Як підібрати лампи для авто

как выбрать лампочки для автоЯкісне автомобільне освітлення є однією з вимог, яка гарантує зручність і безпеку використання техніки. Надійні прилади забезпечують оптимальну видимість на дорозі як для водіїв, так і для пішоходів під час руху авто. Слід систематично перевіряти стан системи освітлення для запобігання непередбачених і небезпечних ситуацій на дорозі. При покупці освітлювальних пристроїв ви повинні орієнтуватися в питанні: як підібрати лампи для авто. Галогенові, ксенонові, біксенонові – асортимент продукції подібного типу великий і потрібно знати основні критерії, які допоможуть обрати оптимальні за характеристиками варіанти.

Галогенові автолампи – класика, випробувана часом

Галогенові лампи для авто – популярний варіант освітлення. Пристрої встановлені на більшості автомобілів і встигли довести свою ефективність. Від ламп розжарювання їх відрізняють за такою особливістю: порожнина лампи заповнена галогенними елементами, зазвичай парами йоду або брому.

Переваги пристроїв:

  • створення приємного для очей потоку світла. За температурою світла близькі до дорогих ксенонових ламп. Пристрої випромінюють яскраве біле світло, аналогічне денному;
  • посилена світловіддача – при стандартній номінальній потужності дають більше світла. Перегрів фар виключений. Такі лампи оцінять водії старшого віку з ослабленим зором;
  • всепогодні – забезпечують хорошу контрастну видимість в умовах туману або дощу.

Ще одна важлива перевага виробів такого типу – доступна ціна.

Ксенонові лампи – виняткова видимість

Ксенонові лампи є різновидом газорозрядних. У такому приладі спектр світла може змінюватися в результаті змін геометрії напряму світлового променя, який завжди має конічну форму. Ксенон втрачає менше теплової енергії і таким чином не нагріває рефлектор. Він також випромінює менше УФ-променів. Завдяки цьому елементи відбивача не обезбарвлюються і не деформуються. Навіть у пізній час світло від такої лампи не подразнює око і не викликає втоми.

Ксенонові лампочки для авто встановлюються замість штатних галогенних, при цьому ефективна видимість збільшується чи не в 2 рази. Яскравіше світло забезпечить кращу видимість і безпеку під час руху. Головні переваги:

  • потужний світловий потік;
  • можна встановлювати як в штатну оптику, так і в протитуманні фари або ліхтарі заднього ходу.

Прилади відрізняє тривалий термін служби – ксенонові лампи працюють в 4 рази довше галогенних.

підібрати автолампи

Біксенонові лампи – рівний потік дальнього світла

Хорошу видимість ближніх і дальніх об’єктів у будь-яких погодних умовах забезпечує біксенон, який використовується для організації системи ближнього і дальнього світла. Головними перевагами такого універсального приладу є:

  • робота від однієї лампи, на відміну від стандартних галогенних фар, які встановлюються окремо на дальнє і ближнє світло;
  • установка в фари з нерифленим склом.

Біксенонові лампи – це найкраще рішення для водіїв, які постійно переміщуються в нічний час на далекі відстані. Таке освітлення дозволяє значно знизити навантаження на очі, поліпшити видимість і безпеку на дорозі. Інтернет-магазин «Lido» пропонує купити лампочки для авто за вигідною ціною. У каталозі товарів представлено галогенові, ксенонові, біксенонові моделі перевірених виробників. Ми допоможемо вам обрати лампочки для авто згідно ваших побажань.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід