Моторне масло Motul Chrono 300V 10W-40, 2л (104243)

Бренд: Motul
Номер: 825902
1 193грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності

Застосовується у всіх бензинових двигунах і дизелях, атмосферних чи з турбонагнітачами, з безпосереднім і непрямим впорскуванням, карбюраторних двигунах. Призначена для підготовлених двигунів, які працюють на високих обертах та при високих температурах.

  • Перевищує більшість стандартів
  • Ралі-GT – Перегони на короткі дистанції
  • В’язкість SAE 10W-40 забезпечує відмінну текучість оливи при низькотемпературних пусках, швидке підвищення тиску в системі мащення при високій температурі, відмінний захист при високих обертах двигунах.

Протягом багатьох років Motul розробляє синтетичну оливу на основі складних естерів з високими експлуатаційними властивостями. Обравши синтетичну базу на основі складних естерів та об’єднавши її з інноваційним пакетом додатків, компанією Motul створено доскональну взаємодію. Технологія ESTER Core дозволяє отримати максимальну потужність двигуна, забезпечуючи надійність та захист від зношування.

В’язкість 10W-40 дозволяє компенсувати середній степінь розрідження оливи паливом і забезпечити стабільний тиск оливи в системі змащування. Максимальна товщина оливної плівки при високих температурах зменшує зношування двигуна. Модифікатор тертя забезпечує максимальну потужність, знижує експлуатаційні температури. Стабільність оливи знижує її витрати. Висока стійкість до зсуву забезпечує стабільний тиск оливи при всіх умовах експлуатації.

Характеристики
  • Об’єм, л
    2
  • В'язкість масла
    10w-40