Моторне масло Motul Specific 5W-30, 1л (104844)

Бренд: Motul
Номер: 843611
649грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

Спеціально розроблена для двигунів останнього покоління «BlueTEC» з системами вибіркової нейтралізації відпрацьованих газів (SCR) групи DAIMLER (Mercedes), для яких регламентовано використання моторних олив схвалених згідно специфікації Mercedes-Benz MB 229.52. Використовується в силових агрегатах, які відповідають екологічним нормам EURO IV, EURO V чи EURO VI. Сумісна з усіма дизелями Mercedes обладнаними фільтрами твердих часток (DPF) та певними бензиновими двигунами, для яких регламентовано використання моторних олив із відповідністю вимогам специфікацій MB 229.51 чи MB 229.31. В двигунах Mercedes-Benz, для яких регламентовано дотримання оливами вимог специфікації MB 229.5, використовуйте продукти Motul 8100 X-cess 5W-40 чи Motul X-Max 0W-40. Перед використанням обов’язково необхідно звіритись з керівництвом по експлуатації автомобіля.

Специфікації та допуски:
ACEA C3
API SN/CF
MB-Approval 229.52 (покриває вимоги MB 229.51 і MB 229.31)

MERCEDES розробив специфікацію MB 229.52, вимагаючи від олив стабільну роботу в самих складних температурних режимах і забезпечення сумісності з системами доочищення відпрацьованих газів. Стандарт MB 229.52 застосовується для всіх автомобілів Mercedes, які оснащені дизелями «BlueTEC» з системами вибіркової нейтралізації SCR. Додаток AdBlue дозволяє нейтралізувати оксид азоту (NOx) у відпрацьованих газах. Специфікація MB 229.52 повністю покриває вимоги специфікацій MB 229.51 і MB 229.31, які регламентуються для дизелів Mercedes оснащених фільтрами твердих часток (DPF) і для певних бензинових двигунів. Знижений вміст в оливі сульфатної золи, фосфору і сульфуру дозволяє забезпечити подовжений термін безвідмовної експлуатації чутливих систем доочищення відпрацьованих газів, таких як система вибіркової каталітичної нейтралізації SCR та фільтри твердих часток DPF.

100% синтетичні базові компоненти забезпечують високу термоокисну стабільність та стійкість оливної плівки до високих температур, гарантує чистоту металевих поверхонь двигуна, зменшена вірогідність закоксовування поршневих кілець. Володіє високою змащувальною здатністю що забезпечує високий рівень протизношувального захисту двигуна. Олива розрахована на подовженні інтервали заміни оливи, згідно вимог автовиробника. За результатами випробувань, Specific 229.52 5W30 повністю відповідає найвищим вимогам стосовно експлуатаційних характеристик на усьому міжзмінному інтервалі. У порівнянні із не менш вимогливішими специфікаціями, прикладом MB 229.51, нова специфікація MB 229.52 регламентує вищі вимоги щодо термоокисної стабільності та повної сумісності з чутливими системами доочищення відпрацьованих газів.

Специфікація MB 229.52 передбачає оптимальне протікання оливи за низьких температур, шляхом зменшення внутрішнього гідродинамічного тертя в товщі оливи, забезпечуючи оптимізацію витрати палива. Це забезпечує легкий низькотемпературний запуск двигуна, швидке наростання тиску оливи в магістралях системи мащення, прискорене досягнення робочих температур та максимальну динаміку автомобіля. Зменшуючи рівень споживання палива, зменшуються викиди CO2 в атмосферу.

Характеристики
  • Об’єм, л
    1
  • В'язкість масла
    5w-30