Трансмісійне масло Motul Gear Competition 75W-140, 1л (105779)

Бренд: Motul
Номер: 823501
1 118грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
В наявності

Трансмісійна олива для диференціалів обмеженого тертя, які інтегровані або неінтегровані в коробку перемикання передач 100% синтетика – естерова основа.

Спеціально розроблена для коробок перемикання передач спортивних автомобілів: speedway, rally, raid… Призначена для всіх гіпоїдних диференціалів з системами обмеженого тертя, коробок перемикання передач з інтегрованим диференціалом обмеженого тертя, механічних трансмісій, синхронізованих чи несинхронізованих коробок перемикання передач, коробок відбору потужності із самоблокування, які працюють при високих навантаженнях і низьких швидкостях обертаннях чи при помірних навантаженнях і високих швидкостях обертання.

Специфікації та допуски:

  • API GL5
  • MUGEN Le Mans 24H
  • HEWLAND та X-TRAC Japanese GT

100% синтетична олива. Володіє високою стійкістю оливної плівки при високих тисках. Мастильні властивості оливи максимально підвищенні для зменшення тертя і зношування. Висока термічна стабільність. Збільшує термін безвідмовної роботи механізму. Модифікатор тертя дозволяє зменшити шумність роботи агрегату і запобігти «схвачування» металу в диференціалах обмеженого тертя. 0% втрат на зсув при високих навантаженнях. Оливна плівка не пошкоджується навіть в самих важких умовах.

У відповідності з оновленим стандартом SAE J306 (липень1998 рік) олива залишається в класі в’язкості 140 після 20 годин KRL випробувань на зсув. Високі експлуатаційні характеристики знижують коефіцієнт тертя і зношування. Клас в’язкості 140 забезпечує високу стійкість оливної плівки при підвищених температурах і/чи знизити рівень шумності трансмісії. Полегшує перемикання передач, коли коробка передач ще холодна. Забезпечує плавність і легкість перемикання передач. Сумісна з усіма конструкційними матеріалами, в тому числі з кольоровими металами, які використовуються в трансмісіях. Володіє антикорозійними і антипінними властивостями.

Характеристики
  • Об’єм, л
    1
  • В'язкість масла
    75w-140