Моторне масло Motul Specific CNG/LPG 5W-40, 1л (101717)

Бренд: Motul
Номер: 854011
506грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

Спеціально розроблена для двигунів, які працюють на стисненому газу (CNG), зрідженому газу (LPG), а також з подвійною системою живлення (газ+бензин), і відповідають екологічному стандарту EURO IV чи EURO V . Особливо рекомендується до використання в автомобілях BMW, що працюють на стиснемо газу і вимагають дотримання оливами стандарту LL-04.


ACEA C3
API SM/CF
BMW Long Life-04

100% синтетична основа оливи гарантує високу в’язкістно-температурну і термоокисну стабільність, необхідну в газових двигунах з підвищеною робочою температурою. Двигуни, які відповідають вимогам екологічного стандарту EURO IV, оснащенні високочутливою системою нейтралізації відпрацьованих газів:

  • Сульфур і фосфор знижують ефективність роботи каталітичного нейтралізатора.
  • Сульфатна зола утворює відкладення на елементах фільтру твердих частинок, що в свою чергу призводить до збільшеної витрати палива і зниженню потужності двигуна.

Специфікація BMW Long Life-04 передбачає знижений вміст сульфатної золи, сульфуру та фосфору («Mid SAPS”), забезпечуючи сумісність з системами доочистки відпрацьованих газів. Це дозволяє досягнути збільшення інтервалів заміни оливи, які визначаються бортовими комп’ютерами.

Характеристики
  • Об’єм, л
    1
  • В'язкість масла
    5w-40