Очищувачі

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: NX65370
 

Антикорозійне засіб NOWAX (NX65370) 650 мл.

Антикорозійний спрей. Антикорозійний резинобітумний склад NOWAX тривалої дії призначений для обробки днища автомобіля, колісних арок, крил, нижніх поверхонь порогів, рам та інших елементів шасі автомобіля. Антикор-спрей зберігає пластичність і не схильний до тріщин при негативних температурах, витісняє вологу з стиків між панелями кузова, запобігає вже почався процес іржавіння, утворює щільне текстуроване покриття, що захищає від ударів гравію, каміння, знижуючи при цьому вібрації і проникнення шуму в салон. Склад швидко сохне, і після висихання може фарбуватися автомобільними грунтами та емалями.

Застосування:
Перед використанням ретельно збовтати протягом двох хвилин, і після кожних 25 секунд використання, знову струсіть. Використовуйте в добре провітрюваних приміщеннях. Оброблювану поверхню попередньо очистіть від іржі, старої фарби, масел і бруду, добре просушіть. Розпилюйте антикор рівномірно на відстані 30-40 см. Від поверхні, при цьому тримаючи балон у вертикальному положенні. При попаданні складу на поверхні, не призначені для обробки негайно протріть їх. Час повного висихання одного шару 20-30 хв., Рекомендується обробляти поверхні двома-трьома шарами. Час повного висихання 24 години. Після закінчення роботи прочистите розпилювач, для цього переверніть балон догори дном і натисніть на розпилювач на кілька секунд.

Попередження:
Уникати прямих сонячних променів і нагрівання вище 50 ° С. Знаходиться під тиском. Чи не деформувати. Не розпиляти поблизу відкритого вогню і джерел іскроутворення. Завжди використовуйте та зберігайте тільки в провітрюваних приміщеннях. Перед утилізацією повністю спорожнити банку. Берегти від дітей.

Термін придатності:
5 років від дати виробництва (див. На упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки.

260грн.