Чорнителі для шин

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Номер: 875017
 

Професійний засіб для чищення та чорніння шин з розпилювачем.

Переваги

  • Видаляє дорожні забруднення, а також соляний наліт, масляні та жирні плями, сліди гальмівної рідини.
  • Надає гумі «мокрий ефект».
  • Утворює на покришці захисний шар, який запобігає впливу ультрафіолету, розтріскування і швидкому зістаренню гуми через несприятливі умови зберігання та використання.
153грн.
Номер: NX75006
 

Блиск і очищувач для шин NOWAX (NX75006) 750 мл.

Блиск і очищувач для шин NOWAX - це високоякісне, легке у використанні засіб, який надає автомобільним шинам насичений чорний колір і «мокрий» блиск, а також утворює захисну силіконову плівку, яка підтримує прекрасний зовнішній вигляд шин і оберігає їх від висихання, утворення тріщин і знебарвлення.

Спосіб застосування:
Очистіть поверхню шини. Добре струсіть флакон. Нанесіть засіб на боковину шини рівномірним шаром з відстані 10-15 см.С допомогою губки розітріть засіб по оброблюваної поверхні. При попаданні на колісні диски протерти їх ганчіркою з м'якої тканини.

Попередження:
Може викликати подразнення очей. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. Берегти від дітей!

Термін придатності:
5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5°С до + 35°С. Берегти від замерзання.

292грн.
Номер: 850100
 
Ефективний професійний засіб для догляду за шинами. Використовується для швидкого надання ефекту «мокрої гуми». Відновлює яскравий та насичений колір обробленої поверхні. Утворює антистатичну плівку і захищає від дорожніх реагентів, солі, ультрафіолету. Завдяки силікону проникає у мікротріщини та запобігає передчасному розтріскуванню та старінню гуми. Спрей зручний та економічний у застосуванні.
199грн.