Очисники двигуна

Знайдено: 1 - 5 серед 6 товарів
Артикул: 875003
 

Суперефективний концентрований професійний очисник зовнішньої поверхні двигуна та підкапотного простору.

Зроблено з додаванням потужних поверхнево-активних речовин, які гарантують видалення будь-яких забруднень, включаючи масляні плями, засохлий і пригорілий пил, сліди гальмівних та охолоджуючих рідин, а також інших забруднень, які важко видалити за допомогою звичайних миючих засобів.

Не містить у складі агресивних компонентів, завдяки чому є безпечним для лакофарбового покриття, елементів з гуми та пластмас, дротів, кольорових металів і може використовувати для всіх типів двигунів будь-яких транспортних засобів та промислового обладнання.

Winso ENGINE CLEANER 875003 750 мл не є концентратом і не вимагає перед застосуванням розведення з водою.

Переваги:

  • Швидко та якісно видаляє всі види забруднень з поверхні двигуна та елементів у підкапотному просторі.
  • Є безпечним для всіх видів елементів, не викликає корозії металів.
  • Підходить для очищення всіх видів двигунів, а також корпусів коробок передач.
  • Економічно витрачається завдяки високій концентрації діючої речовини.
  • Висока швидкість дії – розчиняє забруднення лише за 2-3 хвилини.
  • Може наноситися як на холодний, так і на теплий двигун.
106грн.
Артикул: NX75007
 

Очищувач двигуна NOWAX (NX75007) 750 мл.

Очищувач двигуна NOWAX - унікальна комбінація діючих речовин, для швидкої і ефективної очистки моторних відсіків від пригорілі технічних рідин, патьоків масла, антифризу, а також дорожнього нальоту, пилу, соляних розлучень. Застосуємо для автомобілів, мотоциклів, катерів, газонокосарок та ін. Може використовуватися для очищення агрегатів трансмісії, підвіски і рульового управління. Знижує ризик виникнення пожежі в підкапотному просторі, повертає деталям первісний вигляд, діє миттєво.

Спосіб застосування:
Прогрійте двигун до температури + 50 ° С і заглушите його. Захистіть всі електричні блоки двигуна водонепроникним матеріалом. Струсіть флакон кілька разів. Рясно нанесіть очищувач з відстані 20-30 см. На оброблювану поверхню, уникаючи попадання очищувача на електронні блоки. Дайте очищувачу подіяти протягом 1-2 хвилин і змийте сильним струменем води (для цього можна використовувати мийку високого тиску). Допускається короткочасне вплив очищувача на приводні ремені допоміжних агрегатів.

Попередження:
Може викликати подразнення очей і шкіри. При попаданні в очі - ретельно промити їх чистою водою і, при необхідності, звернутися до лікаря. При попаданні на шкіру, змити водою з милом. Не вдихати випари. Чи не ковтати, при потраплянні в організм зверніться за медичною допомогою. Берегти від дітей!

Термін придатності:
5 років від дати виробництва за умови дотримання правил зберігання та цілісності упаковки. Зберігати в сухому приміщенні при температурах від + 5°С до + 35°С. Берегти від замерзання.

163грн.
Артикул: W158
 

Універсальний засіб для чищення K2 Surfo 750мл - професійний засіб для чищення для жирних забруднень в гаражі, майстерні, саду і будинку. K2 Surfo - засіб для чищення та знежирення, призначений для більшості поверхонь з металу, скла та пластику.

Знежирює та очищує всі види інструментів, меблі для майстерень, садові меблі та обладнання, деталі автомобілів, деталі машин та пластмасові елементи. Видаляє масляні плями. Відмінно справляється з чищенням нержавіючої сталі.

Універсальний аерозольний очищувач K2 Surfo також підходить для чищення спецодягу. Видаляє плями від олії, жиру, трави, кави та чаю. Ефективний. Не залишає розлучень і швидко випаровується. Незамінно у гаражі, майстерні, на дачі.

Застосування:

  • Очищення та знежирення інструментів та пристроїв у майстерні, гаражі, саду тощо
  • Видалення жирних забруднень з різних поверхонь, наприклад, металу, пластику
  • Видалення плям з робочого одягу

Використання:
1. Нанесіть на поверхню за допомогою розпилювача.
2. Зачекайте хвилинку. Протріть паперовим рушником, вологою тканиною або губкою.
3. За потреби повторіть.

89грн.
80грн.