Ідеальний подарунок на день автомобіліста

Подарунок на день автомобіліста

Ми підібрали хороші подарунки на день водія. Тут будуть нові ідеї подарунків з часів попереднього свята.

Автокомпресор в подарок

Він же електронасос. Шини потрібно регулярно підкачувати щоб не розійшлася ходова машини. Автокомпресори, на наш погляд, ідеальні подарунки до дня автомобіліста, адже більше не потрібно буде втомлюючись качати вручну насосом або шукати заправку з працюючим безкоштовним компресором. Ну і мати можливість в будь-яких обставинах з колесами доїхати до СТО.

Радимо подарувати надійний, недорогий і потужний двоциліндровий автокомпресор URAGAN 90170 за близько 770 грн, з гарантією на 2 роки і безкоштовною доставкою.

А якщо кошти дозволяють, можна подарувати мрію мандрівника, кращий за характеристиками компресор на ринку Белавто БУРАН БК46 за акційною ціною 1399 грн.

Подарунок водію автокомпресор Кращий подарунок водію

Подарунковий Автопилосос

Для вологої та сухої чистки авто - своєчасний подарунок до дня водія. Зараз осінь, а значить актуальний подарунок щоб привести до блиску салон авто, збирати бруд і калюжі з килимків, шерсть і пил.

Топ продажів - потужний чорний автопилосос Белавто, близько 550 грн.

Автомобільний пилосос

Автонабори для водія

Набори інструментів або викруток в багажник - надійна ідея як подарунок чоловікові на день водія

Універсальний престижний набір інструментів Werker обійдеться в майже півтори тисячі гривень. Втім, є пристойний недорогий набір викруток.

Зарядний пристрій для акумулятора.

Скоро зима, а значить такий презент буде особливо корисним, більше сівший акумулятор не застане вас зненацька.

Зарядка для аккумулятора

Порядок у багажнику

Бачили коли-небуть багажники автомобіліста? Не завадив би порядок, правда? На цей випадок є спеціальна сумка-органайзер для автомобіля.

сумка органайзер для багажнику

Тримач для телефону

Щоб мати можливість стежити за дорогою і GPS на телефоні, потрібен автомобільний тримач. А що, якщо він ще й з БЕЗДРОТОВОЮ зарядкою?

Універсальний автомобільний тримач телефону з зарядкою обійдеться всього у 559 грн.

тримач телефону для авто

Не підійшли ідеї? Телефонуйте, залишайте заявку і ми підберемо за пару хвилин відповідний автотовар для подарунка. Якщо соромитеся, завжди можна зібрати подарунковий набір автомобіліста. Крім згаданих аксесуарів вище, можна добрати автомобільну аптечку, вогнегасник, буксирувальний трос, стартові дроти, домкрат, поліроль для панелі приладів.