Багатофункціональна

Знайдено: 1 - 4 серед 5 товарів
Номер: CF501
 
Потужний очищувач з відмінними знежирюючими властивостями. Рекомендується для очищення елементів гальм, включаючи супорти, колодки, диски, барабани від нальоту бруду, слідів масел, мастил, гальмівних рідин і відновлює нормальну працездатність гальм без неприємних скрипів і прослизань. Також, засіб чудово підходить для використання на інших металевих деталях і поверхнях, зокрема, для очищення днища і деталей шасі, а також рухомих вузлів, інструментів від різних забруднень, жирних і маслянистих плям. Ефективно знежирює поверхні і готує їх до нанесення свіжих мастил, клеїв або герметиків. Залишки засобу самостійно випаровуються з поверхні, завдяки чому немає необхідності в змиванні або протиранні після нанесення.
189грн.
Номер: NX50110
 

Ефективний аерозольний засіб призначений для очищення гальмівних систем легкового та вантажного транспорту від складних забруднень. Не вимагає демонтажу та розбирання елементів гальма та легко розчиняє та видаляє вуглецеві відкладення, мастильні матеріали, гальмівні рідини, смоли, нагар та продукти зносу гальмівних колодок. Допомагає усунути неприємний скрип, покращує ефективність та плавність роботи гальм. Завдяки потужному спрямованому струменю, засіб NOWAX NX50110 500мл легко очищає та знежирює будь-які елементи, у тому числі гальмівні диски, барабани, колодки, накладки, циліндри, пружини, а також підходить для елементів зчеплення.

Переваги:

  • Якісно усуває будь-які забруднення без необхідності розбирання.
  • Усуває неприємні скрипи під час гальмування.
  • Підвищує ефективність та плавність гальмування, сприяючи більш комфортному та безпечному пересуванню на автомобілі.
  • Сприяє зниженню зносу та запобігає перегріву гальмівних механізмів.
  • Не викликає окислення та ураження металів корозією.
  • Не вимагає змивання – швидко та самостійно висихає, не залишаючи слідів.
  • Підходить для очищення інструментів, деталей та обладнання в автомайстернях та на виробництві.
189грн.
Номер: BC500M
 

Швидкосохнучий розчин на основі знежирюючого засобу дозволяє видаляти пил, мастило та олії з компонентів гальмівної системи без зняття.

Використовується для очищення гальмівних барабанів, дисків, колодок, циліндрів та деталей зчеплення. Швидко очищає, знежирює та випаровується. Покращує роботу гальм - допомагає запобігти писку гальмівних колодок.

Застосування:

  • 1. Рясно розпорошити на забруднені деталі.
  • 2. Зачекайте, поки засіб випарується, і витріть насухо чистою ганчіркою.
  • 3. При сильному забрудненні повторіть.

Увага! Закривайте гумові та пластмасові деталі, тому що засіб може пошкодити їх.

231грн.
219грн.
Номер: W104
 

Очисник гальмівної системи K2 Brake Cleaner - усуває сліди жиру, олив, гальмівного пилу та інших забруднень з циліндрів, колодок, дисків та барабанів. Підвищує ефективність гальмування, зменшуючи нагрів і зношення механізму. Для будь-яких типів гальмівних систем, інструментів, еталевих поверхонь.

Застосування: розбризкайте аерозоль на вологу поверхню з відстані 30 см та дайте йому стекти.
Промийте поверхню та розподіліть очищувач повторно, але вже з відстані 20 см.
Протріть чистою ганчіркою.
При сильному забрудненні процедуру повторюють двічі.
Додаткова інформація: перш ніж розбризкати спрей, накрийте плівкою гумові, пластмасові елементи, а також ті, які мають лакофарбове покриття.

116грн.
Номер: E0750
 
Універсальний засіб: чистить (розчиняє дрібні забруднення від мастила, гуми, клею), змащує (петлі, замки), усуває воду з запалювальних систем, забезпечує запуск двигуна в будь-яких умовах, консервує, проникає, розморожує, захищає від корозії.
169грн.