Що подарувати на 14 жовтня День захисника України

Ось наші ідеї на подарунок чоловікові на 14 жовтня. Вони підійдуть як хлопцю-автомобілісту так і дівчині з авто, адже захищати сьогодні може кожен. Корисні подарунки:

День захисника України із Lido.ua

  1. Автокомпресор / електронасос. Щоб в будь-якій ситуації з колесами мати можливість доїхати до СТО, та й просто, замість ручного насоса.
    Радимо подарувати недорогий потужний двоциліндровий автокомпресор URAGAN 90170.


  2. Набори інструментів або хоча б викруток - завжди хороший подарунок чоловікові на День Захисника України.

    Шикарний універсальний набір інструментів Werker обійдеться в майже півтори тисячі гривень (хоча зі знижкою, яку ви знайдете нижче, буде дешевше). Надто дорого? Тоді можна подарувати пристойний недорогий набір викруток.


  3. Автопилосос для прибирання в авто. Більше ніякого пилу, шерсті в салоні і брудних килимків.

    Топ продажів - потужний чорний автопилосос Белавто.


  4. Зарядний пристрій для акумулятора. Скоро зима, а значить такий презент буде особливо корисним. Зазвичай акумулятори садять недосвідчені водії, тому це відмінна відповідь на питання що подарувати хлопцеві на 14 жовтня.


  5. Зібрати подарунковий набір автомобіліста. Крім згаданих аксесуарів вище, можна добрати автомобільну аптечку, вогнегасник, буксирувальний трос, стартові дроти, домкрат, поліроль для панелі приладів.

До речі, з 1-го жовтня набув чинності закон, що зобов'язує включати світло фар в ненаселених пунктах цілодобово. Тому, у нас особливо вигідні ціни на автолампи.

Як отримати знижку аж на 30% і подарунок на додачу?

А ви часом не волонтер? Учасник бойових дій? Медик? Військовий? Якщо відповідь хоча б на одне питання "так" - телефонуйте нам і ми надамо вам знижку в 30% на честь свята, ви заслужили. Актуально з 8-го по 15-е жовтня.

Для всіх інших на цей же час є знижка 10% по промокодом LIDOzahust. Введіть його при оформленні замовлення або повідомте менеджеру.

Всім учасникам акції - антисептик в подарунок для замовлень від 500 грн.

Патріотичний LIDO.ua не міг не привітати клієнтів з цією датою. Вважаємо, кожен український бізнес повинен підтримати це свято. Підтримуй своє!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід