Дзеркало відеореєстратор 5 Car Anytek T22 з камерою заднього виду (3932-11284)

Бренд: Anytek
Номер: 3932-11284
1 927грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності

Відеореєстратор-дзеркало Anytek T22 з камерою парковки і картою micro SD 

Работа за кермом автомобіля, а так само інші поїздки, вимагають досвіду, уваги, терпіння. Якщо інші якості старанням і часом купуються, то увазі може посприяти супутня корисна в дорозі електроніка. Тобто пропонований нами дзеркало-відеорегістратор Anytek T22. 

Дві камери відеореєстратора - огляд сліпих зон

Відмінне функціональне дзеркало, яке навішується надійно поверх основного і підключається до мережі автомобіля. родзинка комплекту "чорного ящика" - две високоякісні камери для зйомки з фронту і тиловій частині автомобіля під час руху. Будь-яка ситуація з таким реєстратором, з будь-якого боку машини не залишиться без уваги і незафіксованою в пам'яті. При необхідності, тилову камеру можна следать паркувальної, що передбачено конструкцією. Вона передає зображення на екран і полегшує процес руху назад водієві. Можна, також, включати на зображенні паркувальну розмітку - вона дозволить правильно оцінювати дистанцію до перешкод і уникнути столкновенія.Кількість пікселів камери становить 2.0 Мп. Запис циклічна, т. Е. Коли обсяг носія пам'яті заповнюється, запис автоматично поновлюється з перших файлів, стираючи старі. Тривалість файлів регулюється і може становити 1,2,3 хвилини. Якщо все таки сталося якесь зіткнення або аварія, G-sensor (датчик удару) переміщує запис з подією в окремий файл і вона не стирається без відома власника. Примітно, що якість запису залишається високим, незалежно від погодних умов або часу доби. Цьому сприяє інтелектуальна начинка DVR і вибір режимів "День - ніч" зокрема. Щоб було досконально зрозуміло, що і коли було - можна підключити на записи відображення поточного часу і дати. Чіткий IPS екран реєстратора, пам'ять на TF мапі.

Екран на цьому реєстраторі має діагональ 5.0 дюймів. Сенсорний - всі засоби управління відображаються на моніторі. Запис відбувається у форматі AVI і має дозвіл HD 1920х1080. Тип матриці - IPS, що важливо. Вона має широкий кут огляду і чіткість зображення не втрачається при попаданні на нього променів сонця. Інтерфейс підключення - mini USB - для живлення від прикурювача або іншого джерела бортової мережі (кабель живлення від прикурювача йде в Комплктующіе і має 0.8 метра довжини. Є гніздо AV-in, через яке можна підключати деякі сторонні гаджети для користування екраном і гучномовцем на дзеркалі. В якості зберігача пам'яті може бути (і є) на vehicle DVR карти micro SD, які мають досить пристойні обсяги, до 32 ГБ.

Характеристики
  • Тип
    Відеореєстратор дзеркало