Смартфони і телефони

Знайдено: 1 - 6 серед 7 товарів
Артикул: SM-S921BZYGEUC
 

Samsung Galaxy S24 5G

Загальні характеристики

Особливості корпусу: Безрамковий дисплей, Водонепроникний
Розблокування за допомогою обличчя: Так
Дисплей: Dynamic Amoled , 6.2" , сенсорний ємнісний , Multi-Touch
Роздільна здатність екрану: 2340x1080
Пам'ять: 256 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті: 8 ГБ
Сканер відбитків пальців: Так
Ширина: 70.6 мм
Висота: 147 мм
Товщина: 7.6 мм

СІМ-картки

SIM-карта: 2
Розміри СІМ-карти: Nano-SIM
Роз'єм СІМ-карти: SIM + SIM

Стандарт зв'язку/інтернет

Стандарт: GSM , 2G , 3G , 4G , 5G
Інтернет: 5G , HSUPA , GPRS , EDGE , 3G , 2G , HSDPA , 4G
Бездротові технології: 3G , 4G , 5G , Bluetooth 5.0 , Wi-Fi , GPS , NFC
Навігація: GPS , A-GPS , Beidou , Глонасс
Кількість ядер: 8
Операційна система: Android 14.X

Камера

Властивості камери: Спалах , Автофокус
Основна камера: 50 Мп + 10 Мп + 12 Мп
Запис відео основної камери: стереозвук
Фронтальна камера: 12 Мп
Запис відео фронтальної камери: стереозвук

Живлення

Тип акумулятора: Li-ion
Ємність акумулятора: 3900 мА*год
Безпровідна зарядка: Так
Швидка зарядка: Так
Знімна АКБ: Ні

Galaxy AI вже тут

Зустрічайте нову еру мобільного AI. Galaxy S24 | S24+ відкривають світ нових можливостей для творчості та продуктивності - починаючи з найважливішого пристрою у вашому житті. Ваш смартфон.

Оцініть кожен вигин

Зручно брати до рук. Приємно тримати у руках. Уніфікований дизайн та витончена матова поверхня нових Galaxy S24 та S24+ дарують неповторне задоволення від користування.

Ще більше, ще швидше

Ви чекали саме на це оновлення. Більший екран. Більш ємний акумулятор. Більш потужний процесор. Ви закохаєтеся в Galaxy S24 та S24+ з першого погляду. А відтепер Galaxy S24+ оснащений дисплеєм з найбільшою роздільною здатністю серед усіх пристроїв Galaxy - QHD+.

Міцний захист з армованим алюмінієм

Алюмінієвий сплав, що використовується в космічній галузі, надійно захищає пристрій, тому ви можете сміливо вирушати назустріч пригодам. Вдосконалений армований алюміній легший за нержавіючу сталь, проте відрізняється великою міцністю і довговічністю. А завдяки стійкості до вологи та пилу за стандартом IP68, ви можете ні про що не хвилюватися.

Зануртеся в історію, натхненну природними мінералами

Натхненні найціннішими природними мінералами ці яскраві кольори розкривають справжню силу природи. Кожен відтінок – Кобальтовий фіолетовий, Янтарний жовтий, Онікс чорний та Мармуровий сірий – це ключ до прояву однієї з граней вашої особистості.

Потужна чіткість завдяки новому процесору обробки зображень ProVisual

50 Мп. Мега мегапікселі

Щоправда революція піксельних технологій, яка не залишить вас байдужими. Ніколи. Чіткі знімки високої роздільної здатності, які безперечно витримають випробування часом.

Користуйся зумом. Навіть уночі

Розробляйте яскраві, барвисті та чіткі знімки навіть уночі завдяки процесору зображення з AI. Зустрічайте бажані можливості портретної зйомки. Збільшуйте масштаб у 2 або навіть 3 рази – це аж ніяк не вплине на якість зображення. На будь-якій відстані деталі матимуть чіткий і виразний вигляд, навіть якщо ви робите знімки в нічний час.

Дивовижне масштабування одним дотиком

Продовжуйте збільшувати. Перейдіть від 1-кратного масштабування до 2-кратного та навіть 3-кратного. AI забезпечує високу якість зображення, підвищуючи чіткість, виразність та деталізацію.

Зустрічайте епічний AI зум

Зробіть чудові знімки з яскравою деталізацією на ще більших відстанях. Збільшуйте масштаб, чітко фіксуйте кожну дрібницю завдяки інноваційній технології AI зум.

Змініть розмір. Ретушуйте. Так просто!

Відкрийте світ розширених можливостей редагування знімків зі штучним інтелектом. Тепер ви можете легко удосконалювати фотографії, перетворюючи їх на шедеври. Але це ще не все! Навіть якщо кадр виявився не дуже вдалим, функція Сгенероване редагування допоможе заповнити фон та видалити зайві об'єкти.

Доторкніться та утримуйте, щоб уповільнити зйомку

Головне - встигнути відобразити динамічний момент, а ефект уповільненої зйомки можна додати пізніше. Функція уповільнення дотиком Instant Slow-mo «заповнює» створеними за допомогою AI зображення візуальні проміжки між кадрами звичайного відео з Галереї або папки завантаження. Для цього потрібно лише торкнутися та утримувати.

Попередній перегляд Super HDR. Перегляньте результат зі штучним інтелектом ще до здійснення знімку

Оновлення Super HDR дозволяє створювати яскраві знімки саме такими, якими ви їх бачите у вікні попереднього перегляду. Функція працює навіть через камеру Instagram. Перегляньте можливий результат Super HDR, перш ніж робити знімок. Збережіть його в галереї або завантажте в соціальну мережу - у будь-якому випадку HDR-якість буде приголомшливою.

Обведіть та знайдіть. Так просто!

Зустрічайте нову еру пошуку з функцією Circle to Search. Просто обведіть об'єкт і відкриється сторінка з результатами пошуку Google. Це інноваційний інструмент для пошуку корисної інформації.

Live Translate. Найпростіший спосіб спілкування

Використовуйте інтерактивний переклад під час наступного телефонного дзвінка. Саме так! Технологія AI-перекладу допомагає спілкуватися незнайомою мовою навіть під час телефонних розмов. Більше того, ця функція працює навіть для текстових повідомлень.

Найбільш необхідні інструменти на відстані одного дотику

Налаштуйте смартфон для зручного виконання повсякденних завдань за допомогою віджетів та функції Always On Display. Розташуйте найважливіше прямо на екрані - від важливих нагадувань до даних про якість повітря.

Формулюйте думки якнайкраще за допомогою функції Chat Assist

Додайте абсолютно новий рівень виразності до своїх повідомлень за допомогою Chat Assist. Нехай ваше спілкування буде ще швидшим і простішим, адже функція працює як в електронній пошті, так і в соціальних мережах.

Потужна парова камера. Гра розпочалася

Нова удосконалена система охолодження допомагає підтримувати оптимальну продуктивність під час гри. Ми збільшили парову камеру, інтегрувавши в систему рідинний теплоізоляційний матеріал.

Наш найяскравіший адаптивний дисплей під дією прямих сонячних променів

Зустрічайте нову еру високоякісних дисплеїв завдяки збільшеному розміру дисплея та ультратонкій рамці 6,2-дюймовий FHD+ дисплей Galaxy S24 і 6,7-дюймовий QHD+ дисплей Galaxy S24+ мають більшу площу, ніж коли-небудь до цих пір. під час перегляду. Більше того, технологія Vision Booster оптимізує колірну гаму та контрастність, завдяки чому графіка стає ще виразнішою.

Акумулятор для роботи смартфона протягом усього дня

Потужність, яка не закінчується. Galaxy S24 та S24+ оснащені інтелектуальним акумулятором, завдяки якому ви можете ще довше грати, переглядати медіа або просто приділити час собі.

37 999грн.
Артикул: SM-A256BZYHEUC
 

Загальні характеристики

Особливості корпусу: Безрамковий дисплей
Частота оновлення екрану, Гц: 120
Форм-фактор: Моноблок

Дисплей

Співвідношення сторін: 20:9
Дисплей: 6.5" , Super AMOLED , сенсорний ємнісний
Роздільна здатність екрану: 2340x1080
Матеріал екрану: Скло

Ширина: 76.5 мм
Висота: 161 мм
Товщина: 8.3 мм
Матеріал: Пластик

СІМ-картки

SIM-карта: 2
Розміри СІМ-карти: Nano-SIM
Роз'єм СІМ-карти: 2 SIM (або SIM + карта пам'яті)

Пам'ять: 256 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті: 8 ГБ
Наявність карти пам'яті: microSD до 1 ТБ

Стандарт зв'язку/інтернет

Стандарт: GSM , 2G , 3G , 4G
Інтернет: HSUPA , GPRS , EDGE , 3G , 2G , HSDPA
Бездротові технології: 3G , 4G , Bluetooth , Wi-Fi , GPS , NFC
Навігація: GPS

Процесор

Кількість ядер: 8
Частота процесора: 2.2 ГГц
Операційна система: Android 14.X

Основна камера

Властивості камери: Автофокус
Основна камера: 50 Мп + 8 Мп + 2 Мп
Запис відео основної камери: стереозвук
Фронтальна камера: 13 Мп

Живлення

Тип акумулятора: Li-ion
Ємність акумулятора: 5000 мА*год
Безпровідна зарядка: Ні
Швидка зарядка: Так
Знімна АКБ: Ні

Удосконалений для сяйва

Його вражаючий вигляд не залишає байдужим. Дисплей із діагоналлю 6,5 дюйма та технологією Super AMOLED відтворює насичені кольори та найдрібніші деталі, надаючи яскравість до 1000 ніт. Технологія Vision Booster значно покращує видимість на вулиці, роблячи зображення чітким і яскравим. Функція Eye Comfort Shield знижує шкідливий вплив синього світла, гарантуючи захист очей як удень, так і вночі.

Мінімалістичний дизайн

Galaxy A25 5G має лаконічний дизайн, який прекрасно виражає його естетичну концепцію. Відмінною рисою є грамотне розташування камер, елегантний корпус, унікальні візерунки та матове оздоблення. Доступні три варіанти колірної гами: синьо-чорний, блакитний та жовтий.

Мульти-камера для вашої творчості

Стабільні та плавні відео
Ваша зйомка буде бездоганною завдяки технологіям OIS та VDIS, які забезпечують стабілізацію відео з високою частотою дискретизації руху в 500 Гц. Це дає змогу легко створювати кінематографічний ефект під час руху або на нерівній поверхні.

Продуктивний та місткий

Скористайтеся всіма перевагами потужного процесора Exynos 1280, оперативної пам'яті від 6 ГБ до 8 ГБ та сховища від 128 ГБ до 256 ГБ, з можливістю розширення до 1 ТБ за допомогою карти microSD. У поєднанні з підтримкою 5G для швидкої передачі даних.

Залишайтеся на зв'язку до 48 годин без підзарядки

Завдяки акумулятору ємністю 5000 мАг, користувачі отримують до 2 днів роботи та швидку зарядку за допомогою технології Super Fast Charging, що підвищує продуктивність.

50 Мп для якісних світлин

Смартфон оснащений 50-мегапіксельною основною камерою з оптичною стабілізацією зображення (OIS) для зйомки високоякісних фотографій.

Адаптований під ваші вимоги для селфі

Завдяки покращеній фронтальній камері на 13 Мп, Galaxy A25 створює чіткі та бездоганні селфі.

Розширені можливості застосування

Відчуйте кожен звук. Завдяки інноваційній технології Dolby Atmos з ефектом оточення, смартфон надає високоякісне звучання для вашої музики та відео.
Завдяки чотирьом поколінням оновлень операційної системи та п'ятирічній підтримці безпеки, ваша робота з цим пристроєм залишається неперевершеною.
Ваша конфіденційність надійно захищена завдяки подвійній перевірці з використанням бічного датчика відбитків пальців.

Інтерфейс Samsung Galaxy

Використовуєте ви Galaxy, iOS або інший пристрій з ОС Android, перенесення даних на новий Galaxy тепер стало ще простішим.
Ваша можливість обмінюватися файлами, фотографіями та документами стала більш ефективною та безпечною завдяки Galaxy A25.
Смартфон гарантує безпеку ваших особистих даних, таких як паролі, PIN-коди та шаблони безпеки, за допомогою Samsung Knox Vault.
Покращуйте свою ефективність та креативність, використовуючи пристрої Samsung Galaxy, які надають високу якість та інновації.

11 599грн.
Артикул: SM-A256BZYDEUC
 

Загальні характеристики

Особливості корпусу: Безрамковий дисплей
Частота оновлення екрану, Гц: 120
Форм-фактор: Моноблок

Дисплей

Співвідношення сторін: 20:9
Дисплей: 6.5" , Super AMOLED , сенсорний ємнісний
Роздільна здатність екрану: 2340x1080
Матеріал екрану: Скло

Ширина: 76.5 мм
Висота: 161 мм
Товщина: 8.3 мм
Матеріал: Пластик

СІМ-картки

SIM-карта: 2
Розміри СІМ-карти: Nano-SIM
Роз'єм СІМ-карти: 2 SIM (або SIM + карта пам'яті)

Пам'ять: 128 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті: 6 ГБ
Наявність карти пам'яті: microSD до 1 ТБ

Стандарт зв'язку/інтернет

Стандарт: GSM , 2G , 3G , 4G
Інтернет: HSUPA , GPRS , EDGE , 3G , 2G , HSDPA
Бездротові технології: 3G , 4G , Bluetooth , Wi-Fi , GPS , NFC
Навігація: GPS

Процесор

Кількість ядер: 8
Частота процесора: 2.2 ГГц
Операційна система: Android 14.X

Основна камера

Властивості камери: Автофокус
Основна камера: 50 Мп + 8 Мп + 2 Мп
Запис відео основної камери: стереозвук
Фронтальна камера: 13 Мп

Живлення

Тип акумулятора: Li-ion
Ємність акумулятора: 5000 мА*год
Безпровідна зарядка: Ні
Швидка зарядка: Так
Знімна АКБ: Ні

Удосконалений для сяйва

Його вражаючий вигляд не залишає байдужим. Дисплей із діагоналлю 6,5 дюйма та технологією Super AMOLED відтворює насичені кольори та найдрібніші деталі, надаючи яскравість до 1000 ніт. Технологія Vision Booster значно покращує видимість на вулиці, роблячи зображення чітким і яскравим. Функція Eye Comfort Shield знижує шкідливий вплив синього світла, гарантуючи захист очей як удень, так і вночі.

Мінімалістичний дизайн

Galaxy A25 5G має лаконічний дизайн, який прекрасно виражає його естетичну концепцію. Відмінною рисою є грамотне розташування камер, елегантний корпус, унікальні візерунки та матове оздоблення. Доступні три варіанти колірної гами: синьо-чорний, блакитний та жовтий.

Мульти-камера для вашої творчості

Стабільні та плавні відео
Ваша зйомка буде бездоганною завдяки технологіям OIS та VDIS, які забезпечують стабілізацію відео з високою частотою дискретизації руху в 500 Гц. Це дає змогу легко створювати кінематографічний ефект під час руху або на нерівній поверхні.

Продуктивний та місткий

Скористайтеся всіма перевагами потужного процесора Exynos 1280, оперативної пам'яті від 6 ГБ до 8 ГБ та сховища від 128 ГБ до 256 ГБ, з можливістю розширення до 1 ТБ за допомогою карти microSD. У поєднанні з підтримкою 5G для швидкої передачі даних.

Залишайтеся на зв'язку до 48 годин без підзарядки

Завдяки акумулятору ємністю 5000 мАг, користувачі отримують до 2 днів роботи та швидку зарядку за допомогою технології Super Fast Charging, що підвищує продуктивність.

50 Мп для якісних світлин

Смартфон оснащений 50-мегапіксельною основною камерою з оптичною стабілізацією зображення (OIS) для зйомки високоякісних фотографій.

Адаптований під ваші вимоги для селфі

Завдяки покращеній фронтальній камері на 13 Мп, Galaxy A25 створює чіткі та бездоганні селфі.

Розширені можливості застосування

Відчуйте кожен звук. Завдяки інноваційній технології Dolby Atmos з ефектом оточення, смартфон надає високоякісне звучання для вашої музики та відео.
Завдяки чотирьом поколінням оновлень операційної системи та п'ятирічній підтримці безпеки, ваша робота з цим пристроєм залишається неперевершеною.
Ваша конфіденційність надійно захищена завдяки подвійній перевірці з використанням бічного датчика відбитків пальців.

Інтерфейс Samsung Galaxy

Використовуєте ви Galaxy, iOS або інший пристрій з ОС Android, перенесення даних на новий Galaxy тепер стало ще простішим.
Ваша можливість обмінюватися файлами, фотографіями та документами стала більш ефективною та безпечною завдяки Galaxy A25.
Смартфон гарантує безпеку ваших особистих даних, таких як паролі, PIN-коди та шаблони безпеки, за допомогою Samsung Knox Vault.
Покращуйте свою ефективність та креативність, використовуючи пристрої Samsung Galaxy, які надають високу якість та інновації.

10 199грн.
Артикул: SM-A155FZYDEUC
 

Загальні характеристики

Особливості корпусу: Безрамковий дисплей
Частота оновлення екрану, Гц: 60
Тип пристрою: Смартфон
Форм-фактор: Моноблок
Операційна система: Android 14.X
Кількість ядер: 8
Частота процесора: 2.2 ГГц

Дисплей

Співвідношення сторін: 20:9
Дисплей: 6.5" , Super AMOLED , сенсорний ємнісний
Роздільна здатність екрану: 2340x1080
Матеріал екрану: Скло

Ширина: 76.8 мм
Висота: 160.1 мм
Товщина: 8.4 мм
Матеріал: Пластик

СІМ-картки

SIM-карта: 2
Розміри СІМ-карти: Nano-SIM
Роз'єм СІМ-карти: 2 SIM (або SIM + карта пам'яті)

Пам'ять: 128 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті: 4 ГБ
Наявність карти пам'яті: microSD до 1 ТБ

Стандарт зв'язку/інтернет

Стандарт: GSM , 2G , 3G , 4G
Інтернет: HSUPA , GPRS , EDGE , 3G , 2G , HSDPA
Бездротові технології: 3G , 4G , Bluetooth , Wi-Fi , GPS , NFC
Навігація: GPS

Камера

Властивості камери: Автофокус
Основна камера: 50 Мп + 5 Мп + 2 Мп
Запис відео основної камери: стереозвук
Фронтальна камера: 13 Мп

Живлення

Тип акумулятора: Li-ion
Ємність акумулятора: 5000 мА*год
Безпровідна зарядка: Ні
Швидка зарядка: Так
Знімна АКБ: Ні

Надзвичайно яскравий дисплей

6,5-дюймовий Super AMOLED-дисплей Galaxy A15 вирізняється неперевершеною чіткістю навіть під прямими сонячними променями завдяки технології Vision Booster, плавною прокруткою з покращеною частотою оновлення 90 Гц, підвищеною яскравістю до 800 ніт і відчуттям комфорту протягом усього дня зі зниженим рівнем синього світла завдяки Eye Comfort Shield.

Збалансована елегантність

Створений для того, щоб досягнути мети. Galaxy A15 демонструє свою вишукану естетику завдяки зручній рамці, глянцевій задній панелі та лаконічному розташуванню камер. Доступний у синьо-чорному, блакитному, світло-блакитному та жовтому кольорах.

Отримайте максимум користі від кращої продуктивності

Восьмиядерний процесор гарантує потужну продуктивність, а обсяг пам'яті та можливості зберігання даних дозволять вам завжди мати під рукою всі необхідні файли.

Заряджайтеся з надшвидкою зарядкою

Залишайтеся завжди напоготові завдяки місткому акумулятору на 5000 мАг (типово), який заряджається за допомогою Super Fast Charging, щоб ви могли знову вирушити в дорогу.

Довіряйте Samsung Knox Vault

Сховище Samsung Knox Vault, сертифіковане за стандартом EAL5+, призначене для захисту ваших конфіденційних даних, таких як PIN-коди, паролі та безпекові шаблони, в окремому захищеному сховищі, аби вберегти ваші дані від програмних і апаратних загроз, пов'язаних з напругою, збоями в роботі, високою температурою і випромінюванням.

Ваші пристрої будуть актуальними ще довго

Завдяки оновленню операційної системи до 4 поколінь і 5-річному обслуговуванню системи безпеки ваш Galaxy A15 довше залишатиметься актуальним.

Розблокування за допомогою відбитка пальця

Подвійна перевірка за допомогою бічного датчика відбитків пальців гарантує, що ваша конфіденційність під надійною охороною.

6 599грн.
Артикул: MU123
 

Apple iPhone 15 Plus

Зміст комплекту

APPLE iPhone 15 Plus, кабель USB-C/USB-C, документація.

Екран та Технологія екрану

• Діагональ екрану: 6.7"
• Дисплей Super Retina XDR
• 6,7-дюймовий (діагональ) повноекранний OLED-дисплей
• Роздільна здатність 2796x1290 пікселів при 460 ppi
• Динамічний острів
• Підтримка HDR
• Технологія True Tone
• Широке охоплення кольорів (P3)
• Тактильний відгук при натисканні
• Контрастність 2 000 000:1 (стандартна)
• Яскравість до 2000 кд/м2
• Олеофобне покриття, стійке до появи слідів від пальців
• Підтримка одночасного відображення кількох мов та наборів символів

Корпус та габарити

Захист від вологи
Рейтинг IP68 за стандартом IEC 60529 (допускається занурення в воду на глибину до 6 метрів тривалістю до 30 хвилин)

Розмір

• Ширина: 77,8 мм
• Довжина: 160,9 мм
• Товщина: 7,80 мм

Пам'ять та процесор

Об'єм пам'яті: 128GB
Оперативна пам'ять: 6GB
Процесор Apple A16 Bionic
• Новий 6-ядерний ЦП з 2 продуктивними та 4 продуктивними ядрами
• Новий 5-ядерний графічний процесор
• Нова 16-ядерна Neural Engine

Живлення та акумулятор

• Відтворення відео: до 26 годин.
• Відтворення відео (потокове): до 20 годин.
• Відтворення аудіо: до 100 годин.

Камера

Відео

• Запис відео 4K зі швидкістю 24 кадрів/с, 25 кадрів/с, 30 кадрів/с або 60 кадрів/с.
• Запис HD-відео 1080p зі швидкістю 25, 30 або 60 кадрів за секунду.
• Запис HD-відео 720p зі швидкістю 30 кадрів за секунду.
• Кінематографічний режим до 4K HDR із швидкістю 30 кадрів/с.
• Режим Action до 2,8K при 60 кадрах за секунду.
• Запис HDR-відео з Dolby Vision у 4K зі швидкістю 60 кадрів за секунду.
• Підтримка уповільненого відео 1080p зі швидкістю 120 або 240 кадрів/с.
• Покадрове відео зі стабілізацією.
• Нічний режим.
• Сповільнена зйомка.
• Відео QuickTake.
• Оптична стабілізація зображення зі зміщенням датчика відео (основна).
• Цифрове збільшення до 6x.
• Аудіо зум.
• Спалах True Tone.
• Кінематографічна стабілізація відео (4K, 1080p та 720p).
• Безперервне відео з автофокусом.
• Робить 8-мегапіксельні фотографії під час запису відео 4K.
• Збільшення відтворення.
• Формати записаного відео: HEVC та H.264.
• Стереозапис.

Камера TrueDepth

• Камера 12 Мп.
• Діафрагма ƒ/1,9.
• Автофокус із Focus Pixels.
• Retina Flash.
• Фотонний двигун.
• Глибокий синтез.
• Smart HDR 5.
• Портрети нового покоління з фокусуванням та керуванням глибиною.
• Портретне освітлення з шістьма ефектами.
• Animoji та Memoji.
• Нічний режим.
• Фотографічні стилі.
• Широке захоплення кольорів для фотографій та Live Photos.
• Корекція лінзи.
• Автоматична стабілізація зображення.
• Режим серійної зйомки.
• Запис відео 4K зі швидкістю 24 кадр/с, 25 кадр/сек, 30 кадр/сек або 60 кадр/сек.
• Запис HD-відео 1080p зі швидкістю 25, 30 або 60 кадрів за секунду.
• Кінематографічний режим до 4K HDR із швидкістю 30 кадрів/с.
• Запис HDR-відео з Dolby Vision до 4K зі швидкістю 60 кадрів за секунду.
• Підтримка уповільненого відео для 1080p зі швидкістю 120 кадрів за секунду.
• Покадрове відео зі стабілізацією.
• Нічний режим.
• Сповільнена зйомка.
• Відео QuickTake.
• Кінематографічна стабілізація відео (4K, 1080p та 720p).

Основна камера:

• Удосконалена система подвійної камери.
• Основна 48 МП: 26 мм, діафрагма ƒ/1,6, оптична стабілізація зображення зі зміщенням датчика, 100% фокусування пікселів, підтримка фотографій із надвисокою роздільною здатністю (24 МП та 48 МП).
• Надширококутний 12 МП: 13 мм, діафрагма ƒ/2,4 та кут огляду 120°.
• 12 МП 2x Телефото (включено чотирипіксельним датчиком): 52 мм, діафрагма ƒ/1,6, оптична стабілізація зображення зі зміщенням датчика, 100% фокусних пікселів.
• 2x оптичне збільшення; 2x оптичне зменшення; 4-кратний оптичний зум.
• Цифрове збільшення до 10x.
• Кришка об'єктива із сапфірового скла.
• Спалах True Tone.
• Фотонний двигун.
• Глибокий синтез.
• Smart HDR 5.
• Портрети нового покоління з фокусуванням та керуванням глибиною.
• Портретне освітлення з шістьма ефектами.
• Нічний режим.
• Панорама (до 63 Мп).
• Фотографічні стилі.
• Широке захоплення кольорів для фотографій та Live Photos.
• Корекція об'єктива (Ultra Wide).
• Розширена корекція ефекту червоних очей.
• Автоматична стабілізація зображення.
• Режим серійної зйомки.
• Геотегування фотографій.
• Формати знятих зображень: HEIF та JPEG.
Фронтальна камера: 12 Мп
Основна камера: 12 Мп; 48 Мп

Апаратні функції

• Face ID
• Барометр
• Гіроскоп з високим динамічним діапазоном
• Акселерометр
• Датчик наближення
• Подвійні датчики зовнішнього освітлення

Мережі

• Вбудований модуль GPS, ГЛОНАСС, Galileo, QZSS та BeiDou.
• Цифровий компас.
• Wi-Fi.
• Стільниковий зв'язок.
• Функція точного визначення місця розташування iBeacon.

Пізнай повну історію

Магія динаміки

Динамічний острів дозволяє бачити сповіщення та активність у режимі реального часу, тому ви не пропустите їх, навіть коли зайняті іншими справами. Він дозволяє управляти відтворюється музикою, бачити, хто дзвонить, стежити за статусом рейсу і багатьма іншими функціями.

Стійкість і довговічність

У цьому варіанті використовувалося заднє скло, яке повністю просочилося кольором. Спеціальний подвійний скляний іонообмінний процес і алюмінієвий корпус аерокосмічного класу роблять цей iPhone 15 Plus надзвичайно міцним і довговічним.

Для захоплюючих фотографій

Тепер основна камера пропонує запис з надвисокою роздільною здатністю, що робить зйомку виняткових фотографій з неймовірною деталізацією більш доступною, ніж раніше. Від зйомки моментів до вражаючих пейзажів.

Фіксуйте момент в ідеальній різкості та кольорі

Більша деталізація та насичені кольори значно покращують якість ваших портретів. Тепер фокус можна регулювати між об'єктами, торкаючись екрана, навіть після того, як ви зробили фотографію. Легко налаштуйте свій персонал.

Ідеальний портрет

Хочете швидко зафіксувати мить, перш ніж вона пройде? Більше не потрібно переключатися в портретний режим. Якщо вашим об'єктом є людина, собака чи кішка, iPhone 15 Plus автоматично фіксує інформацію про глибину. Так ви зможете миттєво побачити свою фотографію як портрет з геніальним ефектом розмиття.

Потужність перевірена професіоналами

A16 Bionic підтримує широкий спектр розширених функцій, таких як обчислювальна фотографія для 24-мегапіксельних фотографій і портретів кращого покоління, ізоляція голосу під час телефонних дзвінків і плавна продуктивність для ігор з інтенсивною графікою. Все це досягається неймовірною продуктивністю, що виливається в тривалий час автономної роботи. Тож не дивно, що спочатку цей чіп проектувався як Pro-модель.

Сумісність з USB-C

Новий роз'єм USB-C дозволяє заряджати Mac або iPad одночасно тим самим кабелем, який ви використовуєте для зарядки iPhone 15 Plus. Більше того, тепер ви також можете використовувати свій iPhone 15 Plus для зарядки Apple Watch або AirPods. Це означає, що з клубком кабелів можна попрощатися.

Ви відчуєте різницю

Те, що важливо для вас, також важливо для Apple. Ми дбаємо про гарантії конфіденційності, які дають вам більше контролю над вашими даними. Ми зосереджуємось на використанні більшої кількості перероблених матеріалів, щоб мінімізувати вплив на навколишнє середовище. Ми також створюємо вбудовані функції, які роблять iPhone доступним для всіх.

Діліться, отримуйте та надсилайте!

Створіть власний плакат, який бачитимуть ваші контакти, коли ви зателефонуєте. Виберіть улюблену фотографію або Memoji, поєднайте його з улюбленим шрифтом, і ви готові створити власну візитну картку. Хочете поміняти контактну інформацію з кимось? Просто тримайте iPhone близько до них. Ви можете вибрати, чим ви хочете поділитися, і інформація буде завантажена негайно. Натисніть і утримуйте об'єкт на фотографії, щоб підняти його з фону та створити наклейку. Додайте такі ефекти, як Puffy і Shiny. Або створіть анімовані стікери з живих фотографій.

39 999грн.
Артикул: MR3X3
 

Apple iPhone 14

Екран та Технологія екрану

• Діагональ екрану: 6.1"
• Дисплей Super Retina XDR
• Дисплей OLED, на всю передню панель, діагональ 6,1 дюйми
• 2532×1170 пікселів, 460 пікселів на дюйм
• Підтримка HDR
• Технологія True Tone
• Широке охоплення кольорів (P3)
• Тактильний відгук при натисканні
• Контрастність 2000000:1 (стандартна)
• Яскравість до 800 кд/м2 (стандартна); до 1200 кд/м² під час перегляду контенту у форматі HDR
• Олеофобне покриття, стійке до появи слідів від пальців
• Підтримка одночасного відображення кількох мов та наборів символів

Корпус та габарити

Захист від вологи
Рейтинг IP68 за стандартом IEC 60529 (допускається занурення в воду на глибину до 6 метрів тривалістю до 30 хвилин)

Розмір

• Ширина: 71,5 мм
• Довжина: 146,7 мм
• Товщина: 7,80 мм
Об'єм пам'яті: 128GB
Оперативна память: 6GB
Процесор Apple A15 Bionic
• Новий 6-ядерний процесор з 2 ядрами продуктивності та 4 ядрами ефективності
• Новий 5-ядерний графічний процесор
• Нова 16-ядерна система Neural Engine

Живлення та акумулятор

• Відтворення відео: до 20 години
• Перегляд відео в режимі стримінгу: до 16 годин
• Відтворення аудіо: до 80 годин

Камера

Відео

• Запис відео 4K зі швидкістю 24 кадр./с, 25 кадр./с, 30 кадр./с або 60 кадр./с
• Запис HD-відео 1080p зі швидкістю 25, 30 або 60 кадрів в секунду
• Запис HD-відео 720p зі швидкістю 30 кадрів в секунду
• Кінематографічний режим до 4K HDR зі швидкістю 30 кадрів/с
• Режим Action до 2,8K при 60 кадрах в секунду
• Запис HDR-відео з Dolby Vision до 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду
• Підтримка уповільненого відео 1080p зі швидкістю 120 або 240 кадрів/с
• Покадрове відео зі стабілізацією
• Нічний режим
• Уповільнена зйомка
• Відео QuickTake
• Оптична стабілізація зображення зі зсувом датчика для відео (основна)
• 2-кратне оптичне збільшення
• Цифрове збільшення до 3х
• Аудіо зум
• Спалах True Tone
• Кінематографічна стабілізація відео (4K, 1080p і 720p)
• Безперервне відео з автофокусом
• Робіть 8-мегапіксельні фотографії під час запису відео 4K
• Збільшення відтворення
• Формати записаного відео: HEVC і H.264
• Стереозапис

Камера TrueDepth

• Камера 12 Мп
• Діафрагма ƒ/1,9
• Автофокус із Focus Pixels
• Шестиелементна лінза
• Retina Flash
• Фотонний двигун
• Глибокий синтез
• Smart HDR 4
• Портретний режим із розширеним боке та контролем глибини
• Портретне освітлення з шістьма ефектами (природне, студійне, контурне, сценічне, сценічне моно, високоякісне моно)
• Animoji та Memoji
• Нічний режим
• Фотографічні стилі
• Широке захоплення кольорів для фотографій і Live Photos
• Корекція лінзи
• Автоматична стабілізація зображення
• Режим серійної зйомки
• Запис відео 4K зі швидкістю 24 кадр./с, 25 кадр./с, 30 кадр./с або 60 кадр./с
• Запис HD-відео 1080p зі швидкістю 25, 30 або 60 кадрів в секунду
• Кінематографічний режим до 4K HDR зі швидкістю 30 кадрів/с
• Запис HDR-відео з Dolby Vision до 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду
• Підтримка уповільненого відео для 1080p зі швидкістю 120 кадрів в секунду
• Покадрове відео зі стабілізацією
• Нічний режим Уповільнена зйомка
• Відео QuickTake
• Кінематографічна стабілізація відео (4K, 1080p і 720p)

Основна камера:

• Подвійна система камер
• Основна 12 МП: 26 мм, діафрагма ƒ/1,5, оптична стабілізація зображення зі зсувом датчика, семиелементна лінза, 100% Focus Pixels
• Надширококутний 12 МП: 13 мм, діафрагма ƒ/2,4 і кут огляду 120°, п’ятиелементний об’єктив
• 2x оптичне збільшення; цифрове збільшення до 5x
• Кришка об'єктива з сапфірового скла
• Спалах True Tone
• Фотонний двигун
• Глибокий синтез
• Smart HDR 4
• Портретний режим із розширеним боке та контролем глибини
• Портретне освітлення з шістьма ефектами (природне, студійне, контурне, сценічне, сценічне моно, високоякісне моно)
• Нічний режим
• Панорама (до 63 Мп)
• Фотографічні стилі
• Широке захоплення кольорів для фотографій і Live Photos
• Корекція об'єктива (Ultra Wide)
• Розширена корекція ефекту червоних очей
• Автоматична стабілізація зображення
• Режим серійної зйомки
• Геотегування фотографій
• Формати знятих зображень: HEIF і JPEG
Фронтальна камера: 12 Мп
Основна камера: 12 Мп; 12 Мп

Апаратні функції

• Face ID
• Барометр
• Тривісний гіроскоп
• Акселерометр
• Датчик наближення
• Датчик зовнішньої освітленості

Мережі

• Вбудований модуль GPS, ГЛОНАСС, Galileo, QZSS та BeiDou
• Цифровий компас
• Wi-Fi
• Стільниковий зв'язок
• Функція точного визначення місця розташування iBeacon

Комплектація

• iPhone з iOS 16
• Кабель USB-C / Lightning
• Документація

Оновлена легенда

Новий iPhone 14 зробив величезний прорив у фотографії при слабкому освітленні, отримав максимальний час автономної роботи і став ще надійнішим і швидшим. Вибирайте один з п'яти фантастичних кольорів і поспішайте володіти досконалістю.

Міцний. Стильний. Водостійкий

Передня панель iPhone має унікальний захист Ceramic Shield, що міцніший за будь-яке скло смартфона. Захист корпусу за стандартом IP68 не дозволяє пилу та волозі нашкодити пристрою. Рамка з полірованого алюмінію надає корпусу не лише додаткової міцності, але й елегантного преміального вигляду. Завдяки олеофобному покриттю ваш iPhone 14 завжди виглядає бездоганно.

Весь день без підзарядки

iPhone 14 демонструє один із найкращих показників автономності, адже він може працювати без підзарядки до 20 годин, а це означає цілий день свободи без будь-яких обмежень. А підтримка швидкого бездротового заряджання до 15 Вт дозволить поповнити заряд прямо на ходу.

Яскравіше і чіткіше просто не буває

Найкращий дисплей Super Retina XDR з покращеною кольоропередачею та чудовою деталізацією забезпечує максимальну реалістичність зображення. Завдяки технології OLED яскраві та темні кольори набувають додаткової контрастності. Технологія True Tone адаптує зображення до навколишнього освітлення та покращує комфорт сприйняття.

Дивовижні фото за будь-якого освітлення

Удосконалена технологія обробки зображень дозволяє отримувати фото професійної якості навіть за слабкого освітлення. Тепер і основна, і надширококутна камери вловлюють більше світла і отримують знімки до 2.5 разів краще, точно передаючи яскраві барви нічного життя. Знімайте багато, знімайте із різних ракурсів, знімайте із задоволенням.

Плавні відео, зняті на ходу

Із iPhone 14 легко ділитися враженнями. Знімайте в режимі «Дія» прямо з руки чітке відео без тремтіння та зберігайте безцінні спогади своїх пригод.

Відео для великих екранів

У кінематографічному режимі iPhone 14 записує відео 4K зі швидкістю 24 кадри в секунду, як при зйомці фільмів. Фокусування на важливих об'єктах сцени та автоматична зміна фокусу перетворює домашнє відео на професійну роботу, гідну великих екранів.

Вау - селфі

Оновлена фронтальна камера TrueDepth з автофокусом та збільшеною апертурою отримує потрясні селфі, на яких ви виглядаєте чудово. Фокусування на кількох об'єктах одночасно дозволяє знімати відмінні групові знімки та великі плани. Збільшення світлосили на 38% покращує деталізацію та мінімізує шуми на фото та відео.

Супершвидкий A15 Bionic

Найшвидший процесор A15 Bionic з 5-ядерним графічним процесором, який вже використовується у iPhone 13 Pro, збільшує плавність та стабільність роботи додатків доповненої реальності та будь-яких вимогливих ігор. Покращена теплова ефективність, яка досягається за рахунок оновлення внутрішнього дизайну, дозволяє довше залишатися у грі.

Переваги eSIM

Тепер активувати новий iPhone 14 стало ще простіше, а робота смартфона стала ще швидше та безпечніше. Адже eSIM не можна видалити, якщо ваш iPhone втрачено або вкрадено. Завдяки eSIM можна мати кілька телефонних номерів та тарифних планів на одному пристрої.

31 999грн.
Артикул: SM-S926BZYGEUC
 

Samsung Galaxy S24+ 5G

Загальні характеристики

Особливості корпусу: Безрамковий дисплей , Водонепроникний
Пам'ять: 512 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті: 12 ГБ
Дисплей: Dynamic Amoled , 6.7" , сенсорний ємнісний , Multi-Touch
Роздільна здатність екрану: 2340x1080
Розблокування за допомогою обличчя: Так
Сканер відбитків пальців: Так
Ширина: 75.9 мм
Висота: 158.5 мм
Товщина: 7.7 мм

СІМ-картки

SIM-карта: 2
Розміри СІМ-карти: Nano-SIM
Роз'єм СІМ-карти: SIM + SIM

Стандарт зв'язку/інтернет

Стандарт: GSM , 2G , 3G , 4G , 5G
Інтернет: 5G , HSUPA , GPRS , EDGE , 3G , 2G , HSDPA , 4G
Бездротові технології: 3G , 4G , 5G , Bluetooth 5.0 , Wi-Fi , GPS , NFC
Навігація: GPS , A-GPS , Beidou , Глонасс
Кількість ядер: 8
Операційна система: Android 14.X

Камера

Властивості камери: Спалах , Автофокус
Основна камера: 50 Мп + 10 Мп + 12 Мп
Запис відео основної камери: стереозвук
Фронтальна камера: 12 Мп
Запис відео фронтальної камери: стереозвук

Живлення

Тип акумулятора: Li-ion
Ємність акумулятора: 4900 мА*год
Безпровідна зарядка: Так
Швидка зарядка: Так
Знімна АКБ: Ні

Galaxy AI вже тут

Зустрічайте нову еру мобільного AI. Galaxy S24 | S24+ відкривають світ нових можливостей для творчості та продуктивності - починаючи з найважливішого пристрою у вашому житті. Ваш смартфон.

Оцініть кожен вигин

Зручно брати до рук. Приємно тримати у руках. Уніфікований дизайн та витончена матова поверхня нових Galaxy S24 та S24+ дарують неповторне задоволення від користування.

Ще більше, ще швидше

Ви чекали саме на це оновлення. Більший екран. Більш ємний акумулятор. Більш потужний процесор. Ви закохаєтеся в Galaxy S24 та S24+ з першого погляду. А відтепер Galaxy S24+ оснащений дисплеєм з найбільшою роздільною здатністю серед усіх пристроїв Galaxy - QHD+.

Коліри, натхненні природними мінералами

Міцний захист з армованим алюмінієм

Алюмінієвий сплав, що використовується в космічній галузі, надійно захищає пристрій, тому ви можете сміливо вирушати назустріч пригодам. Вдосконалений армований алюміній легший за нержавіючу сталь, проте відрізняється великою міцністю і довговічністю. А завдяки стійкості до вологи та пилу за стандартом IP68, ви можете ні про що не хвилюватися.

Зануртеся в історію, натхненну природними мінералами

Натхненні найціннішими природними мінералами ці яскраві кольори розкривають справжню силу природи. Кожен відтінок – Кобальтовий фіолетовий, Янтарний жовтий, Онікс чорний та Мармуровий сірий – це ключ до прояву однієї з граней вашої особистості.

Потужна чіткість завдяки новому процесору обробки зображень ProVisual

50 Мп. Мега мегапікселі

Щоправда революція піксельних технологій, яка не залишить вас байдужими. Ніколи. Чіткі знімки високої роздільної здатності, які безперечно витримають випробування часом.

Користуйся зумом. Навіть уночі

Розробляйте яскраві, барвисті та чіткі знімки навіть уночі завдяки процесору зображення з AI. Зустрічайте бажані можливості портретної зйомки. Збільшуйте масштаб у 2 або навіть 3 рази – це аж ніяк не вплине на якість зображення. На будь-якій відстані деталі матимуть чіткий і виразний вигляд, навіть якщо ви робите знімки в нічний час.

Дивовижне масштабування одним дотиком

Продовжуйте збільшувати. Перейдіть від 1-кратного масштабування до 2-кратного та навіть 3-кратного. AI забезпечує високу якість зображення, підвищуючи чіткість, виразність та деталізацію.

Зустрічайте епічний AI зум

Зробіть чудові знімки з яскравою деталізацією на ще більших відстанях. Збільшуйте масштаб, чітко фіксуйте кожну дрібницю завдяки інноваційній технології AI зум.

Змініть розмір. Ретушуйте. Так просто!

Відкрийте світ розширених можливостей редагування знімків зі штучним інтелектом. Тепер ви можете легко удосконалювати фотографії, перетворюючи їх на шедеври. Але це ще не все! Навіть якщо кадр виявився не дуже вдалим, функція Сгенероване редагування допоможе заповнити фон та видалити зайві об'єкти.

Доторкніться та утримуйте, щоб уповільнити зйомку

Головне - встигнути відобразити динамічний момент, а ефект уповільненої зйомки можна додати пізніше. Функція уповільнення дотиком Instant Slow-mo «заповнює» створеними за допомогою AI зображення візуальні проміжки між кадрами звичайного відео з Галереї або папки завантаження. Для цього потрібно лише торкнутися та утримувати.

Попередній перегляд Super HDR. Перегляньте результат зі штучним інтелектом ще до здійснення знімку

Оновлення Super HDR дозволяє створювати яскраві знімки саме такими, якими ви їх бачите у вікні попереднього перегляду. Функція працює навіть через камеру Instagram. Перегляньте можливий результат Super HDR, перш ніж робити знімок. Збережіть його в галереї або завантажте в соціальну мережу - у будь-якому випадку HDR-якість буде приголомшливою.

Обведіть та знайдіть. Так просто!

Зустрічайте нову еру пошуку з функцією Circle to Search. Просто обведіть об'єкт і відкриється сторінка з результатами пошуку Google. Це інноваційний інструмент для пошуку корисної інформації.

Live Translate. Найпростіший спосіб спілкування

Використовуйте інтерактивний переклад під час наступного телефонного дзвінка. Саме так! Технологія AI-перекладу допомагає спілкуватися незнайомою мовою навіть під час телефонних розмов. Більше того, ця функція працює навіть для текстових повідомлень.

Найбільш необхідні інструменти на відстані одного дотику

Налаштуйте смартфон для зручного виконання повсякденних завдань за допомогою віджетів та функції Always On Display. Розташуйте найважливіше прямо на екрані - від важливих нагадувань до даних про якість повітря.

Формулюйте думки якнайкраще за допомогою функції Chat Assist

Додайте абсолютно новий рівень виразності до своїх повідомлень за допомогою Chat Assist. Нехай ваше спілкування буде ще швидшим і простішим, адже функція працює як в електронній пошті, так і в соціальних мережах.

Потужна парова камера. Гра розпочалася

Нова удосконалена система охолодження допомагає підтримувати оптимальну продуктивність під час гри. Ми збільшили парову камеру, інтегрувавши в систему рідинний теплоізоляційний матеріал.

Наш найяскравіший адаптивний дисплей під дією прямих сонячних променів

Зустрічайте нову еру високоякісних дисплеїв завдяки збільшеному розміру дисплея та ультратонкій рамці 6,2-дюймовий FHD+ дисплей Galaxy S24 і 6,7-дюймовий QHD+ дисплей Galaxy S24+ мають більшу площу, ніж коли-небудь до цих пір. під час перегляду. Більше того, технологія Vision Booster оптимізує колірну гаму та контрастність, завдяки чому графіка стає ще виразнішою.

Акумулятор для роботи смартфона протягом усього дня

Потужність, яка не закінчується. Galaxy S24 та S24+ оснащені інтелектуальним акумулятором, завдяки якому ви можете ще довше грати, переглядати медіа або просто приділити час собі.

46 999грн.