Автомобільні масла

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 842922
 

Високотехнологічна рідина Technosynthese, спеціально розроблена для варіаторних трансмісій (CVT). Застосовується в широкій лінійці автомобілів, оснащених коробкою передач з ланцюговим або ремінним варіатором. Рекомендується для автомобілів американських виробників: GM, FORD, CHRYSLER, азіатських: CITROEN, MB, PEUGEOT, RENAULT. Увага: рідина не рекомендується для гібридних автомобілів, оснащених варіатором. Перед використанням ознайомтеся з інструкцією з експлуатації автомобіля.

Motul Multi CVTF є високотехнологічним маслом, що застосовується в широкій лінійці автомобілів, оснащених коробкою передач з ланцюговим або пасовим варіатором.

Завдяки унікальній формулі та показникам, Multi CVTF має такі переваги:

  • Сприяє поліпшенню паливної економічності автомобілів з варіатором, за рахунок оптимального тертя металу по металу. - Знижує вібрацію від двигуна, підвищуючи комфорт. - Надійно захищає зубчасті важко навантажені передачі. p> -Прискорює перемикання передач, усуває ривки при перемиканні.
  • Покращує роботу варіатора при низьких температурах.
  • Захищає від зносу ремінь/ланцюг і шківи.
  • Має антикорозійні та протипінні властивості.

Рекомендації щодо застосування

Може змішуватися з однотипними маслами. Заміна здійснюється відповідно до рекомендацій виробника техніки і може коригуватися залежно від умов експлуатації. Не рекомендується для гібридних автомобілів, що оснащені варіатором. Перед використанням ознайомтеся з інструкцією з експлуатації автомобіля.

Рекомендації до застосування:

Audi(VAG): TL 52180, TL 52516
BMW: EZL 799, 8322 0136376, EZL 799 A, 83220429154
Citroen: Elfmatic CVT
Daimler-Chrysler: CVTF+4
Daihatsu: CVTF 3320, Amix CVTF DC
Dodge: NS-2, CVTF+4, 05191184AA
Fiat: Tutela Car CVT N.G.
Ford: CVT23, CVT30, MERCON C, WSS M2C 928A, WSS M2C 933A, XT-7QCFT
General Motors: DEX-CVT
Honda: HMMF (Honda Multi Matic Fluid), Honda CVT-F, HCF-2 0826099905HE, 087009006
Hyundai: SP III, Genuine CVTF, SP-CVT 1
Infiniti: NS-1, NS-2, NS-3
Jeep: NS-2, CVTF+4, VTF, #05191184AA
Kia: SP III, SP-CVT 1
Lexus: TC
Lifan: Lifan CVT
Mazda: CVTF 3320
Mercedes Benz: MB 236.20
MG-Rover: EM-CVTF
Mini: EZL 799, 8322 0136376, EZL 799 A
Mitsubishi: Dia Queen CVTF-J1, SP III, MZ313973, Dia Queen CVTF-J4
Nissan: NS-1, NS-2, NS-3, 999MP-NS200P
Peugeot: Elfmatic CVT, Elfmatic CVT MV, 9735 EF
Renault: Elfmatic CVT, Elfmatic CVT MV
Rover: Unipart Transmatic ATF, EM-CVTF
Saturn: DEX-CVT, 22688912
Subaru: NS-2, Lineartronic CVTF, K0425Y0710, CVT TR580, Amix CVTF DC, iCVTF
Suzuki: NS-2, TC, CVTF 3320, CVT Green 1, CVT Green 2
Toyota: TC, CVTF 3320, CVT FE
Vollvo: CVTF 4959
VW (VAG): G 052 180, G 052 516
Elf: Elfmatic CVT, Elfmatic CVT MV
Esso: EZL 799, FN1975
Mobil: CVTF 3320
Mopar: CVTplus4
Shell: Green 1V

10 868грн.
Номер: 842911
 

Рідина для варіаторних трансмісій (CVT) з оснащених ланцюгами чи ременями Technosynthese. Напівсинтетична

Високотехнологічна рідина Technosynthese спеціально розроблена для варіаторних трансмісій (CVT). Застосовується в широкій серії транспортних засобів, оснащених коробкою передач з цепним чи ременевим варіатором. Рекомендується для автомобілів американських автовиробників: GM, FORD, CHRYSLER, азіатських: HYUNDAI, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, SUBARU, TOYOTA, європейських: BMW, CITROEN, MB, PEUGEOT, RENAULT.

УВАГА: рідина не рекомендується для гібридних автомобілів, оснащених варіатором. Перед використанням звіритись з керівництвом по експлуатації автомобіля.

Специфікації та допуски:

  • В'язкість SAE: CVT
  • Допуск BMW, Mini: EZL 799
  • Допуск Chrysler, Dodge, Jeep: CVTF+4
  • Допуск Daihatsu: Amix CVT Fluid DC , Ammix CVTF-DFE
  • Допуск Ford, Jaguar: CVT Fluid 23 , CVT23 , CVT30 , Mercon C, WSS-M2C-928-A, WSS-M2C-933-A
  • Допуск General Motors, Opel: Dex-CVT
  • Допуск Honda: HCF-2 , HMMF , MULTI MATIC Fluid (HMMF)
  • Допуск Hyundai, KIA: Genuine CVTF
  • Допуск Mazda: CVTF 3320
  • Допуск Mercedes Benz: MB 236.20
  • Допуск Mitsubishi: CVT Fluid SP-III , Diaqueen CVT Fluid J1 , Diaqueen CVT Fluid J4
  • Допуск Nissan, Infinity: CVT Fluid NS-1 , CVT Fluid NS-2 , CVT Fluid NS-3
  • Допуск Subaru: Lineatronic CVTF, iCVTF
  • Допуск Suzuki: CVT Fluid NS-2 , CVT Fluid TC , CVT Green 1 , CVT Oil
  • Допуск Toyota, Lexus: CVT Fluid FE , CVT Fluid TC
  • Допуск VW, Audi, Seat, Skoda: VW G 052 180 , VW G 052 516
628грн.

Автомастила: великий вибір якісних витратних матеріалів за доступною ціною

Термін служби агрегатів і вузлів автомобіля залежить не тільки від їхньої початкової якості і умов експлуатації, але і від того, які мастильні матеріали використовуються. Від ступеня зменшення впливу сили тертя залежить швидкість зносу рухомих частин. Автомастила бувають декількох видів, оскільки вони застосовуються для змащення деталей, що працюють в різних умовах. Від правильності їх вибору залежить злагодженість функціонування всієї системи.

Автомобільні масла

Асортимент машинних олій в інтернет-магазині Lido

У нашому каталозі можна вибрати і купити різні види машинних олій. Вони підійдуть для використання в різних марках і моделях автомобілів іноземного та вітчизняного виробництва, для змащення інших механізмів і деталей. Пропонуємо такі види автомастил:

  • Моторні: використовуються для забезпечення роботи дизельних і бензинових двигунів. У продажу є синтетичні, мінеральні та напівсинтетичні мастила. Їх вибір залежить від типу силового агрегату, ступеню його зношеності, умов експлуатації. Щоб підібрати оптимальну машинну оливу, потрібно звертати увагу на її маркування, адже матеріали відрізняються ступенем в'язкості, плинністю і іншими характеристиками. Заливання невідповідних витратних матеріалів в двигун машини може спровокувати заклинювання рухомих частин і серйозні поломки.
  • Трансмісійні: є необхідними для змащення коробок передач, рульових механізмів, зубчастих і ланцюгових редукторів, роздавальних коробок і інших вузлів автомобілів, тепловозів, тракторів, різної будівельної техніки. Для виготовлення трансмісійних мастил використовують синтетичну або мінеральну основу, до якої додаються присадки – речовини, що додають мастилу різні експлуатаційні характеристики. Присадки бувають: антикорозійними, антизношувальними, антизадирні тощо. До їх складу можуть входити хлор, фосфор, дисульфід, сірка. Трансмісійне мастило для авто призначене для створення плівки на поверхнях деталей, яка надійно захищає їх від впливу різних негативних факторів.
  • Сервісні оливи: використовуються для ефективного промивання двигунів різних типів на машинах вітчизняного та іноземного виробництва під час планової заміни мастила без зняття і розбирання силового агрегату. Олива швидко очищує деталі двигуна від різних відкладень, механічних домішок, забезпечує його захист. В подальшому не впливає на експлуатаційні характеристики залитого після промивання моторного мастила, є сумісною з ущільнювачами.
  • Індустріальні: застосовуються для змащення стаціонарних механізмів, які експлуатуються у відносно постійних умовах. Зменшують тертя і зношування деталей і механізмів верстатів, прокатних станів, пресів, захищають деталі від корозії. Використовуються в якості робочих рідин в гідравлічних системах обладнання. Для надання потрібних властивостей в оливу додаються різні присадки. Сучасна класифікація індустріальних олив ґрунтується на розподілі їх на групи в залежності від експлуатаційних характеристик і сфери застосування.
  • Мастила: тверді, пластичні, рідкі та інші оливи. Вони використовуються для зменшення сили тертя в вузлах. Необхідні для обслуговування легкових, вантажних та інших автомобілів, промислових машин і механізмів, побутових та інших приладів. Асортимент мастил в нашому каталозі представлений декількома видами матеріалів, які коштують порівняно дешево, але відрізняються гарною якістю.
  • Мастила для мототехніки: мотоцикли, снігоходи, бензопили, мотоблоки, човнові мотори і інші негабаритні механізми забезпечуються двотактними і чотиритактними двигунами, які конструктивно відрізняються від автомобільних. Для забезпечення їхньої нормальної роботи необхідно купувати спеціальні машинні мастила. Вони мають певну структуру і властивості. У продажу можна зустріти мінеральну, синтетичну і напівсинтетичну оливу для машини. Під час вибору потрібно звертати увагу на маркування, адже виробники пред'являють дуже суворі вимоги до підбору виду і типу мастильних матеріалів.

 Автомобільні масла

У нас можна купити автомобільну оливу з доставкою по Львову, до Києва, Харкова та інших міст України. У каталозі представлено ​​продукцію виробників Shell, Aral, Bi-Power, Castrol, BMW, Elf, Honda, Mazda, Statoil і багатьох інших. Ви можете вибрати і замовити машинне мастило для свого автомобіля або обрати інший відповідний за характеристиками і ціною продукт. Ми гарантуємо якість та оригінальність продукції, оскільки працюємо безпосередньо з виробниками.