Масла для двотактних двигунів

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Номер: 828007
 

Призначена для усіх 2-тактних двигунів водних мотоциклів, з безпосереднім впорскуванням чи карбюраторами. Придатна як для попереднього змішування, так і для систем автоматичної подачі оливи. Рекомендується до застосування в двигунах KAWASAKI, YAMAHA, POLARIS. Сумісна з етильованими і неетильованими бензинами.

Специфікації та допуски:
NMMA TC-W3 / TC-WII / TC-W

Підсилена формула Technosynthese відмінний захист двигуна і підвищує його безвідмовність. Перевищує вимоги стандарту NMMA TC-W3, бездимна. Беззольна технологія дозволяє уникнути відкладень всередині двигуна, в системі випуску відпрацьованих газів і запобігає заляганню кілець. Миттєво змішується з бензинами і залишається стабільним. Забарвлює бензин в голубий колір.

1 893грн.
Номер: 837341
 

Призначений для всіх 2-тактних мотоциклів, спортивних мотоциклів, replicas, trails, позашляхових мотоциклів, enduro, мопедів…., які працюють на підвищених обертах в складних умовах, з інжектором чи карбюратором. Сумісний з автоматичними системами подачі мастильного матеріалу чи для попереднього змішування, з етильованими і неетильованими бензинами Сумісний з каталітичними нейтралізаторами Інше використання: скутери, мотопозашляховики ATV.

Специфікації та допуски:
API TC
ISO-L-EGD
JASO FD

100% синтетичний мастильний матеріал, створений за технологією Ester. Спеціально розроблений для потужних двигунів, які працюють при підвищених обертах. Стійка оливна плівка задля покращеного захисту від зношування. Дозволяє отримати від двигуна повну потужність, мінімізує коефіцієнт тертя. Японський стандарт JASO регламентує 4 стендові випробовування для оцінки мастильного матеріалу. Оцінюються мастильні, миючі, протидимні властивості і захист від утворення відкладень. Відповідність високому стандарту JASO FD забезпечує кращу чистоту двигуна, в порівнянні із стандартом JASO FC. Мастильний матеріал створений на синтетичній основі, що дозволяє робочій суміші краще згоряти, що мінімізує димність і утворення відкладень. Миттєво змішується з бензинами і залишається стабільним.

2 466грн.
Номер: 837441
 

Призначений для всіх 2-тактних мотоциклів, спортивних мотоциклів, replicas, trails, позашляхових мотоциклів, enduro, мопедів, які працюють на підвищених обертах. Сумісний з системами подачі оливи чи для попереднього змішування, з етильованими і неетильованими бензинами Сумісний з каталітичними нейтралізаторами Інше використання: скутери, мотопозашляховики ATV.

Специфікації та допуски:

  • API TC
  • ISO-L-EGD
  • JASO FD

Мастильний матеріал, створений за технологією Technosynthese, підсилений специфічною синтетичною основою, задля покращеного захисту від зношування. Синтетична основа володіє високою здатністю до згорання, що дозволяє мінімізувати димність і відкладення. Японський стандарт JASO регламентує 4 стендові випробовування для оцінки мастильного матеріалу. Оцінюються мастильні, миючі, протидимні властивості і захист від утворення відкладень. Миттєво змішується з бензинами і залишається стабільним.

1 575грн.
Номер: 837141
 

Розроблена для команд мотокросу Гранд-прі. Сумісна із звичайним чи неетильованим бензином з виском октановим числом 124. Підходить для всіх потужних спортивних 2-тактних двигунів, без систем безпосередньої подачі мастильного матеріалу (попереднє змішування): Мотокрос, ендуро, тріали, квадри, водні мотоцикли, супер легка техніка. Для дорожніх мотоциклів використовувати продукт Motul 800 2T Road Racing. Для систем автоматичної подачі оливи використовувати продукт Motul 710 2T.

Специфікації та допуски: API TC

Мастильний матеріал для мотокросу Гран-прі. Високі змащувальні властивості, що зменшує тертя і зношення. Покращена формула: посилені водовіштовхуючі властивості, що запобігає утворенню наростів в карбюраторі і забезпечує відмінне мащення у вологих умовах. Відмінно змащує двигун і випускні клапани. Запобігає залягання поршневих кілець. Забарвлює паливо в червоний колір.

3 973грн.