Мийка автомобільна

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: 31123
 

Baseus Clean Guard Multifunctional (15m) - універсальний шланг з насадкою у вигляді швабри, за допомогою якого можна помити машину або плитку у дворі, полити квіти в саду і т.д.

Основні характеристики

  • довжина шланга без води: 5 м;
  • розширюється під впливом напору води до 15 м;
  • довжина рукоятки регулюється і збільшується до 25 см;
  • 2 режими напору води;
  • максимальна відстань розпилення води: 8 м;
  • виготовлений з алюмінію, термопластику і пластику;
  • обертається на 360 градусів;
  • в комплект входять водяний пістолет, шланг, 3 адаптера для крана і насадка-швабра.

2 в 1: шланг і швабра

Baseus Clean Guard Multifunctional можна використовувати як універсальний шланг. Його довжина і натиск регулюються, тому він підходить для повноцінної мийки автомобіля, поливання квітів і інших цілей.

У комплекті ви отримуєте зручну насадку для швабри. Її основа обертається на 360 градусів, що спрощує процес миття машини в важкодоступних місцях. Мікрофібру можна легко зняти і випрати.

2 режиму напору води

Ширину розпилення водяного струменя можна регулювати. Щоб поміняти її, достатньо прокрутити кільце на водяному пістолеті.

Якщо ви хочете помити колеса або плитку на вулиці, то вам краще підійде перший режим струменя. Сильний і прямий натиск води допоможе направити струмінь в певну ділянку і очистити засохлий бруд.

Для миття машини або поливання квітів більше підійде 2 режим. Потік води розпорошується в формі парасольки, що допомагає охопити велику площу.

Надійна конструкція

Конструкція водяного пістолета створена з алюмінію, завдяки чому він стійкий до корозії. Міцність цього матеріалу допомагає збільшити термін експлуатації і зносостійкість.

Алюміній також легше, ніж звичайний метал, тому використовувати садовий шланг буде комфортно навіть протягом тривалого часу.

Шланг розтягується в 3 рази

Шланг виготовлений з еластичного термопластика, який добре розтягується і при цьому стійкий до розривів. Довжина шланга складає 5 м, але під дією напору води його розмір збільшується до 15 м.

Універсальне з'єднання для крана

Шланг можна буде приєднати до більшості типів змішувачів. У комплекті йдуть 3 види з'єднання: універсальне, стандартне і для крана на раковині.

2 086грн.
1 877грн.