Ароматизатори повітря на дифлектор

Знайдено: 1 - 2 серед 3 товари
Номер: 530870
 
Ароматизатор повітря, виконаний у насиченому та оригінальному дизайні, встановлюється на вентиляційний отвір. Соковиті, свіжі, солодкі, екзотичні парфумовані аромати в міцному упакуванні лишать приємне відчуття від кожної подорожі.
92грн.
Номер: 534440
 
Ароматизатор повітря для салону авто, зручно та легко встановлюється на решітку вентиляційного отвору. Високоякісний пластик у поєднанні зі скляною пляшкою утворюють стильний, оригінальний дизайн. Соковиті, пряні, солодкі та свіжі парфумовані аромати створюватимуть атмосферу протягом тривалого часу.
136грн.
Номер: 652/92314
 
Продукт, що поєднує в собі ефект повільного та тривалого випаровування з інтенсивним ароматом. Яскравий та довговічний аромат та спортивний вигляд Speed перетворюють кожну подорож на незабутні враження. Ароматизована рідина у скляній пляшці, яка випаровується через целюлозний гніт, поміщений у горлишко. ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ: Розпакуйте виріб і вийміть пробку зі скляної пляшки. Помістіть гніт у пляшку і вставте все це в пластиковий корпус. Помістіть виріб на вентиляційну решітку у вертикальному положенні.
153грн.