Моторне масло Motul 4T 7100 20W-50, 4л (104104)

Бренд: Motul
Номер: 836441
2 394грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

Високотехнологічна моторна олива з високими експлуатаційними властивостями. Використовується для мотоциклів, спортивних мотоциклів, шосейних чи вуличних, ендуро, тріалів, які оснащенні 4-тактними двигунами, з інтегрованими чи неінтегрованими коробками перемикання передач, з сухим зчепленням чи з зчепленням в оливній ванні, які відповідають екологічним нормам Euro 2, Euro 3 та оснащуються системами доочищення відпрацьованих газів: каталітичні нейтралізатори, подача свіжого повітря до систем випуску відпрацьованих газів. Клас в’язкості 50 дозволяє забезпечити стабільність оливної плівки за умов високих робочих температур двигунів з великими робочими об’ємами чи twin-двигунів. Використовується також для вуличних мотоциклів, які не оснащенні каталітичними нейтралізаторами, скутерів, спортивних квадроциклів, утилітарних квадроциклів.

Специфікації і допуски:
API SN / SM / SL / SJ / SH / SG
JASO MA2
Harley Davidson

Технологія складних ефірів (естерів):

  • Естери володіють низьким коефіцієнтом тертя, що дозволяє знизити внутрішні втрати енергії та покращити вихідні характеристики двигуна
  • Поєднання естерових компонентів та протизношувального комплексу додатків забезпечує високу стійкість оливної плівки до зсувних навантажень, захищаючи зубчасті передачі та подовжуючи термін їх безвідмовної експлуатації.

100% синтетичні базові компоненти оливи забезпечують високу стійкість оливної плівки за високих робочих температур та швидкостей обертання. Знижено вміст сульфуру і фосфору в оливі (JASO MA2 < 1200 ppm), задля сумісності з чутливими, до цих компонентів, системами доочищення відпрацьованих газів. Інноваційний пакет протизношувальних додатків забезпечує відмінний захист коробки перемикання передач. Результат тесту FZG: FLS>14. За допомогою тесту FZG (Forschungsstelle für Zahnrader und Getriebebau) оцінюють змащувальні властивості оливи та захисту від зношування зубчастих передач, за різних навантажень, шляхом проведення візуальної оцінки стану поверхні та виставлення рейтингу FLS, де 1 – дуже поганий результат, 14 – відмінний протизношувальний захист.

JASO запровадив свій стандарт – JASO T903 - для 4-тактних мотоциклів, який має три класи: МА, МА1, МА2. JASO MA2 регламентує максимальні коефіцієнти тертя, для забезпечення ефективної та стабільної роботи дисків зчеплення в оливній ванні за трьох режимів експлуатації: запуск двигуна, прискорення та постійний швидкісний режим.

Характеристики
  • Об’єм, л
    4
  • В'язкість масла
    20w-50