Рідини для гідропідсилювача

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Номер: O5821E
 

Герметик для гідропідсилювача керма K2 PSF Stop Leak - рідина, призначена для застосування в автомобільній гідравліці. Вирізняється сумісністю з більшістю сучасних моделей автомобілів. Засіб універсальний: він може застосовуватися як у легкових авто, так і у вантажівках. Має високу стійкість до окислення та старіння.

Властивості

До складу засобу входять високоякісні масла, отримані в результаті дистиляції нафтопродуктів, а також присадки, що облагороджують. Рідина для системи гідропідсилення захищає деталі від надмірного зношування, продовжує термін її служби та покращує умови роботи гідравліки. Рідина безпечна для прокладок та ущільнювачів. Крім того, герметик усуває дрібні протікання в гідравлічній системі, відновлюючи та нормалізуючи циркуляцію олії.

296грн.
Номер: O5811E
 

K2 PSF Green - високоякісна синтетична рідина для гідропідсилювача керма. Завдяки використанню спеціально підібраних базових масел і збагачувальних присадок захищає систему гідропідсилювача керма від надмірного зносу і продовжує термін її служби. K2 PSF Green запобігає пошкодженню насоса гідропідсилювача керма та підтримує чудову текучість навіть за дуже низьких температур.

Рекомендується для більшості типів систем гідропідсилювача керма, доступних на ринку.

Важливо: регулярна перевірка рівня рідини ГУР захищає від можливого ремонту і продовжує термін служби всієї системи.
Відповідає вимогам стандартів: GMD-IIIH FORD ESP-M2C166-H FORD ESP-M2C 138-CJ ALLISON C4, CAT TO-2 MB 236.2.

Використання: При вимкненому двигуні очистити навколо кришки заливної горловини рідини гідропідсилювача керма, а потім зніміть кришку. Долийте рідину гідропідсилювача керма до зазначеного рівня.

0грн.
Номер: EB-CACHF-12X1L
 
Castrol CHF - спеціальна гідравлічна рідина з робочим діапазоном температур від -40 ° C до 130 ° C. Призначена для використання в різних гідравлічних системах, в тому числі ГУР, гідропневматичні системи підвіски, системи стабілізації при русі (ABS, ASR, ASC) і електрогідравлічна система приводу даху кабріолетів. ISO 7308; Opel B 040 0070; MAN 3289; VW TL 52146 (VW G 002 000); MB-Approval 345.0; CHF 11 S
517грн.
Номер: HG7024
 
Герметик і кондиціонер. Призначена для запобігання та усунення течі в гідропідсилювачі керма, викликаної можливою втратою герметичності (висиханням, затвердінням) ущільнюючих елементів. Сприяє збільшенню терміну служби гідронасосу і виконавчих механізмів гідропідсилювача керма. Усуває більшість незначних витікань через ущільнення гідросистеми. Володіє ефективними антикорозійними властивостями. Може бути використана в якості робочої рідини для системи гідропідсилення рульового механізму.
331грн.