Очисники для скла авто

Знайдено: 1 - 3 серед 4 товари
Номер: CF028
 
Засіб для очищення скла від забруднень органічного та неорганічного походження. Не лишає розводів. Не пошкоджує лакофарбові, хромовані, пластикові, гумові поверхні тощо.
42грн.
Номер: NX25229
 

Очищувач скла NOWAX - засіб містить активні нано-детергенти. Новітня формула швидко видаляє стійкий маслянистий шар нальоту, дорожню грязь, жир, створюючи блискучу чисту поверхню з зовнішніх і внутрішніх сторін скла. Не залишає розводів і плям, проникає в мікроподряпини. Сприяє плавній роботі щіток склоочисника, зменшує блікування.

Спосіб застосування:
Добре струсіть флакон, і обприсніть скло з відстані 15-20 см. Протріть сухою паперовою серветкою або ганчіркою, частіше перевертаючи її.

Попередження:
Може викликати подразнення очей. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. Берегти від дітей!

Термін придатності:
5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5°С до + 35°С.

55грн.
Номер: NX25231
 

Очищувач від комах NOWAX - засіб для очищення слідів комах, деревних смол і інших складних забруднень. Завдяки унікальній формулі, очищувач утримується на плямі, що забезпечує максимальний вплив. Маючи глибоку проникну дію, видаляє забруднення з пір і мікротріщин.

Спосіб застосування:
Змийте з забрудненої поверхні водою під тиском верхній шар пилу, після чого нанесіть з розпилювача мийний розчин, витримаєте 20-30 с., не допускаючи висихання. Видаліть забруднення м'якою вологою тканиною, сполосніть поверхню чистою водою.

Попередження:
Може викликати подразнення очей і шкіри. Уникати потрапляння в очі. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. При попаданні на шкіру, змити водою з милом. Берегти від дітей!

Термін придатності
: 5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5°С до + 35°С. Берегти від замерзання.

81грн.
Номер: NX25239
 

Nowax Tar Remover мультифункціональний очищувач призначений для видалення бруду органічного та неорганічного походження. Ідеально підходить для очищення лакофарбових і хромованих поверхонь, скла, скляних фар, бамперів і молдингів автомобілів і мотоциклів, слідів комах, смолистих забруднень, бітуму, дорожніх реагентів. Розчинники, що входять до складу засобу, дозволяють легко проникати в пори й мікротріщини поверхні, що очищається.

Застосування:
Добре струсіть вміст флакона. Розпорошити склад на оброблювану поверхню і дати йому добре вбратися. При сильних забрудненнях протерти губкою або вологою серветкою зі штучної замші і промити водою. Не застосовувати на пластикових поверхнях незахищених лакофарбовим покриттям.

Попередження:
Уникати прямих сонячних променів і нагрівання вище 50°С. Знаходиться під тиском. Не деформувати. Не розпиляти поблизу відкритого вогню і джерел іскроутворення. Завжди використовуйте та зберігайте тільки в провітрюваних приміщеннях. Перед утилізацією повністю спустошити банку. Берегти від дітей. Не рекомендується попадання на шкіру рук - може викликати подразнення.

Термін придатності:
5 років від дати виробництва (див. на упаковці) за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки.

117грн.