Моторне масло Motul Specific LL-12 FE 0W-30, 1л (107301)

Бренд: Motul
Артикул: 832601
564грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності

Високотехнологічна, 100% синтетична, енергоощадна моторна олива, спеціально розроблена для бензинових і дизельних двигунів останнього покоління BMW і MINI, що вимагають оливу з схваленням BMW Long Life -12 FE. Застосовується також для бензинових і дизельних двигунів, що вимагають енергоощадження оливи з класом в'язкості 0W30, що відповідає стандарту ACEA C2. Сумісний із каталітичними нейтралізаторами та сажовими фільтрами (DPF). Сумісний з усіма типами палива: бензин, дизельне паливо та біопаливо. Перед застосуванням ознайомтеся з посібником з експлуатації автомобіля.

Стандарти: ACEA C2
Схвалення: BMW LL-12 FE

100% синтетична моторна олива, спеціально розроблена для бездоганного змащування бензинових і дизельних двигунів автомобілів BMW і MINI, які потребують оливу з схваленням BMW LL-12 FE. Стандарт BMW Longlife-12 FE потрібний для бензинових і дизельних двигунів, що виробляються в період із травня 2012 по траві 2013, особливо для двигунів Nx7K1, Nx7U1 і Nx701, використовуваних у країнах Європейського співдружства, Норвегії, Швейцарії та княжі Ліхтенштейн. Стандарт BMW Longlife-12 FE сумісний тільки з дизельними двигунами BMW, що мають приписи щодо використання цього стандарту, обладнаними максимум одним турбокомпресором і виробленими з 2014 модельного року (все 3-циліндрові двигуни B37, 4-циліндрові двигуни вироблені з 2014 модельного року та 6-циліндрові двигуни вироблені з 2013 модельного року) і з усіма бензиновими двигунами BMW виробленими з 2002 модельного року та експлуатованими в країнах Європейського співдружності, Норвегії, Швейцарії та князівства Ліхтенштейн.

Специфікація BMW Longlife-12 FE неможлива до використання у двигунах, обладнаних двома або трьома турбокомпресорами. У разі сумнівів зверніться до інструкції з експлуатації автомобіля. Засновані на вимогах верстата ACEA С2, MOTUL SPECIFIC LL-12 FE 0W30 забезпечує чималу економію палива (до 1,5%, порівнюючи з оливами стандарту BMW LL-01), водночас перевищуючи вимоги щодо надійності специфікації BMW LL-04. Ці характеристики, що перевищують вимоги щодо паливної економності та зниження викидів, задовольняють потреби автовиробників у скороченні викидів CO2. MOTUL SPECIFIC LL-12 FE 0W30 забезпечує чудову стійкість оливної плівки, водночас полегшує запуск холодного двигуна та зменшує в ньому тертя, підтримує тиск оливи та знижує робочу температуру двигуна. Завдяки своїм винятковим мастильним властивостям, MOTUL SPECIFIC LL-12 FE 0W30 забезпечує високий рівень зносостійкості, опору впливу високої температури та окисненню. Внаслідок цього зменшується утворення відкладень, зменшується знос і витрата оливи. Має антиокислювальні, антикорозійні й антипінні властивості.

Заміна оливи проводиться відповідно до рекомендацій виробників двигунів і може коригуватися залежно від умов експлуатації. MOTUL SPECIFIC LL-12 FE 0W30 може змішуватися із синтетичними або мінеральними оливами. Перед застосуванням ознайомтеся з посібником з експлуатації автомобіля.

Характеристики
  • Об’єм, л
    1
  • В'язкість масла
    0w-30