Моторне масло Motul Eco-lite SAE 8100 0W-20, 208л (108538)

Бренд: Motul
Номер: 841178
76 325грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

Спеціально розроблено для сучасних потужних бензинових двигунів легкових автомобілів, у т.ч. З турбонаддувом і безпосереднім упорскуванням, де передбачається використання олій зі зниженим тертям і дуже низькою (≥ 2.6 mPa.s) HTHS в'язкістю (в'язкість при високій температурі та високій швидкості зсуву). Призначено для сучасних двигунів, що вимагають мастил із класом в'язкості 20 та енергозберігаючими властивостями (відповідність класу API SN). Застосовується в автомобілях, оснащених системами нейтралізації відпрацьованих газів. Деякі двигуни не призначені для використання в них типу масел, тому перед використанням цього продукту необхідно ознайомитися з посібником з експлуатації автомобіля.

Використовується в сучасних бензинових двигунах, для яких регламентовано клас в'язкості 20 та енергозберігаючі властивості (API SN PLUS, API SN та/або ILSAC GF-5 стандарти). паливну економічність у холодну пору року. Хороша прокачування масла при запуску дозволяє швидко досягти необхідного тиску в системі і вийти двигуну на необхідний швидкісний та температурний режими. Екологічно чисте. Це масло дозволяє заощаджувати паливо і відповідно звести до мінімуму викиди парникових газів.

Рекомендації щодо застосування: заміна проводиться відповідно до рекомендацій виробника двигуна. Може змішуватися з маслами на мінеральній та синтетичній основі. Перед використанням необхідно ознайомитись з посібником з експлуатації автомобіля.

Рекомендації: Honda, Mazda, Subaru, Toyota з бензиновими двигунами. Стандарт API SN має повну зворотну сумісність з попередніми вимогами API SM і нижче.
API SM забезпечує виняткову стійкість до окислення, високі властивості, що запобігають утворенню відкладень і очищають двигун.
Високі протизносні властивості та висока плинність олії при низькій температурі протягом усього періоду експлуатації олії.

Клас в'язкості SAE: 0W20
Специфікація: API SN , ILSAC GF-5

Характеристики
  • Об’єм, л
    208
  • В'язкість масла
    0w-20