Автомобільні ароматизатори повітря

Знайдено: 1 - 46 серед 51 товар
Номер: 537920
 
Ароматизатор повітря для машини і не тільки. Лінійка представлена яскравими, соковитими ароматами, які не тільки чудово справляються зі сторонніми запахами в салоні автомобіля, але й допомагають зануритися в улюблений аромат. Стійка формула дозволяє довго насолоджуватися приємним ароматом.
23грн.
Номер: 830380
 
Аерозольний ароматизатор повітря Winso MAXY FRESH для авто і не тільки. Лінійка представлена яскравими, соковитими ароматами, які не тільки чудово справляються зі сторонніми запахами в салоні авто, а й допомагають зануритись в улюблений аромат літа. Завдяки широко представленим ароматичним композиціям, ви неодмінно знайдете серед них свого фаворита!
77грн.
Номер: 537560
 
Целюлозний ароматизатор повітря, виконаний у стильному та сучасному дизайні. Нова лінійка складається з п’яти популярних ароматів, серед яких ви обов’язково знайдете свій улюблений. Ефективно знищує неприємні запахи в машині, вдома та в офісі. Підкресліть атмосферу салону авто ароматизатором Winso Jeans!
26грн.
Номер: 534210
 
Ароматизатор повітря у вигляді спрею. Швидко нейтралізує та поглинає неприємні запахи, після розпилення наповнює салон автомобіля, приміщення офісу або квартири приємним ароматом. Лінійка представлена 19 різноманітними ароматами.
92грн.
Номер: 532530
 
Ароматизатор повітря у вигляді спрею. Швидко нейтралізує та поглинає неприємні запахи, після розпилення наповнює салон автомобіля, приміщення офісу або квартири приємним ароматом. Лінійка представлена 19 різноманітними ароматами.
120грн.
Номер: 533510
 
Ароматизатор повітря целюлозний. Виконаний у лаконічному стильному дизайні, який доповнить шармом салон вашого авто. В лінійці з 11 стійких запахів свій улюблений знайдуть як шанувальники солодких, так і шанувальники свіжих або нейтральних ароматів.
27грн.
Номер: 533690
 
Парфумований ароматизатор повітря на основі органічних матеріалів. В лінійці ароматів 12 позицій. Вишуканий чорний дизайн робить ароматизатор ще й оригінальним аксесуаром, який доповнить інтер’єр салону авто. Ароматизатори доступні в індивідуальному гофра-пакуванні.
109грн.
Номер: 533310
 
Ароматизатор повітря на основі екологічно чистих органічних матеріалів. Алюмінієва банка довше зберігає властивості ароматизованого наповнювача. Парфум створить незабутню атмосферу в салоні вашого авто, в офісі або вдома.
100грн.
Номер: 530890
 
Ароматизатор повітря, виконаний у насиченому та оригінальному дизайні, встановлюється на вентиляційний отвір. Соковиті, свіжі, солодкі, екзотичні парфумовані аромати в міцному упакуванні лишать приємне відчуття від кожної подорожі.
92грн.
Номер: 532130
 
Ароматизатор повітря, представлений у широкій лінійці ароматів. Стійкий, насичений запах у яскравому та лаконічному пакуванні. Флакончик обсягом 55 мл виконаний у склі. Розпилюйте та насолоджуйтесь!
107грн.
Номер: 531370
 
Ароматизатор-спрей у пластиковій пляшечці з розпилювачем. Поєднує у собі зручну для використання форму та інтенсивний аромат. Лінійка ароматів представлена у 20 варіантах від свіжих до солодких.
82грн.
Номер: 533010
 
Целюлозний освіжувач повітря для автомобілів. Не лише ароматизує, а й поглинає неприємні запахи. Випускається в широкому асортименті ароматів. Яскравий сучасний дизайн у вигляді лампи стане нестандартним аксесуаром у салоні вашого авто.
Вага: 5 г.
26грн.
Номер: 530400
 
Автоосвіжувач, представлений у стильному мінімалістичному дизайні. Яскрава скляна пляшечка з дерев'яною пробкою буде оригінально виглядати на дзеркалі заднього виду або решітці вентиляції. 20 різноманітних ароматів надовго подарують відчуття свіжості.
Об'єм: 4 мл.
52грн.
Номер: 530500
 
Різнобарвні декоративні мішечки для ароматизації повітря, наповнені полімерними кульками (20 г). Асортимент представлений у 16 стійких запахах. Відкрийте палітру ароматів!
56грн.
Номер: NX00112
 
Преміальна лінійка парфумованих ароматизаторів повітря для автомобілів. Виготовлені на основі француських парфумів, які розкриваються глибоким та стійким ароматом і надають особливі та вишуковані нотки атмосфері салону. Лаконічний та стильний дизайн доповнює інтер'єр салону авто, а інноваційнаформула дозволить насолоджуватись улюбленим ароматом протягом тривалого часу.
109грн.
Номер: NX00082
 
Підвісний целюлозний ароматизатор повітря для автомобіля. Не лише наповнить салон Вашого авто інтенсивним приємним ароматом, а й стане яскравим та стильним аксесуаром для доповнення інтер’єру. Зберігає ароматичні властивості протягом тривалого часу.
24грн.
Номер: NX00056
 
Лінійка ароматизаторів повітря NOWAX XDROP представлена фруктовими, свіжими та цитрусовими ароматами, які зроблять вашу подорож приємною і незабутньою. Капсула, наповнена ароматизованою рідиною, зручна у застосуванні та має тривалий термін експлуатації. Серед 13 варіантів запахів ви обов’язково знайдете свій улюблений!
51грн.
Номер: NX06513
 
X-Aero фруктова лінійка аерозольних освіжувачів повітря. Після розпилення залишає легкий приємний аромат протягом тривалого часу. Усуває неприємні запахи. Підходить для використання в машині, офісі і вдома. Дизайн балончика забезпечує зручне і просте використання.
79грн.
Номер: NX07707
 
Компактний підвісний автомобільний ароматизатор у формі скляного флакона з дерев'яною кришкою. Завдяки невеликим розмірам Nowax Wood & Fresh може бути підвішений в будь-яке зручне місце, як на дзеркало заднього виду, так і на гачки в салоні, кріплення сонцезахисного козирка - незалежно від місця розташування забезпечує рівномірний розподіл аромату по всьому салону автомобіля, забезпечуючи високу ступінь комфорту для водія і пасажирів.
65грн.
Номер: NX07534
 
Ароматизатор повітря виготовлений з картону і просочені ароматичною композицією. Забезпечує приємний аромат протягом тривалого часу. Використовується як в автомобілях, так і в побутових умовах (будинок, офіс і т.д.).
25грн.
Номер: NX07598
 
Високоякісний ароматизатор з розпилювачем для салону автомобіля. Лінійка складається з ретельно відібраних ароматів, які входять до ТОП найулюбленіших серед автовласників. Швидко нейтралізує та поглинає неприємний запах. Підходить також для використання у квартирі та офісі.
109грн.
Номер: NX07760
 
Рідкий ароматизатор повітря. Добре поглинає та усуває неприємні запахи в салоні автомобіля, в офісі, вдома тощо.
107грн.
Номер: NX07561
 
Ароматизатор повітря з полімерними кульками. Лінійка представлена вишуканими ароматами. Використовується для освіження салону авто, офісів, житлових приміщень тощо.
57грн.
Номер: NX07510
 
Рідкий ароматизатор повітря. Добре поглинає та усуває неприємні запахи в салоні автомобіля, в офісі, вдома тощо.
81грн.
Номер: 78026
 
Paloma є результатом нашої новітньої розробки. Ароматизуючий матеріал вбирається в крихітний перли за допомогою спеціальної технології. Результат дуже переконливий: декоративні сумочки, яких можна повісити на дзеркало, інтенсивно ароматизують інтер'єр автомобіля протягом тривалого часу.
76грн.
Номер: 83184
 
Підвісний освіжувач повітря з приємним ароматом та стильним сучасним зовнішнім виглядом. Виконаний з целюлози, просоченої ароматичною композицією, що приховує сторонні запахи, включаючи різкі та стійкі, наприклад, тютюнового диму, вихлопних газів, поту, домашніх тварин, їжі, напоїв та багато інших, за рахунок чого підвищує комфорт водія та пасажирів під час пересування. Завдяки невеликим розмірам та спеціальному шнурку освіжувач повітря Aroma Car можна повісити на дзеркало заднього виду або кріплення сонцезахисного козирка, де він не загороджуватиме огляд чи іншим чином заважатиме керуванню автомобілем. Зберігає свої первинні ароматичні властивості до 2-ох місяців.
100грн.
Номер: 83581
 
Hex - це полімерний освіжувач повітря, призначений для водіїв, які цінують мінімалізм та сучасний дизайн. Поміщений на вентиляційній решітці, він забезпечує свіжість до 40 днів та оригінальний аромат, що складається з французьких парфумів.
131грн.
Номер: 63110
 
Дерев’яна пробка та скляна пляшка з ароматичним складом всередині - це сила цього автомобільного освіжувача повітря. Інноваційна упаковка робить її ще більш доступною. Деревина після замочування рідким ароматизатором виділяє аромат у процесі випаровування. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Вийміть ароматизатор повітря з упаковки. Відкрутіть дерев’яну головку і зніміть із скляної пляшки пластиковий ковпачок. Потім щільно затягніть дерев’яну головку і нахиліть пляшку догори дном. Зачекайте деякий час, поки деревина просочиться рідким складом. Протягніть нитку крізь гачок на дерев’яній голівці та повісьте на внутрішнє дзеркало автомобіля. Насолоджуйтесь свіжістю в машині до 50 днів.
85грн.
Номер: 624
 
Продукт, що поєднує в собі ефект повільного та тривалого випаровування з інтенсивним ароматом. Він чудово поєднує в собі елегантність і функціональність. Його можна встановлювати на горизонтальних і вертикальних решітках. Випаровується через целюлозний гніт, поміщений у горлишко. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Розпакуйте виріб і вийміть пробку зі скляної пляшки. Помістіть гніт у пляшку і вставте все це в пластиковий корпус. Помістіть виріб на вентиляційну решітку у вертикальному положенні.
86грн.
Номер: 604
 
Продукт, що поєднує в собі ефект повільного та тривалого випаровування з інтенсивним ароматом. Він чудово поєднує в собі елегантність і функціональність. Його можна встановлювати на горизонтальних і вертикальних решітках. Випаровується через целюлозний гніт, поміщений у горлишко. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Розпакуйте виріб і вийміть пробку зі скляної пляшки. Помістіть гніт у пляшку і вставте все це в пластиковий корпус. Помістіть виріб на вентиляційну решітку у вертикальному положенні.
128грн.
Номер: 92518
 
Продукт, що поєднує в собі ефект повільного та тривалого випаровування з інтенсивним ароматом. Він чудово поєднує в собі елегантність і функціональність. Його можна встановлювати на горизонтальних і вертикальних решітках. Випаровується через целюлозний гніт, поміщений у горлишко. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Розпакуйте виріб і вийміть пробку зі скляної пляшки. Помістіть гніт у пляшку і вставте все це в пластиковий корпус. Помістіть виріб на вентиляційну решітку у вертикальному положенні.
178грн.
Номер: 913
 
Сучасний спрей-освіжувач повітря поглинає неприємні запахи та дарує відчуття свіжості. ТЕХНОЛОГІЯ: SPRAY - високоякісний рідкий аромат у флаконі. Аромат виділяється натисканням на розпилювач, який розподіляє потрібну кількість аромату. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Розблокуйте пульверизатор, розташований на горловині пляшки. Розпиліть ароматичний туман, натискаючи на пусковий механизм пульверизатора.
143грн.
Номер: 92996
 
Полімерна людина, яка являє собою запашний брелок або освіжувач повітря і водночас оригінальну прикрасу салону автомобіля.
100грн.
Номер: 92898
 
Полімерне тіло, наповнене гелевою ароматичною композицією. Проста форма та ефективне освіження для кожного автомобіля. Аромат виділяється випаровуванням, в результаті чого кількість гелю зменшується. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Вийміть освіжувач повітря з упаковки і відклейте пластиковий лист. Помістіть пластикову скобу в призначене для цього місце на тильній стороні виробу. Закріпіть виріб на вентиляційному отворі автомобіля і насолоджуйтесь силою обраного аромату.
111грн.
Номер: 266
 
Целюлозний освіжувач повітря у вигляді підвіски, змоченого рідким ароматом. Форма листа, натхненна природою, і ніжні аромати роблять Aroma Car Leaf бажаним у салоні кожного автомобіля. Целюлозна запашна підвіска. Запах виділяється в процесі випаровування. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Вийміть підвіску з целофану. Повісьте виріб на дзеркало заднього виду автомобіля і насолоджуйтесь вибраним ароматом.
34грн.
Номер: 63102
 
Ароматична композиція у вигляді аерозолю в алюмінієвій пляшці з розпилювальною головкою. Цей продукт здивує вас силою свого аромату. Високоякісний аромат у вигляді стисненого газу. Аромат виділяється натисканням на розпилювальну головку, яка розподіляє потрібну кількість аромату. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Зніміть кришку з пляшки і розпиліть бажану кількість аромату, натиснувши на розпилювальну головку.
99грн.
Номер: 92668
 
Целюлозний освіжувач повітря у вигляді підвіски, змоченої ароматизованою рідиною, чудово впишеться в канони стилю Нового міста, поєднуючи оригінальність та функціональність. Целюлозна запашна підвіска, змочена рідким ароматом. Запах виділяється в процесі випаровування. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Вийміть підвіске з упаковки. Повісьте виріб на внутрішнє дзеркало автомобіля і насолоджуйтесь вибраним ароматом.
38грн.
Номер: 534490
 
Ароматизатор повітря для салону авто, зручно та легко встановлюється на решітку вентиляційного отвору. Високоякісний пластик у поєднанні зі скляною пляшкою утворюють стильний, оригінальний дизайн. Соковиті, пряні, солодкі та свіжі парфумовані аромати створюватимуть атмосферу протягом тривалого часу.
136грн.
Номер: 79945
 
Сучасний, стильний і дуже ефективний ароматизатор Paloma WILD призначений для підвішування на дзеркало заднього виду, гачки в салоні або будь-яке інше зручне для водія місце. Незалежно від місця розташування, освіжувач повітря рівномірно поширює приємний аромат по всьому простору салону, забезпечуючи високу ступінь комфорту як водієві, так і пасажирам на задньому сидінні. Ароматизатор здатний нейтралізувати навіть стійкі і різкі запахи, такі як: тютюновий дим, їжа, напої, домашні тварини, піт, вихлопні гази і багато інших.
16грн.
Номер: 9442
 
Паперовий ароматізатор - вічний класичний аксесуар для Вашого автомобіля. Завдяки різноманітності ароматів і доступній ціні, він завжди один з найулюбленіших освіжувачів. Відкрийте новий світ уяви! В результаті найсучасніших технологій, відкриваємо нескінченну можливість поєднань кольорів і форм з новітніми ароматами.
33грн.
Номер: 10307
 
Гелевий ароматизатор із запахом нової машини.
Ароматизатор побудований на натуральній основі, він має тривалий термін використання, не викликає алергії і подразнень. Освіжувач здатний не тільки наповнити салон автомобіля приємним ароматом, але також як чудовий аксесуар в автомобіль.
Принцип дії ароматизатора: помістивши його у зручному місце у салоні авто (найкраще поміщати такі ароматизатори у місця хорошої вентиляції) аромат під дією потоку повітря поширюється по всьому салону та наповнює його приємним ароматом.
85грн.
Номер: 10075
 
Декоративний мішечок із полімерними кульками всередині, просоченими парфумерною композицією. Підвішується на внутрішнє дзеркало автомобіля або дефлектор повітродуву.
66грн.
Номер: 92770
 
Лінійка Aroma Car Superman має прямокутну форму і оснащена підвіскою у верхній частині. З їх допомогою салон автомобіля буде наповнюватися тонким ароматом в міру циркуляції повітря. Ароматизатор просочений парфумованою концентрованою рідиною, яка створена на основі натуральних олій. Автомобільні ароматизатори Aroma Car Superman поміщені в спеціальну упаковку і мають оригінальний значок Супермена. Вони зручно підвішуються на дзеркалі заднього виду.
31грн.