Моторне масло Motul Specific Dexos2 5W-30, 1л (102638)

Бренд: Motul
Номер: 860011
564грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

100% синтетична енергоощадна моторна олива з високими експлуатаційними властивостями, яка спеціально розроблена для двигунів GM-OPEL, які вимагають дотримання вимог специфікації dexos2TM від GENERAL MOTORS. Універсальна моторна олива для більшості двигунів GM-OPEL, яка поєднує в собі відмінні змащувальні та енергоощадні властивості (HTHS >3.5 МПа·с). Також використовується в двигунах, які вимагають дотримання олив стандартів API SN/CF чи ACEA C3. Сумісна з усіма видами палива: бензин, біоетанол, дизельне паливо, біодизельне паливо, зріджений і стиснений газ.

Специфікації і допуски:
ACEA C3
API SN/CF
GM-OPEL dexos2 (покриває вимоги GM-LL-A-025 & GM-LL-B-025)

Дана моторна олива призначена для сучасних двигунів GM-OPEL, які відповідають екологічним нормам вмісту шкідливих речовин у відпрацьованих газах EURO IV і EURO V та обладнані чутливими системами доочищення відпрацьованих газів. Сульфур і фосфор знижуюють ефективність каталітичного нейтралізатора, що призводить до поступового виходу його з ладу. В свою чергу сульфатна зола засмічує фільтри твердих частинок дизелів (DPF), що скорочує терміни між циклами регенерації, сприяє швидкому старінню оливи, підвищенню витрати палива і втраті потужності двигуна.

Стандарт dexos2 від GM-OPEL вимагає від моторної оливи термічної стабільності за важких температурних навантажень і в той же час сумісність з сучасними системами доочищення відпрацьованих газів. На відмінну від вимог стандарту GM-LL-A-025 і GM-LL-B-025, олива повинна володіти зниженим вмістом сульфуру, фосфору і сульфатної золи «Mid SAPS». Забезпечується довговічність роботи систем доочищення відпрацьованих газів (CAT і DPF).

Стандарт dexos2TM від GM-OPEL регламентує вимоги до високої термічної стабільності оливи з метою забезпечення виняткової стійкості за високих температур, для запобігання підвищення в’язкості і утворення відкладень при наявності твердих часток в продуктах горіння. Стандарт dexo2ТМ розповсюджується на ряд дизельних двигунів GM-OPEL (версії із фільтром твердих частинок дизелів DPF в тому числі) і більшість бензинових двигунів від 2010 року. Крім того, dexos2ТМ повністю заміщає попередні специфікації GM: GM-LL-A-025 (бензинові) і GM-LL-B-025 (дизелі). Motul Specific dexos2ТМ 5W-30 відповідає всім жорстким вимогам якості і довговічності, які встановлюються GM-OPEL. Повна сумісність з біопаливами: зріджений газ (Liquefied Petroleum Gas), стиснений газ (Compressed Natural Gas), біодизель і біоетанол в суміші до 85% (Біоетанол – Е85).

Характеристики
  • Об’єм, л
    1
  • В'язкість масла
    5w-30