Якісні, надійні автомобільні ключі бренду Molder Tools

Злити застаріле масло, замінити забруднені фільтри, прикрутити панель для більш надійного кріплення, замінити лампочки у фарах заднього ходу – це далеко не весь перелік елементарних завдань, з якими ви зможете впоратися власноруч, не користуючись послугами автомеханіків. Все, що потрібно буде для власноручного виконання невідкладного ремонту вашої машини, – це автомобільні ключі бренду Molder Tools. Широкий вибір товару представлений в інтернет-магазині «Lido». Асортимент продукції відомої марки містить більше 60 варіантів виробів різного типу, у тому числі цілих комплектів.

Ключі Molder Tools – види інструментів і основні характеристики

Продукція, представлена в Україні популярною торговельною маркою, виготовлена з хромванадієвого сплаву. Матеріал відрізняється високою міцністю, всі вироби, які ви можете замовити на нашому сайті, стійкі до зносу. Набір інструментів можна зберігати в гаражі або брати з собою в дорогу.

Ключі Molder Tools універсального призначення – ріжкові. Це бюджетний, загальнодоступний варіант інструментів, призначений для виконання нескладних ремонтних робіт. Без приладів такого типу деякі завдання по ремонту автомобіля виконати просто не вдасться. Інструмент охоплює деталь з двох сторін, що забезпечує надійну фіксацію. Завдяки тому що робоча частина ключа повернена під кутом 30°, його зручно використовувати у важкодоступних місцях.

На відміну від ріжкового, накидний ключ охоплює робочу деталь кільцем з усіх боків. Інструмент такого типу може оснащуватися трищіткою з можливістю реверсу. Це універсальне пристосування помітно спрощує процес затягування різьбових з’єднань.

Професійні механіки вважають за потрібне застосовувати комбіновані ключі. Інструменти даного типу з одного боку обладнані ріжковою голівкою, а з іншого – трищіткою. Обидві голівки мають однаковий розмір, що значно спрощує роботу.

Ключі Molder Tools – переваги

Товар, представлений в інтернеті-магазині «Lido», відповідає таким характеристикам:

  • всі інструменти мають фірмове маркування, що дозволяє бути впевненим в оригінальності продукції;
  • довговічність виробів забезпечує використання спеціального, міцного хромованадієвого сплаву. Інструмент не деформується навіть при інтенсивному використанні;
  • хромоване покриття надійно захищає ключі від корозії і механічних пошкоджень. Інструмент зберігає свої якості і привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу, навіть якщо доводиться працювати в складних умовах. Всі вироби стійкі до вологи, ударів, падіння;
  • простота використання – зубцевий механізм має невеликий кут повороту зубів, які забезпечують зручне управління в обмеженому просторі. Гнучкий шарнір дозволяє індексувати роз’єми під потрібним кутом.

Істотною перевагою товарів відомого бренду є висока якість у поєднанні з доступною ціною.

Як вибрати ключі для ремонту авто?

У кожного автолюбителя має бути власний набір ключів для ремонту автомобіля. Кейси з автоінструментом переважно складаються з накидних, ріжкових або комбінованих моделей. Перед тим, як купити ключі для авто, слід визначитися з їхнім призначенням.

Для більшості власників автівок підійдуть універсальні кейси з набором інструментів різного типу. Для кожного елементу в наборі передбачена своя ніша, що дозволить вам не лише підтримувати порядок на робочому місці, але і оперативно відшукати інструмент для усунення непередбаченої поломки, що вимагає негайного ремонту, наприклад, в дорозі. Комплекти ключів марки Molder Tools – це оптимальна кількість інструментів універсального призначення, яких вистачить для виконання навіть складного ремонту.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід