Автомобільний радар детектор Tilon E8 Чорний (5174-13642)

Бренд: Tilon
Номер: 5174-13642
476грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності

Tilon E8 -швидке і точне виявлення радарів

Останні кілька років дороги оснащуються радарними системами, які повинні зменшити кількість правопорушень або хоча б фіксувати їх, але це лише на папері, насправді ж більшість радарів працюють не коректно, відображаючи вимірювану швидкість із завищеними значеннями. Таким чином, через недосконалість вимірювального обладнання, багато водіїв щодня отримують штрафи на відчутні суми. Єдиним способом уникнути подібних неприємностей, є зниження швидкості в зоні дії радара, дізнатися, де вони розташовані вам допоможе радар-детектор Tilon E8.

Розпізнавання більшості діапазонів

Принцип роботи пристрою полягає в виявленні специфічної сигнатури радарів в діапазонах X, K, CT (Стрілка) і L (Лазер), в разі фіксації сигналу радар-детектор повідомить вас за допомогою звукового сигналу або індикатором на дисплеї. Залежно від ландшафту і типу радара відстань виявлення може різнитися, але в 95% випадків радари будуть виявлені ще до досягнення зони, де вони здатні виміряти швидкість автомобіля.

Компактний і непомітний корпус

Пристрій виконаний в компактному корпусі, який буде практично непомітний поза салону автомобіля. Крім цього, прилад не має стандартного кріплення-присоски, його замінює комплектний противоскользящий килимок, що встановлюється на торпедо і не дозволяє антирадари впасти або переміщатися по автомобілю під час руху. Подібний метод фіксації дозволяє вам максимально швидко заховати радар-детектор, в разі зупинки патрульною службою.

Характеристики
  • Особливості
    Голосове сповіщення
  • Гарантія
    6 місяців