Очисники для карбюратора

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: HG3206
 
За одне застосування гарантовано очищає карбюратор і відновлює його заводські характеристики. Видаляє забруднення і відкладення з внутрішніх поверхонь, каналів і дозуючих отворів карбюратора. Відновлює обороти холостого ходу і працездатність електромагнітного клапана. Рекомендується застосовувати через кожні 3 тис. км.
122грн.

Промивання карбюратора: види і коли застосовувати


Якщо у своєї машини ви помічаєте такі проблеми:

  • падіння потужності;
  • диміння, підвищується токсичність відпрацьованих газів;
  • ускладнений пуск холодного і / або гарячого мотора;
  • нестійка робота, обороти плавають, двигун троїть;
  • провали при розгоні, уповільнений відгук на педаль газу;
  • збільшується витрата палива і т.д.

Значить, варто звернути увагу на те, в стані якої забрудненості знаходиться карбюратор.

Це один з найбільш рухливих елементів автомобіля. Під капотом у нього є відкриті ділянки через які потрапляє пил, змішуючись з маслом, туди ж додаєть нагар, створюючи на поверхнях корочку. Тому найкраще брати очисники, акцент яких поставлений на те, що вони проти смоли. Загалом, майже всі мають основу ацетону або бензину. Завдяки своєму хімічному складу вони проникають глибоко в бруд, розм'якшують і розчиняють його.

Часто вони дають не тільки очисний ефект, а йдуть в комплекті з присадками, які дають додаткове змащування рухомих вузлів, збільшення ресурсу його життя, захистивши поверхні.

Розділяють два типи очисників для карбюратора: рідини і аерозолі. Про них буде далі докладніше, але в двох словах:

  • Перші підходять для очищення не настільки сильного рівню забруднення.
  • Другі - кращий засіб на всіх, в тому числі, серйозних рівнях. Потрібно хоч трохи розбиратися під капотом. Хоча, на кожному товарі магазину є інструкція по застосуванню, і до кожної покупки додаються сертифікати.

Обидва види підходять для самостійного використання. Але дивіться, щоб засоби були безпечні для кисневих датчиків і каталітичних нейтралізаторів.

Варто пам'ятати, що перераховані проблеми можуть виникати і при інших проблемах з авто. Сумніваєтеся у виборі очищувача - краще зв'яжіться з менеджером, який є завзятим автолюбителем.

Очисники для карбюратора

Рідина для промивки карбюратора

Часто такі рідини можна знайти у вигляді присадок. Відповідно, вони універсальні для різних цілей і користуються великим попитом. Автомобілісти, які хочуть продовжити життя ряду деталей використовують їх, як профілактичні.

Зняття і розбирання не передбачено. Використовуються вони в такий спосіб:

Засіб для промивки заливається в бак, до палива. Далі, разом з пальним, воно потрапляє безпосередньо всередину, де бруд і відкладення відходять шарами.

Недоліком такого методи є тривала показовість. Необхідно проїхати хоча б 50 км для того, щоб відчути ефект. Є рідини у яких він тримається до 50 000 км, зменшується витрата палива, через що і енерговитратність. Деякі, навпаки, не варто використовувати більше певної кількості разів.


Аерозольні засоби чищення для карбюратора

Такі препарати автовласники використовують стільки разів, скільки можливо - профілактика не буває зайвою, якщо хочете, щоб машина працювала в справному стані.

До його складу входять різні аерозольні композиції, які забезпечують глибоке проникнення вглиб забруднення. Хімічні сполуки, які і складають основу препарату, мають в складі розчинники та неорганічні речовини.

Необхідно лізти під капот. При несерйозних випадках можна просто нанести засіб на поверхню за допомогою спеціальної насадки, яка йде в комплекті. При цьому, підтримувати мотор в працюючому стані. На кожному флаконі міститься детальна інструкція.

Якщо забруднення велике - необхідно займатися розбиранням агрегату:

  • Заготуйте місце для роботи - верстак, прямокутний стіл або інша поверхня, рівна і, головне - чиста.
  • Демонтувати карбюратор.
  • Зніміть всі кріплення, розібравши на дрібні деталі.
  • Особливо дрібні деталі (пружини, голки і т.д) складайте в окрему чисту скриньку, групуючи їх за розміром і місцем призначення.
  • По черзі нанесіть на поверхню всіх деталей очищувач.
  • У вас є 5-10 хвилин перерви, дивіться в інструкції на товар.
  • Почистіть спеціальною щіточкою поверхні, видаливши з них весь наліт. Для зручності і точності використовуйте спеціальну насадку.

Можна подивитися наочно на Ютуб.

Використовуйте цей метод щороку і перед техоглядом.

До складу найсильніших спреїв входить ацетон і речовини, які посилюють його дію, наприклад, бензол, толуол, інші кислоти, і з'єднання.

Рейтинг по виробникам

  1. Hi-Gear - американський бренд. Ведуть активну співпрацю з багатьма лабораторіями, має в своєму розпорядженні кілька заводських корпусів, великі складські приміщення, резервуарами для компаундування (змішування складів), високотехнологічне обладнання. Відмінно зарекомендував себе на ринку. Без проблем нейтралізує наслідки поганого палива.
  2. Winso - в чищенні використовують рецепти різних країн, в тому числі, Німецькі, Польські і т.д. Також, різнопрофільний виробник, крім автохімії створюють компресори, домкрати, і багато іншого, що ви можете знайти на сайті lido.ua
  3. StepUp - лінійка преміум товарів від Hi-Gear, ефективно відчищує вуглецеві відкладення зі стінок змішувальних камер і каналів, впускних клапанів і днища поршнів.
  4. Nowax - бренд, розрахований на універсальність: паливні відсіки, повітряні та паливні жиклери, голчастий клапан, поплавкова камера і заслінки карбюратора. Застосовується також для очищення дросельної заслінки інжекторних двигунів.

Якщо вам необхідна детальна консультація - зверніться до нашого фахівця.

Адже не всі проблеми авто вирішуються чищенням і профілактикою.