Компресори автомобільні

Знайдено: 1 - 0 серед 1 товар
Номер: VP-620
 
Потужність, Вт: 400
Тип: Двопоршневі
Тип підключення: Зажими на акумулятор
Продуктивність, л/хв: 80
Час безперервної роботи, хв: 30
Довжина шланга, м: 0,8
Довжина кабелю живлення, м: 4,3
LED ліхтар: +
Макс. струм споживання, А: 28
Макс. тиск Атм, кг/см: 10
Рекомендовано до колеса, R": Любий
Напруга, V: 12-14
Гарантія: 12 місяці
1 692грн.

Автокомпресор: загальні характеристики пристрою

Автомобільні компресори — це електричні прилади для накачування шин. Сучасні моделі відрізняються компактністю та функціональністю, тому є популярними серед автомобілістів. Вони дозволяють за лічені хвилини впоратися з накачуванням шин не тільки в гаражі, а й в будь-якому іншому місці без застосування значних фізичних зусиль. Набагато зручніше підкачати шини компресором. В інтернет-магазині Lido ви можете обрати автокомпресор необхідної потужності та за доступною ціною, на компресори ціни від виробника. Так якому авто компресору надати перевагу?

Автомобільний компресор

Основні види автомобільних компресорів

Прилади мають декілька різновидів:

  • поршневі: нагнітання повітря в шини відбувається внаслідок зворотно-поступальних рухів поршня з шатунним механізмом. Прилад містить електричний двигун постійного струму з редуктором. Поміж переваг є висока продуктивність, а до недоліків можна віднести сильне нагрівання поршня об циліндр внаслідок тертя, швидку зношеність деталей в разі попадання часточок пилу (у більшості недорогих моделей фільтри відсутні). Автомобільний компресор, основні робочі частини якого вироблено з якісної легованої нержавіючої сталі, пропрацює значно довше;
  • мембранні: підкачування повітря здійснюється зворотно-поступальними рухами гумової мембрани. В цій конструкції піддаються тертю лише вальниці, тому система значно рідше виходить з ладу. Якщо необхідно, то діафрагму простіше замінити, на відміну від циліндра з поршнем. Недолік — зниження еластичності гумової мембрани в холодну пору року. Мембранний електрокомпресор автомобільний відрізняються невисокою продуктивністю, тому їх застосовують для накачування коліс, діаметр яких не перевищує 14 дюймів;
  • роторні: стискання та підбурювання повітря відбувається у гвинтовому блоці. Перевага — висока продуктивність. За допомогою гвинтового повітряного компресора можна швидко накачати великий човен або матрац.

Вартість автокомпресора залежить не від його різновиду, а від матеріалів, які було використано, його потужності, особливостей підключення.

Автомобільний компресор

Параметри, на які потрібно звернути увагу під час вибору автокомпресора

Купити автокомпресор в України можна недорого, але в процесі вибору оптимальної моделі варто звернути увагу на такі характеристики:

  • тиск: в шинах легкових та невеликих вантажних автомобілів робочий тиск складає 2-4 атмосфери, у великовантажному транспорті та позашляховиках — 8-10. Обираючи автомобільний електронасос, обов'язково зверніть увагу на показники максимального тиску, який він здатен нагнітати;
  • продуктивність: середньостатистичні автомобільні компресори здатні подавати 25–30 літрів повітря за хвилину. Цього достатньо, щоб накачати колесо R15 приблизно за 2 хвилини. Чим більшим є колесо вашого авто, тим продуктивнішим має бути електричний насос, інакше процес підкачування забиратиме забагато часу;
  • манометр: може бути аналоговим чи цифровим. Останній варіант є найкращим вибором, тому що забезпечує найбільш точні показники, та не реагує на вібрацію автокомпресора під час роботи. Моделі з аналоговими манометрами коштують відносно дешево;
  • тип підключення: більшість автокомпресорів підключається до гнізда прикурювача. Потужні пристрої облаштовано клемами;
  • додатковий функціонал: автоматичне переривання подачі повітря при досягненні визначених параметрів, наявність стравлюваного клапану, перехідників.

Інтернет-магазин Lido здійснює продаж автомобільних компресорів брендів Solar, Uragan, «БелАвто» за доступними цінами. На сайті ви можете ознайомитися з характеристиками товарів та дізнатися, скільки коштує потрібна модель. Доставка автокомпресорів здійснюється у Львів, Київ, Харків, Одесу та інші міста України.

Купити автомобільний компресор? Правила вдалого вибору

По закінченню деякого часу тиск у колесах автомобіля падає. Щоб повернути показники в норму, використовуйте прилад універсального застосування — компресор. Багато автолюбителів задаються питанням: «Навіщо купувати даний агрегат, якщо можна придбати дешевий ручний або ножний насос?». Автомобільний компресор дозволяє без особливих зусиль не лише накачати спущене колесо або надувний човен, але й здійснити ряд інших завдань, наприклад, виконати фарбувальні роботи. І навіть якщо у вас немає надувного човна, і ви не плануєте робити ремонт, такий універсальний пристрій дозволить повною мірою відчути переваги його використання, коли тиск в шині падає, а передбачається негайна поїздка. Тиск в колесах визначає такі характеристики машини, як прохідність, комфорт при русі на дорожніх покриттях різних видів, рівень шуму і інтенсивність зносу шин. Щоб убезпечити себе, забезпечити комфорт експлуатації авто в будь-яких умовах, використовуйте потужний, надійний автокомпресор для накачування коліс. В багажнику не тисне? Тоді можна не вибирати і одразу купити автокоспресор двохпоршневий.

Як вибрати компресор для авто

Машинний компресор — це електромеханічний прилад, головне призначення якого — забезпечити підвищення тиску повітря в камерах коліс будь-якого типу. Пристрій дозволяє значно полегшити, спростити та прискорити процес накачування шин різних обсягів. При використанні автокомпресора необхідність виконувати фізичну роботу відпадає.

Робота приладу здійснюється у два етапи:

  1. Впуск. Впускний клапан в даному випадку відкритий, випускний — закритий. Рух мембрани або поршня від верхньої точки до нижньої мертвої точки в циліндр провокує внаслідок падіння тиску надходження повітря з атмосфери.
  2. Випуск. Впускний клапан закритий, випускний — відкритий. Рух поршня від нижньої мертвої точки до верхньої призводить до часткового стиснення повітря, і, таким чином, повітря під тиском надходить в колесо.

Автомобільний компресор

Існує два типи компресів: поршневі (одно- або двоциліндрові) і мембранні. Перший варіант користується високим попитом, другий зустрічається рідко. Головна причина: поршневі автокомпресори можуть нагнітати повітря під тиском 7-10 атмосфер і більше, а мембранні, що відрізняються невеликою продуктивністю (15-18 л/хв), ледь забезпечують тиск 3-4 атмосфери. Поршневі пристрої мають продуктивність 20-40 л/хв (потужні агрегати — 70-100 л/хв).

Поршневий машинний компресор — це класичний і найбільш поширений агрегат. Основу конструкції становить циліндро-поршнева група, поршень приводиться в рух від електричного двигуна через кривошипно-шатунний механізм.

У каталозі інтернет-магазину «Lido» представлені одно- і двохпоршневі компресори відомих марок: Winso, Solar, Vitol, Белавто, Uragan та інших. Асортимент нараховує понад 60 видів пристроїв, що відрізняються високою надійністю, зручністю використання і довговічністю. Вся продукція сертифікована і відповідає встановленим міжнародним стандартам.

Вартість агрегатів більш ніж доступна. Тому ви зможете не витрачати час на вирішення питання: «Де недорого купити автокомпресор в Україні?». З нашою допомогою ви зможете купити автокомпресор без сумніву, чи він підходить для вашого транспорту. Ми працюємо в Кривому Розі, Чернігові, Києві, Полтаві, Дніпрі, Харкові та інших населених пунктах країни. Оперативно і дешево доставляємо посилки в будь-які регіони України. У нашому інтернет-магазині працюють менеджери, які проходять спеціальне навчання, тому ви зможете отримати грамотну консультацію фахівця щодо вибору оптимальної моделі компресора або іншого обладнання з обслуговування авто.