Автомобільні масла

Знайдено: 1 - 32 серед 33 товари
Номер: PC236
 
100% синтетичне моторне масло преміум-класу.

Перевершує стандарти: API SP, SN, SM / Resource Conserving / ILSAC GF-6A, GF-5, GF-4 / GM dexos1 ™ Gen 2 / Chrysler MS-6395 / Ford WSS-M2C960-A1 / Honda / Hyundai / Kia / Mazda, Toyota

Моторні масла SUPREME SYNTHETIC 5W-20 рекомендовані для цілорічного використання в двигунах, що працюють на бензині, паливних сумішах з високим вмістом етанолу (аж до E85), пропану і стиснутому природному газі (ГБО).

Моторні масла SUPREME SYNTHETIC 5W-20 відповідають гарантійним вимогам для нових автомобілів північноамериканського і азіатського виробництва, в яких рекомендується використовувати масла категорій ILSAC GF-6A і API SP і перевершують їх. Вони повністю сумісні з маслами всіх попередніх категорій ILSAC і API, включаючи ILSAC GF-5, ILSAC GF-4 і API SN, SM.
420грн.
Номер: 213979
 

Олія нового покоління з визначними захисними властивостями, паливною економічністю та екологічністю. Вироблено на повністю синтетичній основі за унікальною технологією Age-Resistance, яка забезпечує стійкість масла до старіння та формування міцної мастильної плівки та її збереження на вузлах та агрегатах двигуна за будь-яких стилів водіння та навколишніх температур, завдяки чому гарантується висока продуктивність та всебічний захист мотора на тривалий час. Містить малозольний пакет присадок, який дозволяє використовувати олію в машинах із системами обробки вихлопних газів, зокрема сажовими фільтрами, згідно специфікації АСЕА С5. Також, продукт Total QUARTZ INEO ECOB 5W-20 TL 213979 5л відповідає вимогам фірмового допуску Forв WSS-M2C-948-B та Jaguar Land Rover STJLR.03.5004, особливо, рекомендується для 3-циліндрових двигунів Ecoboost з об'ємом 1 л.

Переваги:

  • Знижує витрати пального на 3.55% порівняно з іншими оліями аналогічного рівня, що підтверджено офіційним тестом АСЕА М111FE.
  • Завдяки зниженій кількості фосфору, золи та сірки олія оптимізує роботу каталізатора чи сажевого фільтра, перешкоджає отруєнню.
  • Відмінна низькотемпературна плинність у холодну пору року.
  • Зберігає властивості на тривалий час і підходить для автомобілів з розширеним інтервалом заміни олії.
  • Підтримує чистоту та захищає від негативного впливу забруднень на вузли.
2 146грн.
Номер: 213978
 

Характеристики:

  • Ємність - 1 л, 5л
  • Артикул - 213978
  • Серія - Quartz Ineo EcoB
  • В'язкість SAE - 5W-20
  • Тип - синтетичне
  • Класифікація АСЕА - C5v
  • Класифікація API CF, SN
  • Тип двигуна - Бензин, Дизель
  • Допуск OEM Ford - Ford WSS-M2C 948-B
  • Допуск OEM Jaguar, Land Rover, Jaguar Land Rover STJLR.03.5004

Опис:

Масло нового покоління з видатними захисними властивостями, паливною економічністю і екологічністю. Вироблено на повністю синтетичній основі унікальної технології Age-Resistance, яка забезпечує стійкість масла до старіння і формування міцної мастильної плівки та її збереження на вузлах і агрегатах двигуна при будь-яких стилях водіння і навколишніх температурах, завдяки чому гарантується висока продуктивність і всебічна захист двигуна на тривалий час. Містить малозольный пакет присадок, який дозволяє використовувати масло в машинах з системами обробки вихлопних газів, зокрема, сажовими фільтрами, згідно специфікації АСЕА С5. Також, продукт Total QUARTZ INEO ECOB 5W-20 відповідає вимогам фірмового допуску Forв WSS-M2C-948-B і Jaguar Land Rover STJLR.03.5004, особливо рекомендується для 3-циліндрових двигунів Ecoboost об'ємом 1 літр.

Переваги:

Знижує витрату палива на 3.55% порівняно з іншими маслами аналогічного рівня, що підтверджено офіційними тестом АСЕА М111FE. Завдяки зниженим кількістю фосфору, золи і сірки масло оптимізує роботу каталізатора або сажового фільтра, перешкоджає отруєння. Відмінна низькотемпературна плинність в холодну пору року. Зберігає властивості на тривалий час і підходить для автомобілів з розширеним інтервалом заміни масла. Підтримує чистоту і захищає від негативного впливу забруднень на вузли.

488грн.
Номер: ECF1L
 
Специфікації: FORD WSS M2C948-B, WSS-M2C948-A, WSS-M2C925-A; WSS-M2C925-B; ILSAC GF-5; ACEA C5; API SN, SN-RC
Офіційно одобрено: Перевірено для Jaguar Lта Rover відповідно до STJLR.03.5004
508грн.
483грн.
Номер: ECF5L
 
Специфікації: FORD WSS M2C948-B, WSS-M2C948-A, WSS-M2C925-A; WSS-M2C925-B; ILSAC GF-5; ACEA C5; API SN, SN-RC
Офіційно одобрено: Перевірено для Jaguar Lта Rover відповідно до STJLR.03.5004
1 852грн.
1 759грн.
Номер: 867378
 

Високотехнологічне 100% синтетичне енергозберігаюче моторне масло. У структурі масла є комплекс надійних присадок, за допомогою яких масло ефективно захищає від утворення корозії, іржі. Також це масло відрізняється високим рівнем стабільності проти окислення.

За допомогою надійної масляної плівки, яку утворює масло на металевих поверхнях воно ефективно захищає елементи двигуна від зносу.
Дане моторне масло добре зарекомендувало себе в умовах роботи при важких навантаженнях і підвищених температурах.
При мінусових температурних показниках зберігається прокачуваємість і плинність, а при високих плюсових стабільна масляна плівка.
Енергозберігаючі властивості масла сприяють більш ефективному і економному його використанню.
Також моторне масло відрізняється хорошими миючими властивостями, мінімізує рівень появи відкладень, підтримує двигун в чистоті.
Переваги масла: комплексний і надійний захист двигуна в широкому діапазоні навантажень, відмінна теплопровідність, хороші експлуатаційні показники, прекрасні в'язкісно-температурні властивості.

Класифікація ACEA: A1/B1
Допуск Ford, Aston Martin, Jaguar, Land Rover: WSS M2C 913A , WSS M2C 913B , WSS M2C 913C , WSS M2C 925A , WSS M2C 925B , WSS M2C 948B

83 898грн.
Номер: 841350
 

Енергоощадна олива з високими експлуатаційними характеристиками, створена за технологією Technosynthese . Особливо рекомендується до застосування для CHRYSLER, FORD, GM – General Motors. Спеціально розроблена для сучасних бензинових двигунів, атмосферних та з турбонагнітачами, з безпосереднім та непрямим впорскуванням, які вимагають використання олив з особливим пакетом антифрикційних додатків і низькою в’язкістю (HTHS≥2.6 МПа∙с). Використовується в сучасних бензинових двигунах, які вимагають оливи класу в’язкості 20 та високий степінь енергоощадності (API SN і/чи ILSAC GF-5 стандарти). Відповідність специфікації GM dexos1 для бензинових двигунів GM: BUICK, CADILLAC, CHEVROLET чи GMC. Сумісна з каталітичними нейтралізаторами. Даний тип олив може бути несумісний з деякими двигунами. Перед використання звіритись з інструкцією по експлуатації автомобіля.

Специфікації та допуски:
API SN/CF
ILSAC GF-5
CHRYSLER MS 6395
FORD M2C 930A / M2C 945A
GM dexos1 / GM 6094M
Бензинові двигуни: ACURA, CHEVROLET, CHRYSLER, JEEP, FORD, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, LEXUS, MAZDA, NISSAN, SUBARU, TOYOTA

Стандарт API SN зворотно сумісний з попередніми стандартами API, в часності API SM. Оливи API SN володіють високими антиокисними властивостями, покращений захист від утворення відкладень, покращене очищення двигуна, відмінні низькотемпературні характеристики, енергоощадність. На основі стандарту API SN, сформульовано стандарт ILSAC GF-5 з більш суворішими вимогами до енергоощадності. Окрім енергоощадності, також вимагається дотримання подовжених міжзмінних інтервалів, чистота поршнів/кілець, сумісність з ущільнювачами, і знижений вміст фосфору, для сумісності з чутливими системами доочищення відпрацьованих газів. Стандарт ILSAC GF-5 дозволяє експлуатувати двигун на бензинові із 85%-им вмістом Етанолу (E85). Стандарт GM dexos1 регламентується для цілого ряду бензинових двигунів GM з модельного ряду 2011 року, які вимагають відповідність специфікації оливи dexos1 (окрім обслуговування в Європі). Специфікація GM dexos1 розроблена для бензинових двигунів і повністю замінює специфікації GM-LL-A-025, GM 6094А,… 6094М і GM 4718M. GM dexos1 також використовується в двигунах до 2011 року випуску. Стандарт GM dexos1 поєднує в собі суворі вимоги стандартів API, ACEA і ILSAC, одночасно з вимогами GM до енергоощадності.

GM розробив специфікацію dexos1 для забезпечення високої термооксиної стабільності оливи, відмінної термічної стійкості, стійкості до утворення відкладень, стійкості до збільшення в’язкості оливи при потраплянні сажі.

MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 відповідає усім високим вимогам до експлуатаційних характеристик від GM, зокрема специфікації dexos1, повністю сумісний з біопаливами, LPG (Liquefied Petroleum Gas), CNG (Compressed Natural Gas), і біоетанольними паливами, з вмістом етанолу до 85% (Bioethanol – E85). Специфікація CHRYSLER MS 6395 вимагає дотримання стандарту та щонайменше ILSAC GF-4 для забезпечення оптимальної експлуатації бензинових двигунів CHRYSLER, DODGE і JEEP. Специфікація FORD M2C 947-A вимагає від олив дотримання стандартів API SN і ILSAC GF5для використання в двигунах FORD з дати виробництва MY2013. Деякі автовиробники також регламентують використання в двигунах олив зі стандартами API SN і/чи ILSAC GF-5 для забезпечення максимальної продуктивності. Для прикладу, MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 використовується в бензинових двигунах HONDA, SUBARU і TOYOTA. MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 забезпечує високі змащувальні властивості, захист від зношування, стійкість до високих температур, покращену прокачувканість оливи по системі мащення двигуна, пришвидшене наростання обертів, пришвидшене досягнення робочої температури, зниження витрати палива.

Дозволяє знизити викиди вуглекислого газу в атмосферу (CO2).

1 834грн.
Номер: 867322
 

Високотехнологічне 100% синтетичне енергозберігаюче моторне масло. У структурі масла є комплекс надійних присадок, за допомогою яких масло ефективно захищає від утворення корозії, іржі. Також це масло відрізняється високим рівнем стабільності проти окислення.

За допомогою надійної масляної плівки, яку утворює масло на металевих поверхнях воно ефективно захищає елементи двигуна від зносу.
Дане моторне масло добре зарекомендувало себе в умовах роботи при важких навантаженнях і підвищених температурах.
При мінусових температурних показниках зберігається прокачуваємість і плинність, а при високих плюсових стабільна масляна плівка.
Енергозберігаючі властивості масла сприяють більш ефективному і економному його використанню.
Також моторне масло відрізняється хорошими миючими властивостями, мінімізує рівень появи відкладень, підтримує двигун в чистоті.
Переваги масла: комплексний і надійний захист двигуна в широкому діапазоні навантажень, відмінна теплопровідність, хороші експлуатаційні показники, прекрасні в'язкісно-температурні властивості.

Класифікація ACEA: A1/B1
Класифікація API: відсутня
Допуск Ford, Aston Martin, Jaguar, Land Rover: WSS M2C 913A , WSS M2C 913B , WSS M2C 913C , WSS M2C 925A , WSS M2C 925B , WSS M2C 948B

9 150грн.
Номер: 841311
 

Енергоощадна олива з високими експлуатаційними характеристиками, створена за технологією Technosynthese . Особливо рекомендується до застосування для CHRYSLER, FORD, GM – General Motors. Спеціально розроблена для сучасних бензинових двигунів, атмосферних та з турбонагнітачами, з безпосереднім та непрямим впорскуванням, які вимагають використання олив з особливим пакетом антифрикційних додатків і низькою в’язкістю (HTHS≥2.6 МПа∙с). Використовується в сучасних бензинових двигунах, які вимагають оливи класу в’язкості 20 та високий степінь енергоощадності (API SN і/чи ILSAC GF-5 стандарти). Відповідність специфікації GM dexos1 для бензинових двигунів GM: BUICK, CADILLAC, CHEVROLET чи GMC. Сумісна з каталітичними нейтралізаторами. Даний тип олив може бути несумісний з деякими двигунами. Перед використання звіритись з інструкцією по експлуатації автомобіля.

Специфікації та допуски:
API SN/CF
ILSAC GF-5
CHRYSLER MS 6395
FORD M2C 930A / M2C 945A
GM dexos1 / GM 6094M
Бензинові двигуни: ACURA, CHEVROLET, CHRYSLER, JEEP, FORD, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, LEXUS, MAZDA, NISSAN, SUBARU, TOYOTA

Стандарт API SN зворотно сумісний з попередніми стандартами API, в часності API SM. Оливи API SN володіють високими антиокисними властивостями, покращений захист від утворення відкладень, покращене очищення двигуна, відмінні низькотемпературні характеристики, енергоощадність. На основі стандарту API SN, сформульовано стандарт ILSAC GF-5 з більш суворішими вимогами до енергоощадності. Окрім енергоощадності, також вимагається дотримання подовжених міжзмінних інтервалів, чистота поршнів/кілець, сумісність з ущільнювачами, і знижений вміст фосфору, для сумісності з чутливими системами доочищення відпрацьованих газів. Стандарт ILSAC GF-5 дозволяє експлуатувати двигун на бензинові із 85%-им вмістом Етанолу (E85). Стандарт GM dexos1 регламентується для цілого ряду бензинових двигунів GM з модельного ряду 2011 року, які вимагають відповідність специфікації оливи dexos1 (окрім обслуговування в Європі). Специфікація GM dexos1 розроблена для бензинових двигунів і повністю замінює специфікації GM-LL-A-025, GM 6094А,… 6094М і GM 4718M. GM dexos1 також використовується в двигунах до 2011 року випуску. Стандарт GM dexos1 поєднує в собі суворі вимоги стандартів API, ACEA і ILSAC, одночасно з вимогами GM до енергоощадності.

GM розробив специфікацію dexos1 для забезпечення високої термооксиної стабільності оливи, відмінної термічної стійкості, стійкості до утворення відкладень, стійкості до збільшення в’язкості оливи при потраплянні сажі.

MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 відповідає усім високим вимогам до експлуатаційних характеристик від GM, зокрема специфікації dexos1, повністю сумісний з біопаливами, LPG (Liquefied Petroleum Gas), CNG (Compressed Natural Gas), і біоетанольними паливами, з вмістом етанолу до 85% (Bioethanol – E85). Специфікація CHRYSLER MS 6395 вимагає дотримання стандарту та щонайменше ILSAC GF-4 для забезпечення оптимальної експлуатації бензинових двигунів CHRYSLER, DODGE і JEEP. Специфікація FORD M2C 947-A вимагає від олив дотримання стандартів API SN і ILSAC GF5для використання в двигунах FORD з дати виробництва MY2013. Деякі автовиробники також регламентують використання в двигунах олив зі стандартами API SN і/чи ILSAC GF-5 для забезпечення максимальної продуктивності. Для прикладу, MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 використовується в бензинових двигунах HONDA, SUBARU і TOYOTA. MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 забезпечує високі змащувальні властивості, захист від зношування, стійкість до високих температур, покращену прокачувканість оливи по системі мащення двигуна, пришвидшене наростання обертів, пришвидшене досягнення робочої температури, зниження витрати палива.

Дозволяє знизити викиди вуглекислого газу в атмосферу (CO2).

524грн.
Номер: 841451
 

Повністю синтетичне енергозберігаюче масло для сучасних бензинових моторів, включаючи атмосферні, турбовані, з прямим або безпосереднім уприскуванням, яким приписані масла з низьким гідродинамічним тертям і низькою в'язкістю > 2.6 сПз, що відповідають вимогам класифікації API SN, SN RC, SN plus, ILSAC GF-5 . Продукт MOTUL 8100 ECO-LITE 5W-20 містить відмінні антифрикційні присадки, які знижують тертя в вузлах під час роботи, сприяючи високій продуктивності і економічній витраті палива. Також, масло MOTUL 8100 ECO-LITE 5W-20 сприяє скороченню кількості шкідливих речовин у вихлопі і захищає каталітичні нейтралізатори від забруднення і виходу з ладу. Відповідає жорстким фірмовим допускам Chrysler MS-6395, FORD M2C-930-A, M2C-945-A, GM 6094A, Dexos1 - Gen 2.

Переваги:

  • Забезпечує надійний захист всіх рухомих вузлів від зносу і появи відколів.
  • Усуває сажові і нагарні відкладення, забезпечує чистоту двигуна, підтримує вільний хід кілець і щільне прилягання клапанів до сідел.
  • Легкий холодний пуск в зимовий період завдяки низькій в'язкості.
  • Повністю сумісний з каталітичними нейтралізаторами.
  • Гарантує високу потужність двигуна, при цьому знижує витрату палива.

Класифікація API: SN-RC , SN
Класифікація ILSAC: GF-5
Допуск Chrysler, Dodge, Jeep: MS-6395
Допуск Ford, Aston Martin, Jaguar, Land Rover: WSS M2C 930A , WSS M2C 945A
Допуск General Motors, Opel: GM 6094 M , GM dexos 1

2 522грн.
Номер: 854611
 

Синтетична моторна олива, спеціально розроблена для двигунів, які працюють на зрідженому нафтовому газі (LPG), стисненому природньому газі (CNG) або з подвійними паливними системами (Бензин + Газ), двигуни які відповідають вимогам вмісту шкідливих речовин у відпрацьованих газах Euro 4, 5 чи 6.  Особливо рекомендується для автомобілів в двигунах яких використовується газове паливо LPG або CNG та потребують спеціальної моторної оливи "Mid SAPS" зі зниженим вмістом сульфатної золи, фосфору та сірки, яка відповідає стандартам ACEA C3 або API SN PLUS (покриває попередні стандарти API), оснащені каталітичними нейтралізаторами та фільтрами твердих часток.

Специфікації та допуски:
ACEA C3
API SN PLUS

Спеціальна формула:

  • Забезпечує чудову стійкість до високих температур.
  • Полегшує пуск двигуна за низьких температур.
  • Запобігає відкладенням в камері згорання, поршнях та свічках запалювання.
  • Забезпечує відмінний захист від зношування.
  • Середньо зольна формула для забезпечення мінімізації вуглецевих відкладень.
  • Підтримування потужності двигуна та забезпечення чистоти робочих поверхонь.
  • Запобігання зношуванню клапана.

Сумісна з системами які працюють на LPG (Зрідженому нафтовому газі) з непрямим впорскуванням палива (PFI) або безпосереднього впорскування (DI). Також підходить для систем CNG (Стисненого природнього газу) з непрямим впорскуванням палива (PFI) або безпосереднього впорскування (DI). Сумісна з газовим обладнанням (I, II, III, IV, V, VI поколінь).

430грн.
Номер: 841411
 

Повністю синтетичне енергозберігаюче масло для сучасних бензинових моторів, включаючи атмосферні, турбовані, з прямим або безпосереднім уприскуванням, яким приписані масла з низьким гідродинамічним тертям і низькою в'язкістю > 2.6 сПз, що відповідають вимогам класифікації API SN, SN RC, SN plus, ILSAC GF-5 . Продукт MOTUL 8100 ECO-LITE 5W-20 містить відмінні антифрикційні присадки, які знижують тертя в вузлах під час роботи, сприяючи високій продуктивності і економічній витраті палива. Також, масло MOTUL 8100 ECO-LITE 5W-20 сприяє скороченню кількості шкідливих речовин у вихлопі і захищає каталітичні нейтралізатори від забруднення і виходу з ладу. Відповідає жорстким фірмовим допускам Chrysler MS-6395, FORD M2C-930-A, M2C-945-A, GM 6094A, Dexos1 - Gen 2.

Переваги:

  • Забезпечує надійний захист всіх рухомих вузлів від зносу і появи відколів.
  • Усуває сажові і нагарні відкладення, забезпечує чистоту двигуна, підтримує вільний хід кілець і щільне прилягання клапанів до сідел.
  • Легкий холодний пуск в зимовий період завдяки низькій в'язкості.
  • Повністю сумісний з каталітичними нейтралізаторами.
  • Гарантує високу потужність двигуна, при цьому знижує витрату палива.

Класифікація API: SN-RC , SN
Класифікація ILSAC: GF-5
Допуск Chrysler, Dodge, Jeep: MS-6395
Допуск Ford, Aston Martin, Jaguar, Land Rover: WSS M2C 930A , WSS M2C 945A
Допуск General Motors, Opel: GM 6094 M , GM dexos 1

571грн.
Номер: 867311
 

Високотехнологічне 100% синтетичне енергозберігаюче моторне масло. У структурі масла є комплекс надійних присадок, за допомогою яких масло ефективно захищає від утворення корозії, іржі. Також це масло відрізняється високим рівнем стабільності проти окислення.

За допомогою надійної масляної плівки, яку утворює масло на металевих поверхнях воно ефективно захищає елементи двигуна від зносу.
Дане моторне масло добре зарекомендувало себе в умовах роботи при важких навантаженнях і підвищених температурах.
При мінусових температурних показниках зберігається прокачуваємість і плинність, а при високих плюсових стабільна масляна плівка.
Енергозберігаючі властивості масла сприяють більш ефективному і економному його використанню.
Також моторне масло відрізняється хорошими миючими властивостями, мінімізує рівень появи відкладень, підтримує двигун в чистоті.
Переваги масла: комплексний і надійний захист двигуна в широкому діапазоні навантажень, відмінна теплопровідність, хороші експлуатаційні показники, прекрасні в'язкісно-температурні властивості.

Класифікація ACEA: A1/B1
Класифікація API: відсутня
Допуск Ford, Aston Martin, Jaguar, Land Rover: WSS M2C 913A , WSS M2C 913B , WSS M2C 913C , WSS M2C 925A , WSS M2C 925B , WSS M2C 948B

554грн.
Номер: 841351
 

Енергоощадна олива з високими експлуатаційними характеристиками, створена за технологією Technosynthese . Особливо рекомендується до застосування для CHRYSLER, FORD, GM – General Motors. Спеціально розроблена для сучасних бензинових двигунів, атмосферних та з турбонагнітачами, з безпосереднім та непрямим впорскуванням, які вимагають використання олив з особливим пакетом антифрикційних додатків і низькою в’язкістю (HTHS≥2.6 МПа∙с). Використовується в сучасних бензинових двигунах, які вимагають оливи класу в’язкості 20 та високий степінь енергоощадності (API SN і/чи ILSAC GF-5 стандарти). Відповідність специфікації GM dexos1 для бензинових двигунів GM: BUICK, CADILLAC, CHEVROLET чи GMC. Сумісна з каталітичними нейтралізаторами. Даний тип олив може бути несумісний з деякими двигунами. Перед використання звіритись з інструкцією по експлуатації автомобіля.

Специфікації та допуски:
API SN/CF
ILSAC GF-5
CHRYSLER MS 6395
FORD M2C 930A / M2C 945A
GM dexos1 / GM 6094M
Бензинові двигуни: ACURA, CHEVROLET, CHRYSLER, JEEP, FORD, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, LEXUS, MAZDA, NISSAN, SUBARU, TOYOTA

Стандарт API SN зворотно сумісний з попередніми стандартами API, в часності API SM. Оливи API SN володіють високими антиокисними властивостями, покращений захист від утворення відкладень, покращене очищення двигуна, відмінні низькотемпературні характеристики, енергоощадність. На основі стандарту API SN, сформульовано стандарт ILSAC GF-5 з більш суворішими вимогами до енергоощадності. Окрім енергоощадності, також вимагається дотримання подовжених міжзмінних інтервалів, чистота поршнів/кілець, сумісність з ущільнювачами, і знижений вміст фосфору, для сумісності з чутливими системами доочищення відпрацьованих газів. Стандарт ILSAC GF-5 дозволяє експлуатувати двигун на бензинові із 85%-им вмістом Етанолу (E85). Стандарт GM dexos1 регламентується для цілого ряду бензинових двигунів GM з модельного ряду 2011 року, які вимагають відповідність специфікації оливи dexos1 (окрім обслуговування в Європі). Специфікація GM dexos1 розроблена для бензинових двигунів і повністю замінює специфікації GM-LL-A-025, GM 6094А,… 6094М і GM 4718M. GM dexos1 також використовується в двигунах до 2011 року випуску. Стандарт GM dexos1 поєднує в собі суворі вимоги стандартів API, ACEA і ILSAC, одночасно з вимогами GM до енергоощадності.

GM розробив специфікацію dexos1 для забезпечення високої термооксиної стабільності оливи, відмінної термічної стійкості, стійкості до утворення відкладень, стійкості до збільшення в’язкості оливи при потраплянні сажі.

MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 відповідає усім високим вимогам до експлуатаційних характеристик від GM, зокрема специфікації dexos1, повністю сумісний з біопаливами, LPG (Liquefied Petroleum Gas), CNG (Compressed Natural Gas), і біоетанольними паливами, з вмістом етанолу до 85% (Bioethanol – E85). Специфікація CHRYSLER MS 6395 вимагає дотримання стандарту та щонайменше ILSAC GF-4 для забезпечення оптимальної експлуатації бензинових двигунів CHRYSLER, DODGE і JEEP. Специфікація FORD M2C 947-A вимагає від олив дотримання стандартів API SN і ILSAC GF5для використання в двигунах FORD з дати виробництва MY2013. Деякі автовиробники також регламентують використання в двигунах олив зі стандартами API SN і/чи ILSAC GF-5 для забезпечення максимальної продуктивності. Для прикладу, MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 використовується в бензинових двигунах HONDA, SUBARU і TOYOTA. MOTUL 6100 SAVE-lite 5W-20 забезпечує високі змащувальні властивості, захист від зношування, стійкість до високих температур, покращену прокачувканість оливи по системі мащення двигуна, пришвидшене наростання обертів, пришвидшене досягнення робочої температури, зниження витрати палива.

Дозволяє знизити викиди вуглекислого газу в атмосферу (CO2).

2 247грн.
Номер: 08798-9032
 
Всесезонне унікальне моторне масло для бензинових двигунів. Масло відповідає міжнародним вимогам стандарту API. Двигуни, заправлені цим маслом пройшли випробування на надійність і довговічність у відповідності зі стандартами Honda. Всесезонне унікальне моторне масло для бензинових двигунів. Масло з винятковими енергозберігаючими характеристиками. Завдяки високоякісним присадкам, забезпечує захист двигуна від високих температур. Володіє чудовою здатністю запуску при низьких температурах. Оригінальна масло Honda вигідно відрізняється від інших масел наступними характеристиками: масло HONDA зберігає оптимальну в'язкість в будь-яких умовах, що гарантує пуск двигуна навіть при низьких температурах. Забезпечує ущільнення зазорів в двигуні і поліпшення максимальних потужностних характеристик. Охолодження деталей при роботі в умовах високих температур. Масло Honda зводить до мінімуму утворення відкладень. Запобігає корозії металевих деталей двигуна. Специфікації та допуски: API SN.
0грн.
Номер: 1047277
 
Специфікації і допуски:
API: SN
API: SN Plus
API: SP-RC
API: SP
ILSAC: GF-5
ILSAC: GF-6A
Chrysler: MS-6395
General Motors: GM Dexos 1 Gen 2
Ford: WSS-M2C 945-A
Ford: WSS-M2C 947-A
Ford: WSS-M2C 946-A
Fiat: 9.55535-GSX
Fiat: 9.55535-CR1
Тип двигуна: Бензин
0грн.
Номер: 1047274
 
Специфікації і допуски:
API: SN
API: SN Plus
API: SN-RC
API: SP-RC
API: SP
ILSAC: GF-5
ILSAC: GF-6A
Chrysler: MS-6395
General Motors: GM Dexos 1 Gen 2
Ford: WSS-M2C 945-A
Ford: WSS-M2C 947-A
Ford: WSS-M2C 946-A
Fiat: 9.55535-GSX
Fiat: 9.55535-CR1
Тип двигуна: Бензин
0грн.
Номер: 15570E
 

Aral EcoTronic F SAE 5W-20 – синтетичне моторне масло для сучасних легкових автомобілів, оснащених високоекономічними двигунами. Насамперед це стосується моторів EcoBoost від компанії Ford.

Створене з використанням базових масел технології Aral-синтезу та пакету сучасних присадок, це масло в’язкості 5W-20 відповідє останнім трендам у автомобілебудуванні, так як забезпечує економну витрату палива, надійне змащення двигуна за різних режимів роботи та ефективну протидію відкладенням. Навіть за умов холодної температури, це масло гарантує легкий запуск та максимальний захист двигуна одразу від початку його запуску.

Переваги:

  • створене спеціально для сучасних економічних двигунів серії EcoBoost компанії Ford. Має особливо текучу в’язкість, яка сприяє зменшеній витраті палива;
  • технологія Aral-синтезу та спеціально підібрані присадки гарантують найкращий захист двигуна від зносу, забезпечують міцність масляної плівки та прекрасні миючі властивості;
  • в’язкість 5W-20 забезпечує легкий запуск за складних температурних умов.

Допуски ОЕМ: Ford WSS-M2C948-B
Специфікації API: SN
Стандарти ILSAC: GF-5

0грн.
Номер: 15318F
 

Aral EcoTronic F SAE 5W-20 – синтетичне моторне масло для сучасних легкових автомобілів, оснащених високоекономічними двигунами. Насамперед це стосується моторів EcoBoost від компанії Ford.

Створене з використанням базових масел технології Aral-синтезу та пакету сучасних присадок, це масло в’язкості 5W-20 відповідє останнім трендам у автомобілебудуванні, так як забезпечує економну витрату палива, надійне змащення двигуна за різних режимів роботи та ефективну протидію відкладенням. Навіть за умов холодної температури, це масло гарантує легкий запуск та максимальний захист двигуна одразу від початку його запуску.

Переваги:

  • створене спеціально для сучасних економічних двигунів серії EcoBoost компанії Ford. Має особливо текучу в’язкість, яка сприяє зменшеній витраті палива;
  • технологія Aral-синтезу та спеціально підібрані присадки гарантують найкращий захист двигуна від зносу, забезпечують міцність масляної плівки та прекрасні миючі властивості;
  • в’язкість 5W-20 забезпечує легкий запуск за складних температурних умов.

Допуски ОЕМ: Ford WSS-M2C948-B
Специфікації API: SN
Стандарти ILSAC: GF-5

0грн.
Номер: 15D8EF
 
Моторне масло Castrol Magnatec Stop-Start 5W-20 E підходить для застосування в бензинових двигунах автомобілів, в яких виробник рекомендує використовувати мастильні матеріали, що відповідають класу в'язкості SAE 5W-20 і специфікаціям API SN, ILSAC GF-5 або більш раннім. Castrol Magnatec Stop-Start 5W-20 E схвалено для використання в двигунах автомобілях Ford, де потрібні моторні масла, відповідні специфікації Meets Ford WSS-M2C948-B і класу в'язкості SAE 5W-20. Специфікації і допуски: API SN ILSAC GF5 Meets Ford WSS-M2C948-B
2 040грн.
Номер: 15CC52
 
Моторне масло Castrol Magnatec Stop-Start 5W-20 E підходить для застосування в бензинових двигунах автомобілів, в яких виробник рекомендує використовувати мастильні матеріали, що відповідають класу в'язкості SAE 5W-20 і специфікаціям API SN, ILSAC GF-5 або більш раннім. Castrol Magnatec Stop-Start 5W-20 E схвалено для використання в двигунах автомобілях Ford, де потрібні моторні масла, відповідні специфікації Meets Ford WSS-M2C948-B і класу в'язкості SAE 5W-20. Специфікації і допуски: API SN ILSAC GF5 Meets Ford WSS-M2C948-B
533грн.
Номер: 314005
 
Високоякісне та високоефективне синтетичне масло LOW SAPS (зі зниженим вмістом сульфатної зольності, фосфору та сірки), призначена для бензинових та дизельних двигунів, а також для дизельних двигунів з безпосереднім упорскуванням. Це масло була розроблена спеціально для двигунів Ford EcoBoost.
API SN, ACEA A1/B1 Ford WSS-M2C-948-B
1 615грн.
Номер: 314001
 
Високоякісне та високоефективне синтетичне масло LOW SAPS (зі зниженим вмістом сульфатної зольності, фосфору та сірки), призначена для бензинових та дизельних двигунів, а також для дизельних двигунів з безпосереднім упорскуванням. Це масло була розроблена спеціально для двигунів Ford EcoBoost.
API SN, ACEA A1/B1 Ford WSS-M2C-948-B
370грн.
Номер: 867351
 

Високотехнологічна 100% синтетична енергоощадна моторна олива з високими експлуатаційними властивостями. Спеціально розроблено для двигунів FORD та інших автовиробників, які вимагають використання малов'язких олив (HTHS ≥ 2.6 МПа · c): FORD, JAGUAR, LAND ROVER, JEEP. Використовується в бензинових двигунах і дизелях останнього покоління, атмосферних або з турбонаддувом, з прямим і січевим уприскуванням. Для автомобілів, які відповідають екологічним нормам EURO 4, EURO 5 або EURO 6, для яких регламентовані моторні оливи стандарту ACEA C5, з дуже низькою динамічною в'язкістю HTHS (≥ 2.6 і <2.9 МПас) і зниженим вмістом сульфатної золи (≤ 0.8%), фосфора (0.07 ≤ x ≤ 0.09%) и серы (≤ 0.3%) - «Mid SAPS».
Використовується у всіх бензинових двигунах, які вимагають від моторних олив енергоощадження та відповідності стандартам АCEA С5 або API SN і клас в'язкості 5W-20.
Сумісно з каталітичними нейтралізаторами. Підходить для роботи на бензині та біопаливі. Перед застосуванням треба ознайомитися з інструкцією з експлуатації транспортного засобу.

Стандарти:
ACEA С5
Відповідність вимогам стандарту API SN

Схвалення:
FORD WSS M2C 948B (сумісно з 913A, 913B, 913C, 925A і 925B)
JAGUAR LAND ROVER – STJLR.03.5004

100% синтетична моторна олива. Спеціально розроблено для сучасних бензинових двигунів FORD, крім Ford Ka 2009 (08/2008), який вимагає стандарту 917 А, Ford Focus ST 2.5L Duratec (2004), який вимагає стандарту 913 D, Ford Focus RS (2004), який вимагає стандарту 937 А й інші 1.3L, 1.6L і 1.8L Duratec, які вимагають стандарту 913 D.

Специфікація FORD WSS M2C 913 D також використовується для 1.0L EcoBoost 3-циліндрового бензинового двигуна, також сумісна з іншими бензиновими двигунами FORD. Отже, специфікація FORD WSS M2C 948B використовується для більшості бензинових двигунів: FORD, WSS M2C 913A, 913B, 913C, 925A, 925 B, зокрема для JAGUAR і LAND ROVER. 3,3%)."У комбінації зі стандартом ACEA A1/B1, Motul Specific 948B 5W-20 забезпечує високу паливну економічність (> 3,3%). Одночасно зберігається або поліпшується надійність відповідно до стандарту 913С. Це забезпечує енергоощадні властивості та низький рівень шкідливих речовин, відповідає вимогам виробників техніки щодо зниження викидів CO2.

Specific 948B 5W-20 має чудову стійкість оливної плівки, зменшує тертя і робочу температуру двигуна, забезпечує необхідний тиск оливи, особливо за низькотемпературних пусків.
Мастильні властивості Specific 948B 5W-20 забезпечують високий рівень протизносних характеристик і термоокиснювальну стабільність, що зменшує витрату оливи на згоряння. Має протизносні, антикорозійні, протипінні властивості.

Інтервал заміни оливи визначається відповідно до рекомендацій автовиробника та може бути змінений на свій розсуд, з огляду на умови експлуатації автомобіля.

Не змішувати з оліями, які не відповідають вимогам специфікації WSS M2C 948B.
Перед використанням обов'язково звіритися з посібником з експлуатації автомобіля.

2 427грн.
Номер: 841422
 

Повністю синтетичне енергозберігаюче масло для сучасних бензинових моторів, включаючи атмосферні, турбовані, з прямим або безпосереднім уприскуванням, яким приписані масла з низьким гідродинамічним тертям і низькою в'язкістю > 2.6 сПз, що відповідають вимогам класифікації API SN, SN RC, SN plus, ILSAC GF-5 . Продукт MOTUL 8100 ECO-LITE 5W-20 містить відмінні антифрикційні присадки, які знижують тертя в вузлах під час роботи, сприяючи високій продуктивності і економічній витраті палива. Також, масло MOTUL 8100 ECO-LITE 5W-20 сприяє скороченню кількості шкідливих речовин у вихлопі і захищає каталітичні нейтралізатори від забруднення і виходу з ладу. Відповідає жорстким фірмовим допускам Chrysler MS-6395, FORD M2C-930-A, M2C-945-A, GM 6094A, Dexos1 - Gen 2.

Переваги:

  • Забезпечує надійний захист всіх рухомих вузлів від зносу і появи відколів.
  • Усуває сажові і нагарні відкладення, забезпечує чистоту двигуна, підтримує вільний хід кілець і щільне прилягання клапанів до сідел.
  • Легкий холодний пуск в зимовий період завдяки низькій в'язкості.
  • Повністю сумісний з каталітичними нейтралізаторами.
  • Гарантує високу потужність двигуна, при цьому знижує витрату палива.

Класифікація API: SN-RC , SN
Класифікація ILSAC: GF-5
Допуск Chrysler, Dodge, Jeep: MS-6395
Допуск Ford, Aston Martin, Jaguar, Land Rover: WSS M2C 930A , WSS M2C 945A
Допуск General Motors, Opel: GM 6094 M , GM dexos 1

24 242грн.

Автомастила: великий вибір якісних витратних матеріалів за доступною ціною

Термін служби агрегатів і вузлів автомобіля залежить не тільки від їхньої початкової якості і умов експлуатації, але і від того, які мастильні матеріали використовуються. Від ступеня зменшення впливу сили тертя залежить швидкість зносу рухомих частин. Автомастила бувають декількох видів, оскільки вони застосовуються для змащення деталей, що працюють в різних умовах. Від правильності їх вибору залежить злагодженість функціонування всієї системи.

Автомобільні масла

Асортимент машинних олій в інтернет-магазині Lido

У нашому каталозі можна вибрати і купити різні види машинних олій. Вони підійдуть для використання в різних марках і моделях автомобілів іноземного та вітчизняного виробництва, для змащення інших механізмів і деталей. Пропонуємо такі види автомастил:

  • Моторні: використовуються для забезпечення роботи дизельних і бензинових двигунів. У продажу є синтетичні, мінеральні та напівсинтетичні мастила. Їх вибір залежить від типу силового агрегату, ступеню його зношеності, умов експлуатації. Щоб підібрати оптимальну машинну оливу, потрібно звертати увагу на її маркування, адже матеріали відрізняються ступенем в'язкості, плинністю і іншими характеристиками. Заливання невідповідних витратних матеріалів в двигун машини може спровокувати заклинювання рухомих частин і серйозні поломки.
  • Трансмісійні: є необхідними для змащення коробок передач, рульових механізмів, зубчастих і ланцюгових редукторів, роздавальних коробок і інших вузлів автомобілів, тепловозів, тракторів, різної будівельної техніки. Для виготовлення трансмісійних мастил використовують синтетичну або мінеральну основу, до якої додаються присадки – речовини, що додають мастилу різні експлуатаційні характеристики. Присадки бувають: антикорозійними, антизношувальними, антизадирні тощо. До їх складу можуть входити хлор, фосфор, дисульфід, сірка. Трансмісійне мастило для авто призначене для створення плівки на поверхнях деталей, яка надійно захищає їх від впливу різних негативних факторів.
  • Сервісні оливи: використовуються для ефективного промивання двигунів різних типів на машинах вітчизняного та іноземного виробництва під час планової заміни мастила без зняття і розбирання силового агрегату. Олива швидко очищує деталі двигуна від різних відкладень, механічних домішок, забезпечує його захист. В подальшому не впливає на експлуатаційні характеристики залитого після промивання моторного мастила, є сумісною з ущільнювачами.
  • Індустріальні: застосовуються для змащення стаціонарних механізмів, які експлуатуються у відносно постійних умовах. Зменшують тертя і зношування деталей і механізмів верстатів, прокатних станів, пресів, захищають деталі від корозії. Використовуються в якості робочих рідин в гідравлічних системах обладнання. Для надання потрібних властивостей в оливу додаються різні присадки. Сучасна класифікація індустріальних олив ґрунтується на розподілі їх на групи в залежності від експлуатаційних характеристик і сфери застосування.
  • Мастила: тверді, пластичні, рідкі та інші оливи. Вони використовуються для зменшення сили тертя в вузлах. Необхідні для обслуговування легкових, вантажних та інших автомобілів, промислових машин і механізмів, побутових та інших приладів. Асортимент мастил в нашому каталозі представлений декількома видами матеріалів, які коштують порівняно дешево, але відрізняються гарною якістю.
  • Мастила для мототехніки: мотоцикли, снігоходи, бензопили, мотоблоки, човнові мотори і інші негабаритні механізми забезпечуються двотактними і чотиритактними двигунами, які конструктивно відрізняються від автомобільних. Для забезпечення їхньої нормальної роботи необхідно купувати спеціальні машинні мастила. Вони мають певну структуру і властивості. У продажу можна зустріти мінеральну, синтетичну і напівсинтетичну оливу для машини. Під час вибору потрібно звертати увагу на маркування, адже виробники пред'являють дуже суворі вимоги до підбору виду і типу мастильних матеріалів.

 Автомобільні масла

У нас можна купити автомобільну оливу з доставкою по Львову, до Києва, Харкова та інших міст України. У каталозі представлено ​​продукцію виробників Shell, Aral, Bi-Power, Castrol, BMW, Elf, Honda, Mazda, Statoil і багатьох інших. Ви можете вибрати і замовити машинне мастило для свого автомобіля або обрати інший відповідний за характеристиками і ціною продукт. Ми гарантуємо якість та оригінальність продукції, оскільки працюємо безпосередньо з виробниками.