Моторне масло Motul X-Clean+ 8100 5W-30, 1л (106376)

Бренд: Motul
Артикул: 854711
516грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

100% синтетична високотехнологічна моторна олива з високими експлуатаційними характеристиками. Спеціально розроблена для сучасних автомобілів, оснащених бензиновими двигунами чи дизелями, атмосферними чи з турбонагнітачами, які відповідають екологічним нормам вмісту шкідливих речовин у відпрацьованих газах EURO IV, EURO V, EURO VI. Дані двигуни вимагають використання моторної оливи, яка володіє високою в’язкістю за високої температури і швидкості зсуву HTHS (>3,5 мПа.с). Знижений вміст сульфатної золи (≤0.8%), фосфору (0.07≤х≤0.09%) і сульфуру (≤ 0.3%) «Mid SAPS». Сумісна з каталітичними нейтралізаторами і фільтрами твердих часток дизеля DPF. Особливо рекомендується до використання в сучасних двигунах від BMW, MERCEDES, PORSCHE і VAG (VW, AUDI, SEAT, SKODA). Сумісна з усіма дизелями і бензиновими двигунами, які вимагають дотримання моторною оливою вимог стандарту ACEA C3. Перед використанням обов’язково зверніться до керівництва з експлуатації автомобіля.

Специфікації та допуски:
ACEA C3
BMW Long Life-04
MB 229.51
Porsche C30
VW 504 00/507 00

Двигуни, які відповідають екологічним стандартам вмісту шкідливих речовин у відпрацьованих газах EURO IV і EURO V оснащуються системами доочищення відпрацьованих газів. Сульфур і фосфор виводить із ладу каталітичний нейтралізатор відпрацьованих газів; в свою чергу, сульфатна зола засмічує фільтр твердих частинок дизелів, що призводить до скорочення циклів регенерації, швидкого старіння оливи і втрати потужності двигуна.

Специфікація BMW LL-04 висуває високі вимоги до експлуатаційних властивостей моторної оливи, особливо при оснащенні двигунів системою Valvetronic, та чутливими компонентами систем доочищення відпрацьованих газів. Дана специфікація задовольняє вимоги усіх двигунів BMW, з 2004 року виробництва, а також двигунів BMW, які вимагають дотримання специфікації BMW LL-98 і LL-01. УВАГА: для автомобілів BMW даний продукт може використовуватись в бензинових двигунах тільки в країнах Європейського Союзу, Швейцарії, Норвегії і князівства Ліхтенштейн. Поза межами даних країн вимагається використання олив, схвалених згідно специфікації LL-01, а саме оливи 8100 X-cess 5W-40. Перед використанням обов’язково зверніться до керівництва з експлуатації автомобіля BMW. Специфікація MB 229.51 висуває обмеження по вмісту сульфатної золи, фосфору і сульфуру (SAPS) в оливі, задля забезпечення повної сумісності з системами доочищення відпрацьованих газів MERCEDES. Специфікацій поширюється на усі дизеля MERCEDES, в тому числі, які не оснащенні фільтрами твердих часток DPF.

PORSCHE розробили специфікацію C30 задля заьезпечення відмінного мащення всіх своїх дизелів і бензинових двигунів V6 (Porsche Cayenne). Схвалення «PORSCHE C30» вимагає суворого дотримання усіх вимог, особливо стосовно стійкості оливної плівки до зсувних навантажень. Специфікації VOLKSWAGEN VW 504 00 і VW 507 00 регламентують обов’язкову сумісність з сучасними каталітичними нейтралізаторами та фільтрами твердих часток DPF, задля їх довгочасної безвідмовної експлуатації на автомобілях VW, AUDI, SEAT і SKODA. Motul 8100 X-clean+ 5W-30 офіційно схвалено згідно вимог специфікацій BMW, MERCEDES, PORSCHE і VW, володіє високою в’язкістю HTHS (>3.5 мПа.с) та зниженим вмістом сульфатної золи, фосфору і сульфуру (Low SAPS), що забезпечує сумісність з системами доочистки відпрацьованих газів.

Характеристики
  • Об’єм, л
    1
  • В'язкість масла
    5w-30