Моторне масло Motul Eco-nergy 8100 0W-30, 60л (102947)

Бренд: Motul
Номер: 872061
25 929грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

Енергозберігаюче 100% синтетичне моторне масло спеціально розроблено для потужних сучасних бензинових і дизельних двигунів автомобілів в т.ч. з безпосереднім уприскуванням, для яких передбачено використання масел з низькою високотемпературною в'язкістю в умовах високих швидкостей зсуву (HTHS).
Призначено для всіх сучасних бензинових і дизельних двигунів, для яких приписані масла "Fuel Economy" (ACEA A1/B1 і А5/В5), сумісно з системами нейтралізації відпрацьованих газів. Рекомендовано: Volvo, Land Rover, Honda.

У структурі масла є комплекс надійних присадок, за допомогою яких масло ефективно захищає від утворення корозії, іржі. Також це масло відрізняється високим рівнем стабільності проти окислення.
За допомогою надійної масляної плівки, яку утворює масло на металевих поверхнях воно ефективно захищає елементи двигуна від зносу. Дане моторне масло добре зарекомендувало себе в умовах роботи при важких навантаженнях і підвищених температурах.
При мінусових температурних показниках зберігається прокачуваємість і плинність, а при високих плюсових стабільна масляна плівка. Енергозберігаючі властивості масла сприяють більш ефективному і економному його використанню.
Також моторне масло відрізняється хорошими миючими властивостями, мінімізує рівень появи відкладень, підтримує двигун в чистоті.

Переваги масла: комплексний і надійний захист двигуна в широкому діапазоні навантажень, відмінна теплопровідність, хороші експлуатаційні показники, прекрасні в'язкісно-температурні властивості.

Допуски та класифікації:

  • Сумісне с DPF
  • Класифікація ACEA: A1/B1, A5/B5
  • Класифікація API: CF, SL
  • VOLVO VCC 95200377
  • HONDA, LAND ROVER, VOLVO
Характеристики
  • Об’єм, л
    60
  • В'язкість масла
    0w-30