Військові футболки та сорочки

Знайдено: 1 - 1 серед 2 товари
Номер: 80033002-L
 

Наявність розмірів уточнюйте. Товар під замовлення до 2 тижнів

Бренд M-Tac продовжує розширювати лінійку футболок з унікальними історичними принтами, які є надзвичайно актуальними в умовах сучасних реалій.


В основу принта покладена відома історична подія: у 1618 році козаки на чолі з Петром-Конашевичем Сагайдачним та разом із польсько-литовськими союзниками вирушили в похід на Москву. На футболці зображений епізод повалення Сагайдачним московського воєводи Василя Бутурліна. Під час походу на Москву, в районі Донського мосту козаки зустрілись у парних поєдинках з московитами. В одному з зіткнень вправний український полководець поглумився над Бутурліним, вихопивши у нього з рук списа та ударивши його булавою по голові. Московський воєвода упав із коня під глузливий регіт козаків, а його військо кинуло зброю та почало тікати. В результаті цього походу Сагайдачний прийняв титул гетьмана України, досяг розширення території, збільшив кількість реєстрового козацтва і добився визнання Річчю Посполитою адміністративної автономії України.
Футболка виготовлена з високоякісної тканини (93% бавовна, 7% еластан), що гарантує довговічність виробу. Зручний крій не сковує рухів, а тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслює рельєф тіла та надає відчуття повного комфорту. Принт виконаний фарбами преміумкласу MagnaColours®, які є стійкими до вигоряння, гіпоалергенними та екологічно безпечними.
Футболка гетьман Сагайдачний від бренду М-Тас стане відмінним доповненням вашого гардероба та допоможе виразити історичну свідомість свого власника. Адже віками нескорені нащадки козаків до переможного кінця нищитимуть ворогів.

Матеріал:

  • 93% бавовна
  • 7% еластан
631грн.
Номер: 80018017-L
 

Наявність розмірів уточнюйте. Товар під замовлення до 2 тижнів

Бренд M-Tac представляє футболку Sniper. Футболка присвячена снайперам, на принті зображено снайперську пару з написом «Death From Afar» (Смерть здалеку).
M-Tac футболка виготовлена на 93% з бавовни, решта ж 7% це "еластан". Завдяки цьому футболка витримує не один десяток циклів прання і не втрачає при цьому форми. Футболка - це обов'язкова частина гардероба будь-якого чоловіка. Область споживання і застосування наших футболок величезна - від повсякденного носіння до використання як уніформи для військових підрозділів і силових структур. Футболки максимально підходять для використання при активному способі життя - полювання, риболовля, заняття спортом, туризм. Тонкий еластичний і якісний трикотаж вдало підкреслює рельєф мускулатури і дає повне відчуття комфорту.

Матеріал:

  • 93% бавовна
  • 7% еластан.

Друк:

Двустороння
631грн.