Автохолодильник

Знайдено: 0 товарів

На жаль, на сторінці немає елементів для відображення. Будь ласка, зайдіть пізніше!

Як вибрати автомобільний холодильник

Дорожній холодильник в машину від прикурювача і від розетки

Зараз існують два основних типи автохолодильників з акумулятором: термоелектричні і компресорні. Розбираємо, який міні холодильник в машину, наприклад, для пікніка, вам потрібен щоб ви змогли купити кращий автохолодильник на 12 вольт, на 24 вольта і/або живленням від 220 вольт недорого. Якщо хочете купити автомобільний холодильник від прикурювача і від розетки. Гарантія 12 місяців.

Купити компресорний автохолодильник

Холодильник автомобільний фреоновий

Компресорний холодильник на машину схожий на маленький домашній може містити безпечний фреон. Металевий корпус, контрольовані режими роботи, охолодження до -20 градусів Цельсія і навіть більше. Тільки з компресорним холодильником може бути реально великий обсяг камери для зберігання продуктів. Головний мінус - велика вага. Головний плюс - ефективність, включаючи час охолодження. Кращим брендом компресорного типу є автомобільний холодильник Alpicool. Найчастіше вибирають саме такий автохолодильник для далекобійників у вантажівку. Серед компресорних ви також знайдете автохолодильник з морозильною камерою або зможете купити автомобільний холодильник на 24 вольта. Будь-яку модель з нашого магазину можна зарядити вдома, компресорний автохолодильник 220 вольт створений для того, щоб не використовувати акумулятор.

Термоелектричний холодильник в авто

Дуже портативні холодильники в машину невеликого обсягу, оптимальний - автохолодильник на 30 літрів. Електротермічний, крім охолодження, здатний виробляти нагрів. Термохолодильник в машину дає охолодження до -18 градусів нижче температури навколишнього середовища, але не нижче 0. Рекомендуємо термоелектричний автохолодильник Vitol як кращий дорожній міні холодильник в машину.

Купити міні холодильник в машину, ціна від 6800 грн.

Термоелектричні холодильники або компресорні - вибір швидше фінансового характеру. З практичної точки зору хочеться маленький холодильник в вантажну машину, а вже тим більше в легкове авто. Адже переносний холодильник 220в для автомобіля, в першу чергу, має підходити по габаритах.

Акумулятори холоду

Як і для компресорного, для термоелектричного холодильника додаткові акумулятори холоду не потрібні, однак у випадку з термоелектричним вони допоможуть довше зберегти в холоді напої і продукти. Для компресорного вони будуть марні.

Портативний льодогенератор кубикового льоду

Всього 5-6 хвилин потрібно для того, щоб побутовий льодогенератор Alpicool ICE16 зробив 9 кубиків льоду малого розміру, 7-8 хвилин для великого розміру. Дуже добре підходить такий льодогенератор для бару. Ціна на такий портативний генератор льоду в районі 7700 грн.