змогу без зайвих проблем тримати пилосос у зручному положенні.

ПРОСТОТА В ОБСЛУГОВУВАННІ

Пилозбірник цієї моделі не потребує складного догляду та миття, що робить процес його очищення швидким і зручним.

1 972грн.
1 873грн.