Чохли в машину для собак

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 5-3152-218-4011
 

Професійний подвійний захисний килимок з поролоновим матрацем завтовшки до 10 мм для заднього сидіння серії JUNIOR DUO - використовується для дитячих сидінь (може використовуватися одночасно для двох автомобільних крісел, в тому числі з Isofix), а також килимок для перевезення собаки чи багажу.

Виготовлений із міцного жаккардового матеріалу на товстій піні (10 мм), відмінно захищає сидіння від вм'ятин, садна та бруду. Завдяки товстому шару матеріалу разом з піною, накидка поглинає удари і приймає на себе всі наслідки від переміщення сидіння, собаки або багажу під час руху та у разі різкішого гальмування. Інструкції зі збирання: килимок легко надіти - просто надягніть його на задню частину автомобіля і просмикніть петлі і фланець кріплення через зазор між спинкою і сидінням, а потім з'єднайте монтажні петлі з задньою частиною дивана, використовуючи монтажні затискачі.

Переваги продукту:

  • Надійний захист автомобільного сидіння під дитячим кріслом, собакою, багажем
  • Захищає сидіння від пошкоджень, вм'ятин, садна, бруду
  • Виготовлена з високоякісної, міцної жакардової тканини та товстої піни PUR(10мм)
  • Забезпечує тривалий термін служби
  • Забезпечує зручність використання
  • Підходить для дитячих крісел різного типу
  • Зроблено в дуже приємному, приглушеному кольорі

Характеристики:

Матеріал: 100% поліестер, пінополіуретан
Розміри: на зображенні нижче
Довжина спинки: 57 см
Ширина спинки: 128 см
Довжина сидіння: 49 см
Ширина сидіння: 136 см
Довжина частини, що виходить межі сидіння: 20 див.
Ширина частини, що виходить за сидіння: 112 см
Вага: 0,90 кг
Колір: чорний
Країна виробник: Польща
Гарантія: 6 місяців

939грн.
Номер: 5-3202-247-4010
 
Чохол для перевезення собак "Maks". Захисний чохол для перевезення собак або багажу на задньому сидінні автомобіля. Великий розмір із додатковими бічними щитами, які захищають боки сидіння. Нескладний монтаж, лише за кілька секунд – достатньо покласти чохол на сидіння та перекласти отвори чохла через передні та задні підголовники. Чохол оснащений спеціальним міцним стелажем, який витримує вагу навіть великого та важкого собаки. Утворюється своєрідний гамак, який захищає собаку від забитих місць під час різкого гальмування. Закриваючи вільне місце між передніми сидіннями, чохол ефективно перешкоджає собаці перестрибувати на передні сидіння. „Maks” це захист сидінь від зносу та бруду, особливо від важковидаленої собачої вовни. Виготовлений із міцного водовідштовхувального та важкого на прокол матеріалу, який є антиалергенным, не має запаху - він не шкідливий для собаки та людини. Крім того, накидка не вбирає запахів та рідин. Завдяки внутрішньому стелажу чохол легко витягнути з салону машини разом з брудом і пилом, що залишився від перевезення собаки (забруднення залишаються всередині «гамака»). Прибирання чохла дуже легке - досить протерти вологою ганчіркою. Складена накидка займає досить мало місця. Універсальний розмір, який підходить до всіх автомобілів з підголовниками. Матеріал: РР. Розмір: універсальний. Вага: 0,60 кг Колір чорний Країна виробник: Польща Гарантія: 6 місяців
762грн.