Дзеркало відеореєстратор 9.66 Anytek T11 + ADAS 2 камери 60 кадрів / с G-Sensor камера заднього виду (3922-11407)

Бренд: Anytek
Номер: 3922-11407
2 999грн.
$
Замовлення до 250 грн. відправляємо при 100% оплаті.
Немає в наявності

Завдання відеореєстратора полягає в тому, щоб його камери якомога більше бачили навколо автомобіля, пам'ять якомога більше фіксувала. Не слід залишати без уваги при виборі DVR такі пункти, як якість, характер запису, & nbsp; фіксація інформації в нештатної ситуації та ін. З цих основних позицій, пропоноване нами дзеркало-відеореєстратор Anytek T11+ витримує будь-яку критику.

Воно ведет запись в качестве Full HD з роздільною здатністю 1920х1080. Нестанартние погодні умови з нестачею або з надлишком сонця не впливають негативно на якість запису, не має значення і час доби, коли вони відбуваються. Картинка виходить чітка і з хорошою деталізацією, де видно і номера машин і особи і дрібні предмети.

Найсучасніша електронна начинка відеореєстратора і актуальна операційна система мають інтерфейс на зрозумілій мові і з ясною послідовністю дій. Максимальна частота кадрів при зйомці - 60 кадрів в секунду. Є можливість використовувати в управлінні російську мову.

Інтерфейси підключення до реєстратора - порт miniUSB і порт для аудіо-відео входу: AV-in. Через перший варіант відбувається електропостачання пристрою в процесі роботи. Інший порт дозволяє користуватися, наприклад, пристроєм як монітором. Довжина кабелю USB - 0.8 метра, підключається до прикурювача.

Діагональ екрану на дзеркалі становить 9.66 дюймів. Для отримання достовірних і хорошої якості файлів записи застосовані режими зйомки День і ніч для відповідного часу доби.

Запис циклічна з послідовним заповненням та очищенням пам'яті. Якщо відбувається неприємність з поштовхом або ударом, спрацьовує G-sensor і запис позаштатної ситуації автоматично залишається в окремій папці і видалення без участі власника не підлягає. Для більш переконливою точності у відображенні записи, в процесі можна підключити свідчення поточних дати і часу.

У комплекті DVR йде друга камера - встановлюється в задній частині машини для запису ситуації позаду автомобіля (паралельно з передньою камерою, що знімає фронт). Тобто на вашій записи буде відображатися обстановка навколо вас на всі 360 градусів. Ще один плюс задньої камери - вона може використовуватися як камера заднього виду при русі реверсом. Вельми зручно, під час паркування або постановки в гараж. Оцінювати відстань до перешкод позаду точніше допоможе розмітка, яку можна включати за потребою.

На додаток до всього можна налаштувати автоматичне включення камери реєстратора під час включення двигуна, щоб не звертати на це увагу спеціально. Також, реєстратор вимкнеться сам після глушіння мотора.

У корпусі дзеркала-реєстратора є слот під карту пам'яті microSD, місце для запису і тимчасового зберігання матеріалів зйомки. Інформація туди надходить незалежно від того, включено зображення на дзеркалі чи ні. При необхідності, реєстратор може з успіхом виконувати функції звичайного дзеркала заднього виду.
 

Характеристики
  • Тип
    Відеореєстратор дзеркало
  • Гарантія
    12 місяців