Очищувачі

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Номер: 875002
 

Очищувач преміального класу, розроблений спеціально для видалення слідів комах з поверхонь кузова, скла, дзеркал, пластикових, гумових та хромованих поверхонь.

Виробляється Winso Intens Insect Remover 810660 500мл за унікальною німецькою технологією на комбінованій основі зі спиртової суміші та катіонних ПАР, завдяки чому також ефективний проти різних органічних та неорганічних забруднень, включаючи наліт солі, клей дерев, плями бітуму, слід. >

Winso Intens Insect Remover 875002 750мл не містить агресивних лугів, кислот або абразивів і є абсолютно безпечним для всіх видів автомобільних поверхонь – не пошкоджує їх навіть при регулярному використанні. Упаковка у формі розпилювача забезпечує зручність нанесення та економічну витрату засобу.

Переваги:

  • Швидко усуває залишки мошок, а також інші органічні та неорганічні забруднення.
  • Підходить для очищення лакофарбового покриття, скла, дзеркал, колісних дисків, гумових та пластикових деталей.
  • Не містить агресивних інгредієнтів.
  • Має приємний аромат.
  • Економічно витрачається – одного флакона вистачить на багато застосувань.

Спосіб застосування:

Збовтати флакон і завдати невеликої кількості коштів на забруднення.
Зачекати 20-40 секунд для активації діючої речовини та протерти сухою серветкою або змити водою під тиском.

88грн.
Номер: 875001
 

Професійний високоякісний очищувач призначений для видалення слідів бітуму. Поставляється у зручному флаконі з професійним розпилювачем, який гарантує зручність нанесення засобу та його невелику витрату.

Завдяки особливим поверхнево-активним речовинам, засіб INTENSE Tar Remover 875001 750мл ефективно справляється і з іншими дорожніми забрудненнями, включаючи залишки мошок, пташиний послід, клей дерев, смоли та багато інших.

- Не містить у складі лугів, абразивів та розчинників, завдяки чому повністю сумісний з пофарбованими та хромованими поверхнями, деталями з гуми та пластмас, а також стеклами.
- Не залишає смуг і плям і не викликає помутніння скла, гарантуючи виняткову чистоту поверхні.

Переваги:

  • Високоактивний очищувач бітумних плям.
  • Підходить для очищення інших органічних забруднень.
  • Швидко діє – розм'якшує забруднення всього за кілька хвилин після нанесення, після чого вони легко видаляються м'якою тканиною.
  • Засіб має приємний ненав'язливий аромат.
  • Завдяки розпилювачу засіб зручно наносити, і він економно витрачається.
  • Не залишає смуг, плям і потік на деталі, що обробляється.
  • Підходить для очищення лакофарбових покриттів, стекол, коліс, незабарвлених бамперів та молдингів.

Застосування:

Збовтайте флакон і нанесіть засіб на забруднення.
Зачекайте 10-20 секунд для активації діючої речовини, після чого протріть сухою тканиною та змийте водою.

Попередження:

Може викликати подразнення шкіри та оболонки очей.
При попаданні промити великою кількістю води.

Характеристики

Об'єм: 0.75 л
Очищає від: воску, бітуму, жиру, універсальний
Підходить для: лакофарбового покриття, скла, металу, мотоцикла, пластику
Упаковка: пульверизатор
Консистенція: рідкий

144грн.
Номер: K117M1
 
Призначений для очищення з автомобільного скла, ламп, екранів телевізорів та інших скляних, хромованих, пластикових поверхонь важких забруднень, таких як залишки комах, деревна смола і ін. Препарат нейтральний по відношенню до лаку, гумі, пластику. Чистить швидко і якісно. Не залишає розводів.
99грн.
Номер: NX75001
 

Очищувач від бітумних плям і комах NOWAX (NX75001) 750 мл.

Очищувач від бітумних плям і комах призначений для видалення гудрону, смолистих забруднень, дорожніх реагентів, слідів комах, бруду органічного та неорганічного походження. Ідеально підходить для очищення лакофарбових і хромованих поверхонь, стекол, скляних фар, бамперів і молдингів автомобілів і мотоциклів.

Розчинники, що входять до складу засобу, дозволяють легко проникати в пори і мікротріщини, що очищається. Ефективно очищає, не пошкоджуючи лакофарбове покриття.

Спосіб застосування:
Добре струсіть вміст флакона. Розпорошите склад на оброблювану поверхню і дайте йому добре вбратися протягом 20-30 с. Протріть губкою або вологою серветкою з мікрофібри і промийте водою. Не застосовувати на пластикових або гумових поверхнях, незахищених лакофарбовим покриттям.

Попередження:
Може викликати подразнення очей і шкіри. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. При попаданні на шкіру, змити водою з милом. Не вдихати випари. Чи не ковтати, при потраплянні в організм зверніться за медичною допомогою. Берегти від дітей!

Термін придатності:
5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5 ° С до + 35 ° С. Берегти від замерзання

221грн.
Номер: K5071
 
Дуже ефективний препарат для миття автомобільного скла, а також багатьох інших скляних поверхонь. K2 Nuta простий і економічний у використанні, його можна використовувати, тримаючи вверх дном.
0грн.