Автомобільні масла

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 317301
 

Висококласне масло, розроблене за фірмовою технологією Technosynthese. Відповідає вимогам міжнародних класифікацій API GL-4 і GL-5, згідно з яким універсально підходить для застосування в будь-яких механічних трансмісіях, включаючи синхронізовані, гіпоїдні, диференціали, мости, редуктори і інші, не обладнані системою обмеженого прослизання і які працюють в умовах вібраційних і ударних навантажень . Продукт MOTYLGEAR 75W-85 317301 містить в складі спеціальний протизадирний пакет присадок, які гарантують чудовий захист від зносу, а також синтетичну базу з чудовою термоокислювальною стабільністю. Відмінні антифрикційні властивості ефективно знижують тертя, за рахунок чого забезпечується максимальна продуктивність агрегату і його плавна робота без ривків. Низькотемпературні властивості MOTYLGEAR 75W-85 317301 продукту гарантують м'яке перемикання передач навіть при найсильніших морозах.

Переваги:

  • Вироблено на основі ретельно очищених мінеральних і високостабільних синтетичних базових масел.
  • Стабільна робота трансмісії в дуже широкому температурному діапазоні.
  • Мінімізує шум і вібрації під час роботи.
  • Захищає рухливі вузли трансмісії, включаючи шестерні і синхронізатори, від зносу і пошкодження.
  • Стійко до піноутворення.
  • Перешкоджає появі корозії.

Застосування: Карданні приводи, МКПП, Мости та редуктори, Роздаткові коробки, Універсальні , гіпоїдні КП
Класифікація API: GL-4, GL-5

636грн.

Автомастила: великий вибір якісних витратних матеріалів за доступною ціною

Термін служби агрегатів і вузлів автомобіля залежить не тільки від їхньої початкової якості і умов експлуатації, але і від того, які мастильні матеріали використовуються. Від ступеня зменшення впливу сили тертя залежить швидкість зносу рухомих частин. Автомастила бувають декількох видів, оскільки вони застосовуються для змащення деталей, що працюють в різних умовах. Від правильності їх вибору залежить злагодженість функціонування всієї системи.

Автомобільні масла

Асортимент машинних олій в інтернет-магазині Lido

У нашому каталозі можна вибрати і купити різні види машинних олій. Вони підійдуть для використання в різних марках і моделях автомобілів іноземного та вітчизняного виробництва, для змащення інших механізмів і деталей. Пропонуємо такі види автомастил:

  • Моторні: використовуються для забезпечення роботи дизельних і бензинових двигунів. У продажу є синтетичні, мінеральні та напівсинтетичні мастила. Їх вибір залежить від типу силового агрегату, ступеню його зношеності, умов експлуатації. Щоб підібрати оптимальну машинну оливу, потрібно звертати увагу на її маркування, адже матеріали відрізняються ступенем в'язкості, плинністю і іншими характеристиками. Заливання невідповідних витратних матеріалів в двигун машини може спровокувати заклинювання рухомих частин і серйозні поломки.
  • Трансмісійні: є необхідними для змащення коробок передач, рульових механізмів, зубчастих і ланцюгових редукторів, роздавальних коробок і інших вузлів автомобілів, тепловозів, тракторів, різної будівельної техніки. Для виготовлення трансмісійних мастил використовують синтетичну або мінеральну основу, до якої додаються присадки – речовини, що додають мастилу різні експлуатаційні характеристики. Присадки бувають: антикорозійними, антизношувальними, антизадирні тощо. До їх складу можуть входити хлор, фосфор, дисульфід, сірка. Трансмісійне мастило для авто призначене для створення плівки на поверхнях деталей, яка надійно захищає їх від впливу різних негативних факторів.
  • Сервісні оливи: використовуються для ефективного промивання двигунів різних типів на машинах вітчизняного та іноземного виробництва під час планової заміни мастила без зняття і розбирання силового агрегату. Олива швидко очищує деталі двигуна від різних відкладень, механічних домішок, забезпечує його захист. В подальшому не впливає на експлуатаційні характеристики залитого після промивання моторного мастила, є сумісною з ущільнювачами.
  • Індустріальні: застосовуються для змащення стаціонарних механізмів, які експлуатуються у відносно постійних умовах. Зменшують тертя і зношування деталей і механізмів верстатів, прокатних станів, пресів, захищають деталі від корозії. Використовуються в якості робочих рідин в гідравлічних системах обладнання. Для надання потрібних властивостей в оливу додаються різні присадки. Сучасна класифікація індустріальних олив ґрунтується на розподілі їх на групи в залежності від експлуатаційних характеристик і сфери застосування.
  • Мастила: тверді, пластичні, рідкі та інші оливи. Вони використовуються для зменшення сили тертя в вузлах. Необхідні для обслуговування легкових, вантажних та інших автомобілів, промислових машин і механізмів, побутових та інших приладів. Асортимент мастил в нашому каталозі представлений декількома видами матеріалів, які коштують порівняно дешево, але відрізняються гарною якістю.
  • Мастила для мототехніки: мотоцикли, снігоходи, бензопили, мотоблоки, човнові мотори і інші негабаритні механізми забезпечуються двотактними і чотиритактними двигунами, які конструктивно відрізняються від автомобільних. Для забезпечення їхньої нормальної роботи необхідно купувати спеціальні машинні мастила. Вони мають певну структуру і властивості. У продажу можна зустріти мінеральну, синтетичну і напівсинтетичну оливу для машини. Під час вибору потрібно звертати увагу на маркування, адже виробники пред'являють дуже суворі вимоги до підбору виду і типу мастильних матеріалів.

 Автомобільні масла

У нас можна купити автомобільну оливу з доставкою по Львову, до Києва, Харкова та інших міст України. У каталозі представлено ​​продукцію виробників Shell, Aral, Bi-Power, Castrol, BMW, Elf, Honda, Mazda, Statoil і багатьох інших. Ви можете вибрати і замовити машинне мастило для свого автомобіля або обрати інший відповідний за характеристиками і ціною продукт. Ми гарантуємо якість та оригінальність продукції, оскільки працюємо безпосередньо з виробниками.