Безкаркасні щітки склоочисника

Знайдено: 1 - 7 серед 8 товарів
Номер: 110600
 

Winso AERO – безкаркасні склоочисники для автомобілів зі стандартним типом кріплення. Досконала будова склоочисників Winso AERO забезпечує рівномірне прилягання до вітрового скла незалежно від його форми. Гумове лезо склоочисників Winso AERO виготовлено з високоякісного каучуку з графітовим покриттям, що забезпечує ідеальне витирання без зайвого шуму та експлуатацію протягом тривалого часу.

Склоочисники Winso AERO виготовлені з високоякісної сировини та комплектуючих, дотримуючись високих стандартів якості. Стійкі до негативного впливу зовнішнього середовища, зберігають свої властивості за будь-яких погодних умов.

102грн.
Номер: D60
 
Спеціально спроектована аеродинамічна конструкція двірника, забезпечує щільний притиск до поверхні, що очищається на високих швидкостях. Лезо склоочисника виготовлено з нової гумової суміші, воно нейтрально до температурних перепадів, не твердне на морозі і не пересихає на пекучому сонці, не вступає в реакцію з агресивними компонентами склоомивача і дорожнього бруду. Сучасна технологія литва гумки, виключає утворення на кромці задирок і напливів.
281грн.
Номер: P60
 
Безкаркасні двірники CarLife PRIME забезпечують якісне очищення вітрового скла та відсутність скрипів після тривалого терміну експлуатації. Для кращого прилягання до скла в каркас вставлена гнучка металева пластина. Щітки-склоочисники виготовлені з матеріалів, які запобігають корозії. Гумове замінне лезо виготовлено з суміші, нечутливої до перепадів температури та впливу погодних умов. Не лишає подряпин на склі.
173грн.
Номер: MW600
 
Спеціально спроектована аеродинамічна конструкція двірника, забезпечує щільний притиск до поверхні, що очищається на високих швидкостях. Лезо склоочисника виготовлено з нової гумової суміші, воно нейтрально до температурних перепадів, не твердне на морозі і не пересихає на пекучому сонці, не вступає в реакцію з агресивними компонентами склоомивача і дорожнього бруду. Сучасна технологія литва гумки, виключає утворення на кромці задирок і напливів.
110грн.
Номер: 81600
 
Безкаркасні двірники Velgio Neo Visio оптимально очищують лобове скло від пилу, бруду і води. Завдяки конструкції мають рівномірний притиск. Гумове лезо виготовлено з полімерних матеріалів з домішкою натурального каучуку для зберігання робочих характеристик в діапазоні температур від -40°C до +70°C.
303грн.
Номер: 50600
 

Переваги щітки Bolid ULTRA

  • Елегантний дизайн з відмінною функціональністю
  • Ідеальнa для зими завдяки морозостійкому безкаркасному склоочиснику
  • Ефективна робота без смуг та подряпин
  • Еластична і міцна гумка завдяки графітовому покриттю.

Сумісний з 99% автомобілів

187грн.
Номер: 30600
 

Безкаркасні двірники BOLID All Season.

Конструкційні особливості допомагають уникнути намерзання снігу та корозії.
Щітки щільно прилягають до скла, що забезпечує якісне очищення від снігу та води.
При сильному зустрічному вітрі щітки не утворюють стороннього шуму, не скриплять і не проковзують.
Склоочисники виготовлені з міцних, надійних матеріалів, стійких до впливу зовнішнього середовища.

Переваги

  • Елегантний дизайн з відмінною працездатністю;
  • Ефективна робота без розводів і подряпин;
  • Ідеальна для зими завдяки морозостійкості;
  • Еластична і міцна гумка завдяки графітовому покриттю.
109грн.
Номер: 113600
 

Winso XTREME – це безкаркасні склоочисники преміум-класу зі всіма типами адаптерів у комплекті, які підходять для 99% автомобілів.

Конструкція безкаркасних склоочисників XTREME забезпечує рівномірне прилягання їх до вітрового скла незалежно від його форми. Аеродинамічний спойлер забезпечує високу ефективність очищення на великій швидкості. Гумове лезо склоочисників Winso XTREME виготовлено з багатокомпонентних елементів високої якості із додаванням натурального каучуку. Графітове покриття сприяє безшумній роботі та експлуатації протягом тривалого часу.

Склоочисники Winso XTREME виготовлені з дотриманням високих стандартів якості. Стійкі до негативного впливу зовнішнього середовища, зберігають свої властивості за будь-яких погодних умов.

192грн.

Безкаркасні двірники – кращі моделі для вашого авто

Усі безкаркасні двірники сконструйовано під певні моделі автомобілів. За рахунок цього вони повністю повторюють форму лобового скла конкретного авто. Конструкція щільно прилягає до скла і добре очищає його від вологи, снігу, пилу, бруду, листя і дрібного сміття.

Вибір і особливості

Безкаркасні моделі складаються зі стальної пластини, гумки і системи пружин. На відміну від каркасних моделей, відсутні коромисла та шарніри, що швидко виходять з ладу.

За рахунок своєї особливої форми, безкаркасні двірники рівномірно прилягають до лобового скла по всій довжині і не заважають водієві під час руху на дорозі.

Безкаркасні щітки мають наступні переваги:

  • щільно прилягають до скла;
  • повторюють форму лобового скла;
  • мають низький опір повітрю;
  • не заважають водієві під час руху;
  • мають невелику вагу;
  • не замерзають в холодний період року.

За рахунок низького аеродинамічного опору, двірники повністю виконують свої функції під час їзди на високій швидкості і навіть при сильному вітрі. Обтічна форма і система пружин забезпечують щільне прилягання конструкції до скла і його ефективне очищення.

Безкаркасні двірники можна використовувати у будь-яку пору року – вони добре очищують лобове скло у теплий період року від пилу, вологи і сухого листя. Взимку щітки не замерзають і добре видаляють сніг та сміття, навіть якщо автомобіль декілька днів перебував на відкритому повітрі.

Єдиним відносним недоліком вважають більш високу ціну у порівнянні з каркасними моделями. Але при цьому варто враховувати тривалість роботи і термін зносу обладнання.

Безкаркасні двірники

Середній термін експлуатації безкаркасних двірників – 10-12 місяців. Це в 3 рази більше, аніж стандартних каркасних конструкцій. Сучасні моделі мають спеціальний індикатор зносу. Це стрічка, що змінює свій колір, коли необхідно замінити щітки склоочисника. Ціна таких моделей є дещо вищою, ніж у двірників без індикатору зносу.

Оформлення покупки

Купити безкаркасні щітки склоочисника ви можете в інтернет-магазині Lido.ua. Ми пропонуємо моделі для вантажних і легкових автомобілів. Обрати автомобільні двірники необхідного розміру ви можете за допомогою зручних фільтрів в лівій частині сторінки.

Безкаркасні двірники повторюють форму лобового скла авто, тому кожна модель створюється під певний автомобіль. Якщо ви не знаєте, яку модель краще купити, залиште заявку на зворотній дзвінок і повідомте нашому менеджеру вашу марку та рік випуску автомобіля. Ми підберемо для вас кращий варіант.

Провести оплату ви можете будь-яким зручним для себе способом:

  • післяплатою при отриманні;
  • готівкою при отриманні у нашому пункті самовивозу у Львові;
  • банківським переказом.

Ми відправляємо товари по всій Україні. Оберіть найближче відділення «Нової Пошти» або іншу транспортну компанію і вкажіть їх при оформленні замовлення. Ми передамо ваше замовлення якомога швидше.

Обирайте безкаркасні двірники та насолоджуйтесь керуванням авто у будь-яку пору року!