Популярні види автохімії і автокосметики

Хімія для автомобіля включає різні типи рідин із спеціальним складом: концентровані шампуні, поліролі, рідини для очищення двигуна тощо. Якою буває автохімія? На українському ринку представлені різні види автохімії і автокосметики для ручного та безконтактного догляду за технікою. Основні типи ємностей для таких засобів – це аерозольні балончики, флакони різного дозування і навіть каністри.

виды автохимии и автокосметики

Автохімія Nowax – це величезний асортимент високоякісної продукції, що включає засоби для поліровки автомобілю, очищення скла, шампуні, покриття для салону, спреї, омивачі, авторемонтні суміші. У каталозі інтернет-магазину «Lido» представлено більше 170 видів товарів даної серії.

Основні види автохімії і автокосметики

Основні засоби автомобільної хімії:

  • автохімія для салону – допоможе швидко і ефективно відчистити не лише оббивку сидінь, але й килимок для ніг, а також тканинні вставки в дверях. Хімія для чищення салону авто Auto Drive характеризується сильним піноутворенням, засіб подається із розпилювача під тиском. Продукт дозволяє відновити вигляд і структуру шкіряних, вінілових і пластикових оббивок;
  • засоби по догляду за двигуном – відрізняються ефективністю і безпечністю використання, вони жодним чином не впливають на матеріал кабелів і паливних ліній. Спеціальні спреї дозволяють легко видаляти плями від жирів і масел, а також інші види забруднень, не пошкоджуючи електричні і паливні установки.

Автокосметика дозволяє значно покращити зовнішній вигляд будь-якого авто, здійснюючи комплексний догляд за його покриттям. Найменувань препаратів дуже багато, представлені вони на українському ринку різними виробниками. Тому автолюбителю-початківцю буває складно розібратися у всьому запропонованому асортименті. Досвідчені водії для догляду за автомобілем використовують:

  • склоочисники – спреї, рідини і піни, які не залишають смуг і розводів на склі після використання, створюють захисну плівку на оброблюваних поверхнях. В результаті нові забруднення видалити вже буде набагато легше;
  • автошампуні – пропоновані виробниками препарати по догляду за транспортним засобом не здійснюють негативний вплив на поверхню деталей авто. Окрім ефективного видалення бруду, розчини можуть забезпечувати додатковий захист від корозії;
  • поліролі. Їх призначення — усунення подряпин і мікротріщин фарбованого покриття, відновлення його первинного зовнішнього вигляду, очищення і захист – і все це можливо за одне використання засобів. Засоби не утворюють жирної плівки;
  • засоби для відновлення – автокосметика такого виду призначена для відновлення фарбованого покриття. Якісна фарба Nowax підходить для використання на автомобілях, мотоциклах, велосипедах. На нашому сайті представлено близько 40 видів продукції перевіреного бренду. Засобами такого типу можна обробляти різні металеві поверхні.

Асортимент засобів автохімії і автокосметики в інтернет-магазині «Lido» включає близько 700 видів продукції високої якості. Товари представлені провідними виробниками: Hi-gear, Auto Drive, Done Deal, K2, Nowax і багатьма іншими. Ми допоможемо вам підібрати оптимальні за ціною і характеристиками засоби по догляду за авто, мотоциклом і навіть велосипедом.

какая бывает автохимия

Рекомендації для правильного використання автохімії

При використанні хімії для автомобілів слід дотримуватися таких правил:

  1. Перед використанням засобу будь-якого виду з догляду та обслуговуванню окремих деталей автомобіля ознайомтеся з рекомендаціями, вказаними виробником на упаковці.
  2. Не рекомендується перетримувати засоби для досягнення кращого результату.
  3. Не можна направляти аерозолі на розігріту панель авто під прямими променями сонця. Спеціалізовані склади, наприклад, засобу для герметизації або обслуговування механічних частин автомобілів, можуть містити леткі речовини, тому їх слід використовувати лише у відкритому просторі.
  4. Засоби для миття авто і чищення механізмів, а особливо двигуна, потрібно використовувати за призначенням, строго дотримуючись інструкції.

Грамотне і систематичне використання автокосметики і автохімії – гарантія привабливого зовнішнього вигляду вашого автомобіля і збільшення терміну його служби.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід