Активна піна Nowax Zimer Active Foam суперконцентрат для безконтактної мийки, 20кг

Бренд: Nowax
Номер: NX20118
1 365грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

Професійний лужний засіб NOWAX ZIMER преміум класу для безконтактної мийки легкового та вантажного автотранспорту з високим рівнем піноутворення. Призначено для видалення сильних забруднень, дорожнього пилу, статичної плівки, залишків комах і жирових забруднень. Відмінно працює на автомобільних дисках, змиваючи стійкий бруд і наліт від гальмівних колодок. Забезпечує прекрасний блиск лакофарбового покритія.Не завдає шкоди алюмінієвим, хромованим, гумовим і інших поверхонь автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою і в зимовий період року.

Спосіб застосування:

Приготувати робочий розчин:
• Для пінокомплекту - розбавити з водою в пропорції від 1:4 до 1:3
• Для пеногенератора - ручної помпи низького тиску (розпилювач) - розбавити з водою в пропорції від 1:30 до 1:20 в залежності від рівня забруднення і жорсткості води.

Нанести робочий розчин на сухий автомобіль знизу-вгору не допускаючи висихання і залишити на 1-2 хвилини для активації. Змити струменем води під високим тиском. У разі, коли автомобіль сильно забруднене або нагріте на сонці необхідно змити водою, а потім нанести робочий розчин.

Попередження:
Не застосовувати препарат засіб на гарячих поверхнях або під впливом прямих сонячних променів. Не допускати висихання. Працювати в провітрюваному приміщенні. Дотримуватися рекомендовані концентрації. Не змішувати з іншими засобами. При попаданні на шкіру або в очі промити великою кількістю води. Берегти від дітей!

Термін придатності:
2 роки з дати виробництва (дивитися на упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки.
Зберігати в темному місці в закритій тарі при температурі від 0°С до +50°С.

Характеристики
  • Тип
    Суперконцентрат
  • Об’єм, л
    20
  • Вид
    Активна піна